Θέματα Εργασίας > Εργασία στο δημόσιο τομέα
εφημεριες κεντρο υγειας
mantsoti:
καλησπερα σας και καλη χρονια ... θα ηθελα αν υπαρχει παρομοια εμπειρια απο καποιους συναδελφους ... στο κεντρο υγειας που υπηρετω ως παιδιατρος, καλουμαι πλεον να εφημερευω καποιες ημερες μονος μου με τον αγροτικο γιατρο, δηλαδη με καθηκοντα γενικου γιατρου ... υπαρχει η υπουργικη αποφαση σχετικα με το ηλικιακο οριο που εξεταζουν οι παιδιατροι ( ειναι γνωστο σε ολους μας ) ... θα παρακαλουσα για την οποια βοηθεια, ευχαριστω
iceman:
0-16 ετών
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδος
Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Ψάχνετε την υπουργική απόφαση για ηλικιακό όριο ή γενικότερη βοήθεια;
Σας παραθέτω τι αναφερόταν παλαιότερα (στην προ ΥΠΕ εποχή) για τις εφημερίες στα ΚΥ
Β. ΚΕΝΤΡΑ ΥΓΕΙΑΣ.
Καθημερινά θα εφημερεύει σε ενεργό εφημερία ένας γενικός γιατρός ή παθολόγος και ένας παιδίατρος εφόσον υπηρετεί.
Σε περίπτωση που δεν υπηρετεί παιδίατρος ή ο αριθμός των υπηρετούντων παιδιάτρων δεν επαρκεί, μπορεί να εφημερεύει αντ΄ αυτού γενικός γιατρός σύμφωνα με τις ανάγκες.
Επιπλέον μπορεί ανάλογα με τις ανάγκες να εφημερεύει και άλλος ένας γιατρός ή το πολύ δύο συνολικά γιατροί προερχόμενοι από τις κατηγορίες ,Γενικής Ιατρικής της παρ.1 του άρθρου 26του ν. 2519/1997 (ΦΕΚ165/97 τΑ΄) αγροτικών γιατρών, επιμελητών άνευ ειδικότητας ή ειδικευομένων.
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδος
mantsoti:
το ερωτημα μου ειναι αν μπορω να υποχρεωθω να αναλαβω αυτη την ευθυνη ( ανθρωπινη, ηθικη, νομικη ), να εφημερευω παιδιατρος και να αναλαμβανω τους ενηλικους ασθενεις ... εννοειται οτι δεν μπορω εγω επουδενι να συμφωνησω με κατι τετοιο !
mantsoti:
εχω ηδη κανει ενεργειες, το θεμα ειναι αν μπορω να πιεστω και υποχρεωθω για αυτο το ζητημα !
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση