Άλλες κατηγορίες μηνυμάτων > Πολιτική και Κοινωνικά Θέματα

3/3/2019 Τα αποτελέσματα των εκλογών για την Προεδρεία του ΠΙΣ.

(1/4) > >>

Argirios Argiriou:
03/03/2019

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

Argirios Argiriou:
Σήμερα, 16-3-2019 συγκροτήθηκε σε Σώμα, το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου. Κατόπιν αυτών, το Προεδρείο του Π.Ι.Σ. αποτελείται από:

            Πρόεδρος:                     ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΕΞΑΔΑΚΤΥΛΟΣ

            Α΄Αντιπρόεδρος:           ΑΝΝΑ ΜΑΣΤΟΡΑΚΟΥ

            Β’ Αντιπρόεδρος:          ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟΣ

            Γενικός Γραμματέας:   ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ

            Ταμίας:                          ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΨΥΧΟΓΥΙΟΣ

Μέλη: ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗΣ ΧΑΡΗΣ, ΒΑΡΝΑΒΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, ΚΑΨΑΜΠΕΛΗΣ ΠΑΥΛΟΣ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ ΒΛΑΔΙΜΗΡΟΣ, ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ, ΠΑΠΑΝΔΡΟΥΔΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ, ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΨΑΛΤΑΚΟΣ ΜΙΧΑΗΛ, ΨΥΧΑΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ.

Tο νέο Δ.Σ. προτίθεται να αναλάβει άμεσα σημαντικές πρωτοβουλίες για όλα τα εκκρεμή ζητήματα που απασχολούν τον Ιατρικό κλάδο και τα θέματα Δημόσιας Υγείας της χώρας.

Το Γραφείο Τύπου του Π.Ι.Σ.

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

Ορθοπαιδικός:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΣήμερα, 16-3-2019 συγκροτήθηκε σε Σώμα, το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου.

--- Τέλος παράθεσης ---
  Προτείνω να μεταφερθεί εδώ και το Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

   Για το εκλογικό αποτέλεσμα υπάρχουν αντιρρήσεις από (γνωστό) μέλος του τέως και νυν ΔΣ: (θα συμφωνήσω σίγουρα στην τελευταία του λέξη που αφορά γενικά τα συνδικαληστρικά στην Ελλάδα)

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος
17|03|2019  Του Βασίλη Βενιζέλου

Για την εκλογική νοθεία στις διαδικασίες των εκλογών για την ανάδειξη των νέων μελών του Δ.Σ. του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου (ΠΙΣ), νοθεία η οποία έχει καταρρακώσει το κύρος του Συλλόγου έναντι κάθε συνομιλητή του, αλλά και έναντι των ιατρικών συλλόγων της χώρας μας, κάνει λόγο την Κυριακή 17 Μαρτίου το μέλος του Δ.Σ. του ΠΙΣ και του Γενικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας (ΟΕΝΓΕ) Δημήτρης Βαρνάβας, με σχετική ανάρτησή του στο ygeianet.gr.

Συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Βαρνάβας αναφέρει τα εξής στη σχετική ανάρτησή του:

“Χωρίς να έχουν επικυρωθεί τ΄ αποτελέσματα των εκλογών, ο κ. Εξαδάκτυλος προχώρησε βεβιασμένα σε συγκρότηση προεδρείου στον ΠΙΣ αποκλειστικά από μέλη της παράταξής του (κλικ εδώ).
Πιθανόν ο κ. Εξαδάκτυλος βαυκαλίζεται πως με παρόμοιες ενέργειες μπορεί να κουκουλώσει την πρωτοφανή νοθεία που έγινε στην καταμέτρηση των σταυρών που έλαβαν υποψήφιοι της παράταξής του, νοθεία που πιστοποιήθηκε από την εφορευτική επιτροπή μετά τις ενστάσεις που υποβλήθηκαν.
Όμως και στη συγκρότηση του μονοπαραταξιακού προεδρείου προκλήθηκαν σοβαρές αναταράξεις. Έχοντας τάξει σε όλους θέσεις αντιπροέδρων, οι βρυχηθμοί ήταν αναπόφευκτοι όταν ήρθε η ώρα της λείας.
Το πλήγμα για τον ΠΙΣ και την ιατρική κοινότητα είναι βαρύτατο.

Χωρίς διάθεση αυτοκάθαρσης και με καταρρακωμένο κύρος είναι αδύνατον ο ΠΙΣ να εκφράσει τους ιατρικούς συλλόγους της χώρας, να σταθεί ως σοβαρός συνομιλητής απέναντι στον ΕΟΠΥΥ και την εκάστοτε ηγεσία του υπουργείου υγείας, να συμμετάσχει στα Ευρωπαϊκά και Διεθνή Ιατρικά όργανα.
Υπάρχει άραγε κανείς που επιχαίρει γι αυτή την κατάντια;”. (που ζούμε χρόνια τώρα)

silvertaur:
Το αναγραφω και εδω:

"Ποτε επιτέλους θα ανακοινωθεί η αναλυτική σταυροδοσία όλων μα όλων των υποψηφίων; Έλεος.. 380 εκλέκτορες είναι,  ποσο ακόμα θα μετράνε; Μα 15 μέρες (πλεον 16);;;  Αυτά τα πολυ σοβαρά που έχουν βγει στη δημοσιότητα αληθεύουν;"

Αρκετοι απουσιαζαν επισης (υπηρξε απουσια και απο τη νικητρια παραταξη) στην εκλογη Προεδρου και λοιπων.
Οταν βγαινει δελτιο ΠΙΣ να φαινεται ολη η αληθεια, δηλαδη οχι μονο ποιοι εχουν εκλεγει, αλλα και ποσοι και ποιοι ηταν οι παροντες, ποσες ψηφους ελαβε ο καθενας..Τι φοβαστε ακριβως;
Επισης για ολες αυτες τις καταγγελιες δεν εχετε να πειτε κατι;

Argirios Argiriou:
18 ΜΑΡΤΙΟΥ 2019

Πρόεδρε. «Δώσε πόνο»

Πρόεδρε.  «Δώσε πόνο»  κατά την προσφιλή  έκφραση της κ. Τασίας Χριστοδουλοπούλου. Πόνεσαν οι κομισάριοι και φερέφωνα του υπουργείου και του ΣΥΡΙΖΑ με την συντριπτική ήττα που υπέστησαν στις εκλογές του ΠΙΣ που έρχεται σαν συνέχεια και αυτής που υπέστησαν στην ΟΕΝΓΕ. Δεν έχουν καταλάβει ότι οι ιατροί απηύδησαν και γύρισαν την πλάτη σε αυτούς που πρέσβευαν το νέο αλλά έφεραν το χειρότερο παλιό. Αυτοί λοιπόν που απεμπόλησαν τα δικαιώματα των γιατρών και ήταν φερέφωνα και υποστηρικτές της κυβερνητικής πολιτικής στον χώρο της υγείας δεν δικαιούνται να ομιλούν για απατεώνες και νοθείες, αυτοί που νόθευσαν την βούληση και τις ελπίδες των ιατρών για προστασία της δημόσιας υγείας και καταπολέμηση της ασυγκράτητης μετανάστευσης των νέων γιατρών. Τιμώρησαν με ένα ποσοστό 10% οι γιατροί το ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΌ ΜΕΤΟΠΟ του ΣΥΡΙΖΑ στον χώρο της υγείας και έδωσαν 62% στην ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο. Οι εκλογές στο ΠΙΣ ήταν ένα να μάθημα ευπρέπειας και δημοκρατικών διαδικασιών. Είναι γεγονός ότι η επανακαταμέτρηση των σταυρών άλλαξε την σειρά της εκλογής αλλά όχι τα πρόσωπα που εξελέγησαν. Όσο και να προσπαθούν κάποιοι να σπείρουν διχόνοια στο ΔΣ του ΠΙΣ ματαιοπονούν. Το ΔΣ του ΠΙΣ είναι ενωμένο και πολύ δυνατό και κυρίως δεν είναι φερέφωνο του ΥΥΚΑ

Παπασταματάκης Γεώργιος

Χειρουργός

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση