Θέματα Εργασίας > ΕΟΠΥΥ

Απογευματινά ιατρεία στις Το.Μ.Υ.;

(1/1)

Denominator:
Ας δοθεί η δυνατότητα "απογευματινών" ιατρείων (απευθυνόμενων και σε ασθενείς εκτός των εγγεγραμμένων) και στους συναδέλφους των Το.Μ.Υ., όχι με τα ποσά της δευτεροβάθμιας, αλλά με πολύ λιγότερα, ας πούμε π.χ. 10 ευρώ. Με αυτόν τον τρόπο θα δοθεί χρηματικό κίνητρο (αμοιβή πέραν του μισθού), ποιοτικό κίνητρο (ραντεβού εκτός ωραρίου θα έχει όποιος επιλεγεί από τους ασθενείς) και θα αποφέρει έσοδα και στις ίδιες τις Το.Μ.Υ. Με το μοντέλο αυτό δε θα μπορεί να πει κανείς ότι είναι υποχρεωτική η αμοιβή γιατρού Π.Φ.Υ., αλλά θα παρέχεται μία εναλλακτική δυνατότητα.
Σαφώς και προτεραιότητα των Το.Μ.Υ. είναι η κάλυψη των οικονομικά ασθενέστερων συμπολιτών μας. ´Ομως και με αυτή τη λογική, δε βλέπω να θεσπίζονται ανάλογες προτεραιότητες. Μπορεί στους (λίγους, ακόμη) ιατρούς των Το.Μ.Υ. να εγγραφεί όποιος προλάβει.

Gatekeeper:
Δεν προβλεπεται εκ του προγραμματος ΕΣΠΑ η πληρης μη αποκλειστικη απασχοληση του προσωπικού των ΤοΜΥ.

Gatekeeper:
 8)

Denominator:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν προβλεπεται εκ του προγραμματος ΕΣΠΑ η πληρης μη αποκλειστικη απασχοληση του προσωπικού των ΤοΜΥ.

--- Τέλος παράθεσης ---
Οι νοσοκομειακοί δεν είναι πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης;
Τι αλλάζει εκεί και έχουν τη δυνατότητα απογευματινών;
Και, επιτέλους, κάτι χωρίς ΕΣΠΑ δεν μπορούμε να κάνουμε προς όφελος των πολιτών;

Αρχίατρος:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΚαι, επιτέλους, κάτι χωρίς ΕΣΠΑ δεν μπορούμε να κάνουμε προς όφελος των πολιτών;

--- Τέλος παράθεσης ---
Όχι, γιατί τα ΕΣΠΑ όπως και το ΠΑΣΟΚ είναι στο DNA του Νεοέλληνα.  :)

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση