Θέματα Εργασίας > Εργασία στο δημόσιο τομέα
Απόφαση διορισμού σε Κ.Υ. -Προθεσμίες μετά από την επίσημη δημοσίευσή της
Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδος
Μπορεί η παραλαβή να φαίνεται από το barcode του διορισμού αλλά αυτό είναι μεταξύ του ταχυδρομείου και του παραλήπτη! Ο φορέας διορισμού πως μπορεί να το μάθει; (είναι και τα προσωπικά δεδομένα μέσα)
--- Τέλος παράθεσης ---
Το barcode το λαμβανει ο αποστολεας (η ΥΠΕ στην περιπτωση μας) απο τα ΕΛΤΑ οταν ταχυδρομει την συστημενη επιστολη (δεν λειτουργει με τις απλες).
Μεσω αυτης της εφαρμογης Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδος μπορει να δει που βρισκεται η επιστολη και ποτε παραδωθηκε.
--- Τέλος παράθεσης ---
Έτσι μάλιστα!
Άρα μπορεί να δει και πότε έφτασε στο γραφείο ΕΛΤΑ του παραλήπτη, πότε εστάλη ειδοποίηση παραλαβής κλπ.
anasm:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδος
Μπορεί η παραλαβή να φαίνεται από το barcode του διορισμού αλλά αυτό είναι μεταξύ του ταχυδρομείου και του παραλήπτη! Ο φορέας διορισμού πως μπορεί να το μάθει; (είναι και τα προσωπικά δεδομένα μέσα)
--- Τέλος παράθεσης ---
Το barcode το λαμβανει ο αποστολεας (η ΥΠΕ στην περιπτωση μας) απο τα ΕΛΤΑ οταν ταχυδρομει την συστημενη επιστολη (δεν λειτουργει με τις απλες).
Μεσω αυτης της εφαρμογης Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδος μπορει να δει που βρισκεται η επιστολη και ποτε παραδωθηκε.
--- Τέλος παράθεσης ---
Σας ευχαριστώ πάρα πολύ και τους δυό σας για τις ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΆ κατατοπιστικές αποσαφηνίσεις !
Να είστε καλά.
giorgosm:
Καλησπερα Εχει βγει η αποφαση προσληψης μου ως επικουρικος στο διαυγεια εδω και ενα μηνα. Με ενημερωσαν τηλεφωνικα και μου ειπαν θα μπου στειλουν την αποφαση πορσληψης με αποδεικτικα με συστημενη επιστολη. Εχει περασει ενας μηνας αλλα τιποτα. Σε επικοινωνια που ειχα μαζι τους μου ειπαν οτι καθυστερουν πολλες φορες και αν δω οτι αργει να παω δια ζωσης ωστε να παρω την προσληψη με αποδεικτικα. Γνωριζει καποιος ποσο διαστημα μπορει να καθυστερησει? Αυτη τη περιοδο βρισκονται και τα ΕΛΤΑ σε μια κατασταση διαλυσης.
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση