Καλώς ήρθατε στην διαδικτυακή μας κοινότητα.
Εδώ μπορείτε να συζητήσετε και να ενημερωθείτε για θέματα που αφορούν την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας.
Για να συμμετέχετε και να μπορείτε να κατεβάσετε αρχεία και εικόνες που βρίσκονται στα μηνύματα πρέπει να εγγραφείτε.
Η εγγραφή είναι δωρεάν και θα σας αποσταλεί άμεσα ένα e-mail για την ενεργοποίηση της εγγραφής σας.
Εάν δεν το λάβετε σε λίγα λεπτά ελέγξετε το φάκελο ομαδικής αλληλογραφίας ή το φάκελο SPAM ή το φάκελο ανεπιθύμητης αλληλογραφίας καθώς μπορεί να βρεθεί εκεί από λάθος του λογισμικού ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
Εάν έχετε ξεχάσει τον κωδικό σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας ξανασταλεί από εδώ.
18 Απριλίου 2024, 06:44:13

Αποστολέας Θέμα: ΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΗΣΗ ΜΕ ΟΔΗΓΙΕΣ δημαρχου  (Αναγνώστηκε 14424 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

15 Μαΐου 2018, 00:46:43
Αναγνώστηκε 14424 φορές
Αποσυνδεδεμένος

VAMV


Στην πολη ΤΩΝ ****** ΥΠΑΡΧΟΥΝ 8 ΚΑΠΗ
Αυτα τα καπη γραφουν χωρις ελεγχο περιπου 100 συνταγες την ημερα.Ολα τα σφαζουν ολα τα γραφουν.Ενα ωραιο παραμαγαζο του δημαρχου!!!τι δουλεια κανει ο δημαρχος????ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ με μεγαλη φαρμακευτικη αποθηκη!!!!!Γιαννης κερνα Γιαννης πινει.Παει ο ταλαιπωρος ασθενης δινει 5 ευρω το χρονο και του γραφουν οτι θελει και οποτε θελει χωρις ελεγχο χωρις να ξερει κανεις αν τα φαρμακα ειναι δικα του αν τα εχει χορηγησει ιατρος.ΠΡΟΣΕΛΑΒΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΥΚΟς 2 γιατρους να του γραφουν συνταγες....Οι κακες γλωσσες λενε ομως οτι τις συνταγες δεν τις γραφουν οι γιατροι τις γραφουν οι δημοτικοι υπαλληλοι και γενικα οποιος εργαζεται ΟΧΙ γιατρος!!!Η προηγουμενη γιατρος απελυθη διοτι δεν εγραφε πολλες και εκανε ελεγχο ΑΠΟΡΙΑς ΑΞΙΟ οτι του αλλου η συμβαση δεν αλλαξε. τωρα πως γινεται ο γιατρος αυτος να ειναι στο νοσοκομειο (στρατιωτικος ιατρος)και την ιδια ωρα να γραφει συνταγες των ΚΑΠΗ μονο ενας δημαρχος του ΣΥΡΙΖΑ μπορει να το εξηγησει. το συστημα δουλευει ρολοι !!! παει ο ασθενης στην υπαλληλο δινει το αμκα και η υπαλληλος τα γραφει.Για τα ματια του κοσμου του λεει περαστε το μεσημερι!!!!!!!και ολοι ειναι χαρουμενοι.Ο ΠΟΛΑΚΗΣ γιατι δεν ψαχνουν γιατρους με συμβαση και θα παρει και τα ψηφαλακια του στις εκλογες. Ο δημαρχος γιατι θα παρει και αυτος αλλα δουλευουν και οι αποθηκες και το φαρμακειο. Οι υπαλληλοι γιατι κανουν ρουσφετακια . Οι γιατροι γιατι το χρημα καθε μηνα μπαινει στο λογαριασμο τους χωρις να κανουν τιποτα.Σκεψου να εισαι στρατιωτικος γιατρος και να εισαι στο νοσοκομειο και στο καπη να γραφουν?????Για ολα αυτα ο ΕΟΠΥΥ τι λεει???? ΤΙΠΟΤΑ!!!!!αυτοι ψαχνουν κανενα γιατρο να ριξουν και καλα 800 για υπερβολικη συν/ση. ΤΡΑΒΑ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ και δες εκει Ν α δουμε και ποιο φαρμακειο εκτελει εργολαβια τις συνταγες???Ποιο φαρμακειο παει τις τσαντες με αμκα!!ποσοι αρρωστοι εχουν κανει τις προβλεπομενες εξεταεις πριν παρουν τα φαρμακα.ΑΝ αυτο δεν ειναι σκανδαλο  ΤΟΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ????????
« Τελευταία τροποποίηση: 15 Μαΐου 2018, 09:59:22 από Δ. Κουναλάκης »

15 Μαΐου 2018, 01:28:15
Απάντηση #1
Αποσυνδεδεμένος

Αρχίατρος

Επώνυμοι
Καταγγελίες για σκάνδαλα (με σαφέστατες ποινικές ευθύνες) από ανώνυμο χρήστη κατά συγκεκριμένου φυσικού προσώπου μπορούν να οδηγήσουν σε νομικούς μπελάδες τους υπεύθυνους του φόρουμ.

Γιατί δεν τα καταγγέλετε στον Εισαγγελέα ή στην Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ ; Ο ΕΟΠΠΥ δεν βλέπει τον όγκο της συνταγογράφησης ή γίνονται όλα νομότυπα ;


15 Μαΐου 2018, 08:40:24
Απάντηση #2
Αποσυνδεδεμένος

Argirios Argiriou

Moderator
Ακριβώς όπως τα γράφει ο Αρχίατρος:

Το να καταγγέλλει κανείς ανώνυμα κάποιον επώνυμο μπορεί να έχει νομικές επιπτώσεις σε εμάς που είμαστε Διαχειριστές του Φόρουμ.

Αναφέρετε το αληθινό σας όνομα και θέση και γράψετε ότι θέλετε.
Before ordering a test decide what you will do if it is (1) positive, or (2) negative. If both answers are the same, don't do the test. Archie Cochrane.

Λέξεις κλειδιά:
 

Σχετικά θέματα

  Τίτλος / Ξεκίνησε από Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
2 Απαντήσεις
85319 Εμφανίσεις
Τελευταίο μήνυμα 23 Φεβρουαρίου 2008, 10:30:03
από admin
1 Απαντήσεις
2946 Εμφανίσεις
Τελευταίο μήνυμα 21 Φεβρουαρίου 2012, 15:25:06
από bpikou
1 Απαντήσεις
3667 Εμφανίσεις
Τελευταίο μήνυμα 14 Νοεμβρίου 2013, 02:28:26
από Αδαμάντιος Σκούφαλος
0 Απαντήσεις
4982 Εμφανίσεις
Τελευταίο μήνυμα 10 Μαΐου 2019, 08:14:00
από Argirios Argiriou
0 Απαντήσεις
2179 Εμφανίσεις
Τελευταίο μήνυμα 25 Φεβρουαρίου 2024, 10:24:38
από Argirios Argiriou