Θέματα Εργασίας > Εμπειρίες κατά την εργασία στην ΠΦΥ

Η Υγεία είναι κάτι πολύ περισσότερο από την ΠΦΥ.

(1/2) > >>

Argirios Argiriou:

Argirios Argiriou:
Είμαι μέλος μιας Σουηδικής ομάδας Γενικών Ιατρών στο facebook, και κάποιος Γενικός Ιατρός εκεί δημοσίευσε σήμερα την εικόνα αυτή.

Είναι από το τραπέζι της αίθουσας που κάνει διάλειμμα το προσωπικό, του Κέντρου Υγείας του...

( Σε κάποια Κέντρα Υγείας (αλλά και σε κάποιες Κλινικές) της Σουηδίας η Διεύθυνση πληρώνει από τον προϋπολογισμό του Κέντρου Υγείας ή της Κλινικής, και φέρνουν φρούτα για τα διαλείμματα του προσωπικού. Γνωρίζουν εδώ και χρόνια ότι η Υγεία είναι πάνω από όλα Πολιτικές Αποφάσεις αλλά και Τρόπος Ζωής. )

Αρχίατρος:
Συγγνώμη, αλλά είναι πλήρης τροφή για έναν εργαζόμενο γιατρό τα... μήλα και τα αχλάδια ;

Ορθοπαιδικός:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΣυγγνώμη, αλλά είναι πλήρης τροφή για έναν εργαζόμενο γιατρό τα... μήλα και τα αχλάδια ;

--- Τέλος παράθεσης ---
   Προφανώς όχι πλήρης τροφή, για δεκατιανό ή για κάποιο μικρό διάλειμμα είναι μια χαρά. Σε σχολεία της Γερμανίας εκτός από φρούτα φέρνανε και μεγάλες γλυκές πιπεριές.
   Στην Ελλάδα προτιμάμε τους επεξεργασμένους υδατάνθρακες ή τα σφολιατάκια...

Αρχίατρος:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΣτην Ελλάδα προτιμάμε τους επεξεργασμένους υδατάνθρακες ή τα σφολιατάκια...

--- Τέλος παράθεσης ---
Δεν αντιλέγω, άλλοι όμως προτιμούν ένα scoup πρωτεϊνης  ;) ή μια μπανάνα που δεν συγκρίνεται με μήλα και αχλάδια από άποψης συστατικών.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση