Καλώς ήρθατε στην διαδικτυακή μας κοινότητα.
Εδώ μπορείτε να συζητήσετε και να ενημερωθείτε για θέματα που αφορούν την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας.
Για να συμμετέχετε και να μπορείτε να κατεβάσετε αρχεία και εικόνες που βρίσκονται στα μηνύματα πρέπει να εγγραφείτε.
Η εγγραφή είναι δωρεάν και θα σας αποσταλεί άμεσα ένα e-mail για την ενεργοποίηση της εγγραφής σας.
Εάν δεν το λάβετε σε λίγα λεπτά ελέγξετε το φάκελο ομαδικής αλληλογραφίας ή το φάκελο SPAM ή το φάκελο ανεπιθύμητης αλληλογραφίας καθώς μπορεί να βρεθεί εκεί από λάθος του λογισμικού ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
Εάν έχετε ξεχάσει τον κωδικό σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας ξανασταλεί από εδώ.
13 Αυγούστου 2020, 00:39:19

Αποστολέας Θέμα: Αποζημίωση-ρεκόρ για τον θάνατο της 33χρονης που ήθελε να αδυνατίσει  (Αναγνώστηκε 91012 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

21 Φεβρουαρίου 2017, 22:22:39
Απάντηση #60
Αποσυνδεδεμένος

Argirios Argiriou

Moderator
21 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2017.

Το λάθος των γιατρών σκότωσε 18χρονη φοιτήτρια.


Φοιτήτρια μόλις 18 ετών, λόγω σκωληκοειδίτιδας εισήχθη δύο φορές σε κρατικό νοσοκομείο της Μακεδονίας, αλλά οι δύο βασικοί εφημερεύοντες γιατροί (χειρουργός και παθολόγος) απουσίαζαν και οι ειδικευόμενοι συνάδελφοί τους αποφάνθηκαν «εμπύρετη γαστρεντερίτιδα» και της έδωσαν εξιτήριο. Η ίδια, όμως, έφυγε από τη ζωή λόγω «καθολικής περιτονίτιδας».

Τα ιατρικά λάθη και η αδιαφορία των γιατρών δεν έχουν τελειωμό στη χώρα μας, αλλά κάποιες φορές και η μη απόδοση, ουσιαστικά, μέσω των ποινών, ευθυνών από τους δικαστές δεν έχει όρια. Σε ποινές που κάποιος μπορεί να πει πως είναι «για τα μάτια του κόσμου» (φυλάκιση από 10 έως 18 μήνες) καταδικάστηκαν τέσσερις γιατροί του νοσοκομείου για τον θάνατο της 18χρονης, (με ή χωρίς αναστολή ;  ) ενώ δύο γιατροί-«κλειδιά» που θα μπορούσαν να σώσουν την άτυχη κοπέλα δεν είχαν προσέλθει την ημέρα της εφημερίας, όπως είχαν υποχρέωση. Παράλληλα, το Συμβούλιο της Επικρατείας επικύρωσε την απόφαση του Εφετείου με την οποία υποχρεώνεται το νοσοκομείο να καταβάλει περίπου το ποσό των 560.000 ευρώ στους γονείς, στα τρία αδέλφια, στον παππού και τη γιαγιά της 18χρονης.

Τον Μάιο του 2006, δύο μέρες αφότου είχε δώσει εξετάσεις στο ΤΕΙ όπου φοιτούσε, η άτυχη φοιτήτρια προσήλθε στα επείγοντα περιστατικά του νοσοκομείου με πυρετό 39οC, εμετούς, πόνους στην κοιλιά, διαρροϊκές κενώσεις κ.λπ.

Ο πρώτος γιατρός που την εξέτασε διέγνωσε πιθανή σκωληκοειδίτιδα και την παρέπεμψε σε άλλη συνάδελφό του ειδικευόμενη, η οποία αφού είδε τις εργαστηριακές εξετάσεις διέγνωσε ότι πρόκειται για γαστρεντερίτιδα. Μετά από διαδοχικές κλινικές έρευνες γιατροί και ειδικευόμενοι γιατροί κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι η 18χρονη πάσχει από «εμπύρετη γαστρεντερίτιδα» και της υποδείχθηκε να παραμείνει κλινήρης για ένα 24ωρο, ενώ δόθηκαν οδηγίες για την αντιμετώπιση της διάρροιας.

Τέσσερεις μέρες μετά η φοιτήτρια επανήλθε στο νοσοκομείο πρωί-πρωί λόγω των συνεχιζόμενων εμετών και της επιγαστραλγίας (πόνοι στην περιοχή της κοιλιάς). ( Προσοχή: Όταν ασθενής επανέρχεται για το ίδιο πρόβλημα στο Νοσοκομείο μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, συχνά είναι κάτι σοβαρό. )Η διάγνωση ήταν «οξεία εμπύρετη γαστρεντερίτιδα». Κρίθηκε και πάλι ότι δεν συνέτρεχε λόγος να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο και οι γιατροί της συνέστησαν να παραμείνει «κατ’ οίκον για 3 μέρες». Ομως η κατάσταση χειροτέρευε. Το απόγευμα της ίδιας ημέρας η 18χρονη, συνοδευόμενη από ιδιώτη γιατρό, προσήλθε και πάλι στο νοσοκομείο σε κατάσταση σοκ. Οπως περιγράφεται στις δικαστικές αποφάσεις, προσήλθε «σε κατάσταση σηπτικής καταπληξίας (shock) με απροσδιόριστη αρτηριακή πίεση, χωρίς περιφερικές σφίξεις, νηματοειδή σφυγμό, ταχύπνοια, υποστατικές κηλίδες στα κάτω άκρα και δυσκολία στην ομιλία».
Υποβλήθηκε σε υπερηχογράφημα κοιλίας και αξονική τομογραφία που έδειξαν υγρό «στην περιτοναϊκή κοιλότητα, υπεζωκοτικό υγρό άμφω στο μεσοθωράκιο και ελάχιστο στο περικαρδιακό».

Εισήχθη επειγόντως στο χειρουργείο. Εκεί διαπιστώθηκε «άφθονο πυώδες υγρό που καταλάμβανε όλη την κοιλιακή κοιλότητα, από τα διαφράγματα μέχρι τον δουγλάσειο χώρο (σ.σ.: ο χώρος της κοιλιάς χαμηλά στη λεκάνη), ενώ κάλυπτε όλα τα σπλάχνα και ήταν καθηλωμένο στην περιοχή της σκωληκοειδούς απόφυσης». Με αυτή την αρνητική εικόνα η 18χρονη κατά τη «διάρκεια του χειρουργείου παρουσίασε δύο επεισόδια καρδιακής ανακοπής, τα οποία ανατάχθηκαν». Λίγες ώρες μετά την επέμβαση η άτυχη κοπέλα υπέκυψε από «καθολική περιτονίτιδα». Στη νεκροψία αναφέρονται ευρήματα «καθολικής περιτονίτιδας», ενώ σημειώνεται ότι «ο θάνατός της οφείλεται σε σηπτική καταπληξία». Να σημειωθεί ότι η 18χρονη μέσα σε τέσσερις μέρες πήγε τρεις φορές στο νοσοκομείο.

Η 139 σελίδων Ενορκη Διοικητική Εξέταση (ΕΔΕ) που διεξήχθη αποδίδει «πλημμελή άσκηση καθηκόντων» και ευθύνες για τον θάνατο της κοπέλας σε 7 γιατρούς του νοσοκομείου, μεταξύ των οποίων και ο διοικητής του νοσοκομείου (τελικά καταδικάστηκαν τέσσερις). Μάλιστα στην ΕΔΕ υπογραμμίζεται ότι η ασθενής δεν είχε την κατάλληλη θεραπευτική αντιμετώπιση και η πάθησή της εξελίχθηκε σε σηπτική καταπληξία. Ετσι, «μια πάθηση που έχει πολύ χαμηλή θνητότητα (η οξεία σκωληκοειδίτιδα έχει θνητότητα 0,1%) εξελίχθηκε σε περιτονίτιδα (θνητότητα 10%) και αργότερα σε πάθηση με πολύ υψηλή θνητότητα (η σηπτική καταπληξία παρουσιάζει θνητότητα 50%)».

Οι δικαστές σημειώνουν ότι την πρώτη ημέρα που προσήλθε η άτυχη φοιτήτρια ήταν «ημέρα ενεργού εφημερίας και οι ειδικοί γιατροί θα έπρεπε να βρίσκονται στον χώρο ευθύνης τους καθ’ όλη τη διάρκεια της εφημερίας (24ωρο), τούτο όμως δεν το έπραξαν ο ειδικός παθολόγος και ο ειδικός χειρουργός (και οι δύο επιμελητές), οι οποίοι απουσίαζαν τη συγκεκριμένη ημέρα. Τη διάγνωση και αντιμετώπιση ανέλαβαν οι ειδικευόμενοι γιατροί του νοσοκομείου, οι οποίοι προέβησαν σε σειρά παραλείψεων». Η φοιτήτρια μέσα σε τέσσερις μέρες πήγε τρεις φορές στο νοσοκομείο. Σε άλλο σημείο των αποφάσεων αναφέρεται ότι οι γιατροί δεν επέδειξαν ιδιαίτερη προσοχή και επιμέλεια στην αξιολόγηση της νόσου και άφησαν την ασθενή να φύγει με οδηγίες απλώς για αντιμετώπιση γαστρεντερίτιδας, χωρίς να εκτιμηθεί ο αυξημένος αριθμός λευκών αιμοσφαιρίων που αποτελεί ένδειξη φλεγμονής.

Κατόπιν αυτών, οι δικαστές κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι οι σοβαρές αμέλειες και παραλείψεις των υπεύθυνων του νοσοκομείου, ανεξαρτήτως του επιμερισμού των ευθυνών μεταξύ των γιατρών, «οδήγησαν στον θάνατο της ασθενούς, αφού είχαν ως αποτέλεσμα να μη διενεργηθούν άμεσα οι κατάλληλες εξετάσεις, με περαιτέρω συνέπεια τη μη έγκαιρη και ορθή διάγνωση της νόσου και τη μη έγκαιρη αντιμετώπισή της, παρότι η πάθησή της (οξεία σκωληκοειδίτιδα) με έγκαιρη αντιμετώπιση έχει πολύ χαμηλή θνητότητα (μόλις 0,1%)».

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος
« Τελευταία τροποποίηση: 21 Φεβρουαρίου 2017, 22:28:13 από Argirios Argiriou »
Before ordering a test decide what you will do if it is (1) positive, or (2) negative. If both answers are the same, don't do the test. Archie Cochrane.

21 Φεβρουαρίου 2017, 23:30:04
Απάντηση #61
Αποσυνδεδεμένος

Αδαμάντιος Σκούφαλος


Ξέρουμε ποιοι καταδικάστηκαν και ποιοι τη γλίτωσαν;
Μήπως είναι "καλύτερο" να απουσιάζεις και να μην αναλάβεις ένα περιστατικό και να την "φάει" αυτός που το ανέλαβε ενώ έπρεπε να το αναλάβει ως ένα σημείο και μετά να το εξετάσει αυτός που απουσίαζε;

9 Απριλίου 2017, 23:24:55
Απάντηση #62
Αποσυνδεδεμένος

Αρχίατρος

Επώνυμοι
« Τελευταία τροποποίηση: 9 Απριλίου 2017, 23:31:07 από Αρχίατρος »

17 Απριλίου 2017, 22:37:15
Απάντηση #63
Αποσυνδεδεμένος

Argirios Argiriou

Moderator
17/04/2017

Μεγάλες αποζημιώσεις, αλλά και αυστηρές καταδίκες επιφυλάσσει η Δικαιοσύνη όχι μόνο για τους θανάτους από ιατρικά σφάλματα, αλλά και όταν για την απώλεια μιας ζωής ευθύνεται η καθυστερημένη ή προβληματική διακομιδή του ασθενούς στο νοσοκομείο επειδή το ασθενοφόρο άργησε ή δεν διέθετε κατάλληλο εξοπλισμό ή τον αναγκαίο συνοδό, ανάλογα με τη σοβαρότητα της κατάστασης της υγείας του διακομιζόμενου.

Το τελευταίο διάστημα ήλθαν στο φως δύο τραγικοί θάνατοι στη Χαλκιδική (ενός 38χρονου και ενός 55χρονου) που ανέδειξαν το τεράστιο πρόβλημα έλλειψης κατάλληλης υποδομής, όσον αφορά τον αριθμό των ασθενοφόρων, αλλά και των διασωστών, υποθέσεις για τις οποίες η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου ζήτησε την παρέμβαση των τοπικών εισαγγελικών αρχών.
Πρόσφατα αποκαλύφθηκαν δύο άλλες τραγικές περιπτώσεις, που στοίχισαν στο Δημόσιο την καταβολή μεγάλων αποζημιώσεων (αθροιστικά άνω των 600.000 ευρώ), στη μία γιατί η καθυστέρηση διακομιδής είχε ως συνέπεια να ακρωτηριαστεί το πόδι ασθενούς, ενώ στην άλλη επειδή μεταφέρθηκε από νησί με καΐκι, υπό συνθήκες μεγάλης θαλασσοταραχής, πολυτραυματίας από τροχαίο, που υπέφερε χτυπώντας πάνω στο φορείο από τα μανιασμένα κύματα, αβοήθητος, αφού η ιατρός-συνοδός (ειδικευόμενη) έκανε συνέχεια εμετό και εξαιτίας της καθυστερημένης μεταφοράς, «ξέμεινε» μεσοπέλαγα από φιάλη οξυγόνου και από ελπίδες επιβίωσης...

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος
Before ordering a test decide what you will do if it is (1) positive, or (2) negative. If both answers are the same, don't do the test. Archie Cochrane.

22 Οκτωβρίου 2018, 18:05:56
Απάντηση #64
Αποσυνδεδεμένος

Argirios Argiriou

Moderator
Before ordering a test decide what you will do if it is (1) positive, or (2) negative. If both answers are the same, don't do the test. Archie Cochrane.

22 Οκτωβρίου 2018, 21:24:19
Απάντηση #65
Αποσυνδεδεμένος

Αδαμάντιος Σκούφαλος


Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος
22/10/2018

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

Έχει μερίδιο ευθύνης η θανούσα:
- Προφανώς ήξερε ότι δεν έκανε κανονική εισαγωγή.
- Προφανώς ήξερε ότι δεν χειρουργούν σε ένα δωμάτιο.

23 Οκτωβρίου 2018, 19:32:01
Απάντηση #66
Αποσυνδεδεμένος

Αρχίατρος

Επώνυμοι
Συμφωνώ με τον παραπάνω. Ειναι φοβερό τι σκέφτονται οι άνθρωποι για να βγάλουν χρήματα.
Εδώ δεν μιλάμε για ιατρικό λάθος εργαζόμενου σε δημόσιο νοσοκομείο αλλά για εντελώς "μαύρη" κατάσταση στην οποία η θανούσα συμμετείχε εν γνώσει της. Στην ενδοφλέβια χορήγηση φαιντανύλης προποφόλης π.χ πως αντέδρασε ; Στην πλήρη απουσία οποιοδήποτε άλλου ατόμου στον χώρο ;
Χλωμό να καταφέρουν κάτι.

3 Δεκεμβρίου 2019, 16:09:19
Απάντηση #67
Αποσυνδεδεμένος

Argirios Argiriou

Moderator

03/11/2019

ο Γενικός Γραμματέας της Ομοσπονδίας των Νοσοκομειακών Γιατρών (ΟΕΝΓΕ) Πάνος Παπανικολάου: «Δυστυχώς είναι γεγονός ο πρώτος καταλογισμός αστικής αποζημίωσης για ιατρική επιπλοκή σε γιατρό του ΕΣΥ μέσω ελεγκτικού συνεδρίου.

Το ποσό είναι ούτε λίγο ούτε πολύ είναι 850.000 ευρώ. Αφορά σε γιατρό του Γενικού Νοσοκομείου της Λάρισας για ιατρική επιπλοκή που είχε συμβεί πριν από 17 ολόκληρα χρόνια». Όπως επισημαίνει ο κ.Παπανικολάου: «Ο γιατρός είχε καταδικάστηκε στο ποινικό δικαστήριο για απλή αμέλεια. Υπενθυμίζουμε ότι έγκαιρα και σε όλους τους τόνους από τον Φεβρουάριο του 2018 είχαμε προειδοποιήσει πως η σχετική εγκύκλιος Χουλιαρακη (18.1.2018) σαφέστατα προβλέπει αυτόματα καταλογισμό στον γιατρό αστικής αποζημίωσης που επιδικάζεται σε βάρος του νοσοκομείου για ιατρική επιπλοκή, μέσω ελεγκτικού συνεδρίου χωρίς καν κάποια διοικητική απόφαση, αν προηγουμένως ο γιατρός έχει καταδικαστεί στο ποινικό δικαστήριο για αμέλεια».

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

« Τελευταία τροποποίηση: 4 Δεκεμβρίου 2019, 14:25:21 από Argirios Argiriou »
Before ordering a test decide what you will do if it is (1) positive, or (2) negative. If both answers are the same, don't do the test. Archie Cochrane.

4 Δεκεμβρίου 2019, 14:22:33
Απάντηση #68
Αποσυνδεδεμένος

Argirios Argiriou

Moderator
04-12-2019

Στις 18/1/2018 είχε εκδοθεί η περίφημη «εγκύκλιος Χουλιαράκη» ως εφαρμογή νόμου της προηγούμενης κυβέρνησης Σαμαρά – Βενιζέλου περί αυτόματου καταλογισμού αστικών αποζημιώσεων σε δημόσιους λειτουργούς.

....................
Ο μαζικός εξαναγκασμός των νοσοκομειακών γιατρών να κάνουν ιδιωτική ασφάλεια αστικής ευθύνης για ιατρικές επιπλοκές (το ύψος των ασφαλίστρων σε αυτή την περίπτωση αναμένεται να εκτοξευθεί ΑΜΕΣΩΣ τουλάχιστον στα 10 χιλιάδες ευρώ ετησίως, αλλά ακόμα και αν δεν εκτοξευθεί και μείνει εκεί που είναι σήμερα, δλδ γύρω στα 2000 ευρώ ετησίως για αποζημιώσεις ως 1 εκ) οδηγεί άμεσα τους νοσοκομειακούς γιατρούς είτε στην ομαδική παραίτηση ή στην «λευκή απεργία διαρκείας» (δηλαδή στην άρνηση εκτέλεσης ιατρικών πράξεων με διάφορα προσχήματα), δηλαδή έτσι ή αλλιώς στην άμεση κατάργηση παροχής δωρεάν περίθαλψης στον πληθυσμό.
.....................................
Ο πρώτος καταλογισμός κολοσσιαίας αποζημίωσης μέσω Ελεγκτικού Συνεδρίου για ιατρική επιπλοκή σε νοσοκομειακό γιατρό είναι γεγονός : αφορά τον καταλογισμό ποσού (κρατηθείτε … ) 850 χιλιάδων (ΟΚΤΑΚΟΣΙΩΝ ΠΕΝΗΝΤΑ ΧΙΛΙΑΔΩΝ) ευρώ σε συνάδελφο γιατρό του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας για ιατρική επιπλοκή που συνέβη πριν … 17 χρόνια ( ! ) και για την οποία φυσικά ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΔΟΛΟΣ δεν τεκμηριώθηκε δικαστικά, παρά μόνο υπήρξε η συνήθης δικαστική απόφαση περί «αμέλειας» όπως σε εκατοντάδες περιπτώσεις σοβαρών ιατρικών επιπλοκών έτσι όπως λειτουργεί το νομικό – δικαστικό σύστημα εν Ελλάδι
................................................

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος
« Τελευταία τροποποίηση: 4 Δεκεμβρίου 2019, 14:25:34 από Argirios Argiriou »
Before ordering a test decide what you will do if it is (1) positive, or (2) negative. If both answers are the same, don't do the test. Archie Cochrane.

4 Δεκεμβρίου 2019, 14:39:19
Απάντηση #69
Αποσυνδεδεμένος

Argirios Argiriou

Moderator
Before ordering a test decide what you will do if it is (1) positive, or (2) negative. If both answers are the same, don't do the test. Archie Cochrane.

4 Δεκεμβρίου 2019, 23:19:06
Απάντηση #70
Αποσυνδεδεμένος

Αρχίατρος

Επώνυμοι
Αν δεν κάνω λάθος αφορά ΟΛΟΥΣ τους δημόσιους λειτουργούς, και εντάξει, η επωδός για τους γιατρούς είναι κάντε ασφάλεια αστικής ευθύνης, απ΄την άλλη:

- θα πληρώνουν κι οι αστυνομικοί που καταδικάζονται για αστυνομική βία σε πολίτες όπως πχ στην υπόθεση ζαρντινιέρας ;

- θα πληρώνουν οι δικαστικοί υπάλληλοι το κόστος των λανθασμένων αποφάσεων που καταβάλλει το ελληνικό δημόσιο ;

5 Δεκεμβρίου 2019, 06:49:21
Απάντηση #71
Αποσυνδεδεμένος

Argirios Argiriou

Moderator
Before ordering a test decide what you will do if it is (1) positive, or (2) negative. If both answers are the same, don't do the test. Archie Cochrane.

5 Δεκεμβρίου 2019, 14:51:10
Απάντηση #72
Αποσυνδεδεμένος

Αρχίατρος

Επώνυμοι
Τα πράγματα δεν είναι απλά:

- απ΄την μία σε κανένα πολιτισμένο κράτος του κόσμου ο εργοδότης (το δημόσιο εν προκειμένω) δεν αναλαμβάνει να καλύψει ολόκληρο το κόστος των λαθών του γιατρού

- απ΄την άλλη και π.χ σε ογκολογικά νοσοκομεία, επιλέγονται θεραπείες και επεμβάσεις τις οποίες αν υπάρχει ο φόβος της χρεωκοπίας του ιατρού, κανείς δεν θα αναλάβει από τούδε

Πραγματικά εκπλήσσομαι με την μακαριότητα κάποιων διεθυντών του ΕΣΥ  που νομίζουν ότι τους καλύπτει το Δημόσιο, αν επιδικαστούν τέτοιες αποζημιώσεις, πάνε τα φακελάκια τόσων χρόνων στράφι...

6 Δεκεμβρίου 2019, 19:47:13
Απάντηση #73
Αποσυνδεδεμένος

Argirios Argiriou

Moderator
Αντιγράφω από υψηλόβαθμο συνδικαλιστή των Νοσοκομειακώνς Ιατρών στις 06/12/2019 σε Ιατρική ομάδα του facebook:

Πριν από λίγο κοινοποιήθηκε στην ΟΕΝΓΕ και δεύτερο κρούσμα καταλογισμού σε νοσοκομειακό γιατρό υπέρογκης αστικής αποζημίωσης (587 χιλιάδες ευρώ) για ιατρικό σύμβαμμα προ 12 (δώδεκα) ετών. Το "έγκλημα" ήταν πως δεν είχε εισαχθεί γρήγορα σε ΜΕΘ βαρέως χρονίως πάσχουσα ασθενής σε νοσοκομείο που ... δεν διέθετε ελεύθερη κλίνη ΜΕΘ !
Στέλνουμε την λυπητερή μαζί με Χρυσές Μούντζες στον κύριο Χουλιαράκη και στα "χουλιαράκια" του, δηλαδή τους κυρίους Ξανθό και Βαρνάβα που ΨΕΥΔΟΝΤΑΝ, ΕΒΡΙΖΑΝ και ΣΥΚΟΦΑΝΤΟΥΣΑΝ επί 1,5 χρόνο σκούζοντας πως δήθεν η ΑΙΣΧΡΗ εγκύκλιος Χουλιαράκη (1/2018) δεν αφορά ιατρικές επιπλοκές αλλά ... δολοφονίες εκ προθέσεως. Οι παραπάνω κύριοι λοιπόν καταγράφονται στην Ιστορία ως καταστροφείς των νοσοκομειακών γιατρών και εκ προθέσεως δολοφόνοι της δημόσιας δωρεάν περίθαλψης.
Ας πρόσεχαν.
Before ordering a test decide what you will do if it is (1) positive, or (2) negative. If both answers are the same, don't do the test. Archie Cochrane.

7 Δεκεμβρίου 2019, 23:36:23
Απάντηση #74
Αποσυνδεδεμένος

anastasios theodoridis

Ιατροί
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος
Ζητάνε συναντήσεις με δύο υπουργούς, Υγείας και Δικαιοσύνης, για να αρθεί η εγκύκλιος που υπέγραψε υπουργός οικονομικών. Φταίει μετά ο Ξανθός και ο Πολάκης που τους έλεγαν ότι η εγκύκλιος δεν αφορά  τους γιατρούς......
Ποτέ μην λογομαχείς με έναν ηλίθιο.....
Θα σε ρίξει στο επίπεδο του και θα κερδίσει λόγω πείρας!!!

 

Σχετικά θέματα

  Τίτλος / Ξεκίνησε από Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
0 Απαντήσεις
5016 Εμφανίσεις
Τελευταίο μήνυμα 27 Ιανουαρίου 2009, 00:21:43
από Argirios Argiriou
0 Απαντήσεις
1977 Εμφανίσεις
Τελευταίο μήνυμα 30 Ιουνίου 2011, 22:41:01
από carlita
6 Απαντήσεις
3188 Εμφανίσεις
Τελευταίο μήνυμα 21 Νοεμβρίου 2015, 19:34:21
από Αρχίατρος
0 Απαντήσεις
2066 Εμφανίσεις
Τελευταίο μήνυμα 10 Δεκεμβρίου 2015, 22:26:11
από Αρχίατρος
0 Απαντήσεις
4204 Εμφανίσεις
Τελευταίο μήνυμα 20 Φεβρουαρίου 2020, 07:58:04
από Argirios Argiriou