Άλλες κατηγορίες μηνυμάτων > Χαλαρή κουβέντα
ΦΛΕΒΟΚΕΝΤΗΣΗ
deskon:
Έχω διοριστεί εδώ και 3 μήνες σε δημόσιο νοσοκομείο και δεν περνώ με άνεση μια φλέβα. Θα μάθω ποτέ να κάνω φλεβοκέντηση ή θα με διώξουν?
Αρχίατρος:
Ιδιότητα/θέση ;
deskon:
Νοσηλεύτρια είμαι !!!
Denominator:
Πριν μερικά χρόνια έψαχνα νοσηλεύτρια/νοσηλευτή για το ιατρείο μου. Από είκοσι περίπου άτομα των οποίων τα βιογραφικά είχα στη διάθεσή μου, μόνο μία νοσηλεύτρια μπορούσε με άνεση να κάνει φλεβοκέντηση (μάλιστα δεν ήταν καν νοσηλεύτρια από ΤΕΙ ή ΑΕΙ αλλά βοηθός διετούς φοίτησης). Τη ρώτησα πού έμαθε και μου απάντησε ότι στο εξάμηνο της πρακτικής της προτίμησε να κάνει όσο το δυνατόν περισσότερες ώρες στα επείγοντα μέχρι να τα καταφέρει.
Argirios Argiriou:
@deskon Είναι όπως τα λέει ο Denominator. Να ξέρεις ότι υπάρχουν πάρα πολλοί Ιατροί αλλά και Νοσηλευτές που έχουν το ίδιο πρόβλημα με εσένα.
Θέλει πολύ εξάσκηση για να αποκτήσεις σιγουριά.
Κατά την γνώμη μου, αν είσαι τίμια και πεις το πρόβλημά σου στους συνεργάτες σου αλλά ταυτόχρονα δείξεις ότι είσαι δουλευτάρα και είσαι έτοιμη να προσπαθήσεις πολλές πολλές φορές, και να μάθεις, τότε θα δείξουν κατανόηση.
Είναι ιδιαίτερα σημαντικό να είσαι ευγενική και σωστή και προς τους ασθενείς έτσι ώστε και αυτοί με την σειρά τους να δείχνουν κατανόηση.
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση