Καλώς ήρθατε στην διαδικτυακή μας κοινότητα.
Εδώ μπορείτε να συζητήσετε και να ενημερωθείτε για θέματα που αφορούν την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας.
Για να συμμετέχετε και να μπορείτε να κατεβάσετε αρχεία και εικόνες που βρίσκονται στα μηνύματα πρέπει να εγγραφείτε.
Η εγγραφή είναι δωρεάν και θα σας αποσταλεί άμεσα ένα e-mail για την ενεργοποίηση της εγγραφής σας.
Εάν δεν το λάβετε σε λίγα λεπτά ελέγξετε το φάκελο ομαδικής αλληλογραφίας ή το φάκελο SPAM ή το φάκελο ανεπιθύμητης αλληλογραφίας καθώς μπορεί να βρεθεί εκεί από λάθος του λογισμικού ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
Εάν έχετε ξεχάσει τον κωδικό σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας ξανασταλεί από εδώ.
25 Απριλίου 2024, 11:04:23

Αποστολέας Θέμα: 1984  (Αναγνώστηκε 4278 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

6 Φεβρουαρίου 2019, 10:41:40
Αναγνώστηκε 4278 φορές
Αποσυνδεδεμένος

Αρχίατρος

Επώνυμοι
Χωρίς υπερβολή.

Επ΄αφορμή αυτής της είδησης:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

Αντιγράφω αυτό το σχόλιο:
Παράθεση
Tilemachos Chormovitis

Στη Μ. Βρετανία οι αστυνομικοί, αντί να κυνηγούν τους εγκληματίες, τους δολοφόνους και τους ληστές, προτιμούν να περνούν τον χρόνο τους πιο ...εποικοδομητικά, κάνοντας τηλέφωνα σε χρήστες των social media που αμφισβητούν την άποψη ότι "οι τρανς γυναίκες είναι γυναίκες". Προσοχή, όπως παραδέχεται η ίδια η αστυνομία, οι συγκεκριμένοι χρήστες (δυο περιστατικά σε λίγες μέρες) δεν παραβίασαν τον αντιρατσιστικό νόμο, δεν έβρισαν, δεν πρόσβαλαν, απλά εξέφρασαν στα social media μια άποψη που δεν συνάδει με την "πολιτικά ορθή" ορθοδοξία. Και η αστυνομία έκρινε ορθό να τους κάνει ένα τηλεφωνηματάκι και να τους προειδοποιήσει να "προσέχουν τις σκέψεις τους" (αυτή ακριβώς την ορολογία χρησιμοποίησαν), επιβεβαιώνοντας τις υποψίες μας ότι οι "πολιτικά ορθοί" φασίστες χρησιμοποιούν σαν manual το "1984" του Όργουελ. .

Αν λοιπόν τις επόμενες μέρες δεχτείτε ένα προειδοποιητικό τηλεφώνημα επειδή κάνατε το λάθος να πιστεύετε πως για να μεγαλώσει σωστά ένα παιδί χρειάζεται μητέρα και πατέρα ή επειδή δεν συμφωνείτε με τη μαζική μετανάστευση, θα είναι τα παιδιά από το "Τμήμα Αντιμετώπισης Ρατσιστικής Βίας" της Ελληνικής Αστυνομίας που πήραν ιδέες από τους Βρετανούς συναδέλφους τους. Και μην ξεχνάτε : προσέξτε τις σκέψεις σας!

(By the way, και το "Τμήμα Αντιμετώπισης Ρατσιστικής Βίας" έργο Σαμαρά είναι, όπως και ο περιβόητος αντιρατσιστικός νόμος. Όλα έτοιμα τα βρήκε ο Τσίπρας από τους δεξιούς μας!)

Γι' αυτό την επόμενη φορά που θα σχολιάσετε κάτι που ξεφεύγει απ το political correct στα social media, "προσέξτε τις σκέψεις σας"...
« Τελευταία τροποποίηση: 6 Φεβρουαρίου 2019, 10:44:50 από Αρχίατρος »

Λέξεις κλειδιά:
 

Σχετικά θέματα

  Τίτλος / Ξεκίνησε από Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
0 Απαντήσεις
2463 Εμφανίσεις
Τελευταίο μήνυμα 15 Μαΐου 2013, 16:49:48
από Argirios Argiriou