Άλλες κατηγορίες μηνυμάτων > Πολιτική και Κοινωνικά Θέματα

Κλειστά τα σχολεία σε όλη τη χώρα την Τετάρτη (έχουν εκλογές οι Εκπαιδευτικοί).

<< < (2/3) > >>

Δημήτριος:
Ναι μεν θα πω ότι έχετε απόλυτο δίκιο, δεν θα αποκαλύψω δε σε ποια διεύθυνση δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης φωτογράφισα την  κορνίζα με το κάτωθι κείμενο

Κανονίστε έλεγα στους συναδέλφους μου να το δείξουμε αυτό το κείμενο σε κανα νοσοκομείο να έρθουν στο σχολείο να μας πελεκήσουνε ...

Ορθοπαιδικός:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος.... σε ποια διεύθυνση δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης φωτογράφισα την  κορνίζα με το κάτωθι κείμενο ...

--- Τέλος παράθεσης ---
   Και όμως εγώ θα συμφωνήσω με το κείμενο. Έτσι είναι, ή μάλλον έτσι θα έπρεπε να είναι (εντάξει, το φυσική καταστροφή είναι υπερβολή, φαντάζομαι δεν έχει βρεθεί σε ΤΕΠ ο ογδοντάχρονος συγγραφέας μετά απο ένα μέτριο τροχαίο ατύχημα).
   Στην Ελλάδα όμως απέχουμε παρασάγγες από αυτή τη θεώρηση...

Δημήτριος:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος.... σε ποια διεύθυνση δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης φωτογράφισα την  κορνίζα με το κάτωθι κείμενο ...

--- Τέλος παράθεσης ---
   Και όμως εγώ θα συμφωνήσω με το κείμενο. Έτσι είναι, ή μάλλον έτσι θα έπρεπε να είναι (εντάξει, το φυσική καταστροφή είναι υπερβολή, φαντάζομαι δεν έχει βρεθεί σε ΤΕΠ ο ογδοντάχρονος συγγραφέας μετά απο ένα μέτριο τροχαίο ατύχημα).
   Στην Ελλάδα όμως απέχουμε παρασάγγες από αυτή τη θεώρηση...

--- Τέλος παράθεσης ---

Αναρωτιέμαι κάποιος κύριος ή κυρία που εργάστηκε ως γιατρός στη Σουηδία πχ πως θα συνέκρινε αυτούς τους δύο χώρους εκεί πέρα .

Argirios Argiriou:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος
 Αναρωτιέμαι κάποιος κύριος ή κυρία που εργάστηκε ως γιατρός στη Σουηδία πχ πως θα συνέκρινε αυτούς τους δύο χώρους εκεί πέρα .

--- Τέλος παράθεσης ---

Σε Νοσοκομεία και σε Κέντρα Υγείας στην Σουηδία έχω εργαστεί. Σε Σχολεία όχι (ούτε και έχω πάω σχολείο εκεί).

Οπότε δεν θεωρώ ότι μπορώ να έχω αντικειμενική άποψη.

Δεν νομίζω πάντως ότι οι Δάσκαλοι εκεί έχουν περισσότερο στρες από τον μέσο Γιατρό.

Ορθοπαιδικός:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος Αναρωτιέμαι κάποιος κύριος ή κυρία που εργάστηκε ως γιατρός στη Σουηδία πχ πως θα συνέκρινε αυτούς τους δύο χώρους εκεί πέρα .

--- Τέλος παράθεσης ---
   Μμμ, έχετε δίκιο, διάβασα τα υπόλοιπα και παρέλειψα το "τρομακτική δράση".  Ναι, είναι υπερβολή αν και μερικές φορές ο καθηγητής πρέπει να είναι θηριοδαμαστής....

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση