Θέματα Εργασίας > ΕΟΠΥΥ

Ποια Ταμεία δεν είναι ενταγμένα στον ΕΟΠΥΥ;

(1/1)

Argirios Argiriou:
Ποια Ταμεία δεν είναι ενταγμένα στον ΕΟΠΥΥ;

Argirios Argiriou:
Στις 15/04/2019 τα ακόλουθα Ταμεία, ΔΕΝ είναι ενταγμένα στον ΕΟΠΥΥ. Διορθώστε με αν κάνω κάπου λάθος:


-Ένοπλες Δυνάμεις

-Τ.Υ.Π.Ε.Τ. (Εθνική Τράπεζα)

-Τ.Υ.Π.Α.Τ.Ε. (Αγροτική Τράπεζα)

-ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

-Ε.Δ.Ο.Ε.Α.Π. (Δημοσιογράφων)

-Ε.ΥΔ.Α.Π.

-Α.Ε.Ι.-Τ.Ε.Ι.

Argirios Argiriou:
Χρήσιμη συζήτηση στο παραπάνω σε Ιατρική ομάδα στο facebook στις 15/04/2019  :

- Λάθος και το ΤΥΠΕΤ ένα κομμάτι του εντάχθηκε φέτος στον ΕΟΠΥΥ υπάρχει αναρτημένη στον ΕΟΠΥΥ σχετική ανακοίνωση 19/3/2019 αρ. πρωτ ΔΒ3Α/Φ115/5/10297 Τα ΑΕΙ και ΤΕΙ ως ΝΠΔΔ έχουν δύο είδη Ασφαλισμένων αυτοί που ανήκουν στο πρώην ΟΠΑΔ και αυτούς που έχουν ΙΚΑ ολοι στον ΕΦΚΑ και τον ΕΟΠΥΥ πλέον . Αγροτική τρ'απεζα είναι μέσα από το 4ο του 2012

- Αν με ΑΕΥ εννοείς τους πανεπιστημιακούς , είναι ενταγμένοι εδώ και χρόνια , από τότε που είχαν ενταχθεί στους Δημοσίους υπαλλήλους και είχαν πάψει να υπάρχουν σαν ανεξάρτητο Ταμείο!

- Τα ευγενη δηλαδη.Το δικομας, το ΤΣΑΥ, το ριμαξαν με τις α αναλωγιστικες μελετες to psi τις καταθέσεις σε τράπεζες προβληματικές δάνεια κ.τ.λ.

- ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ΤΟ PSI ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΤΕ ΕΒΑΖΕ ΤΑ 18 ΑΠΟ ΤΑ 30 ΔΙΣ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΝ ΕΤΗΣΙΩΣ...Αρα μην λαικιζεται και παραμυθιαζεται τον κοσμο...Αν χρεοκοπουσε το κρατος θα χρεοκοπουσε και το ασφαλιστικο..

fanisgp:
ο ΤΥΠΕΤ είναι εκτός ΕΟΠΥΥ.!!Απλώς εξυπηρετείται απ΄τα φαρμακεία όπως οι ασφαλισμένοι του ΕΟΠΥΥ.Απ την στιγμή που αποζημιώνει το ταμείο την επίσκεψη σε οποιοδήποτε  ιδιώτη ιατρό με 15 ευρώ είναι κανονικότατα  εκτός ΕΟΠΥΥ.!!

Ορθοπαιδικός:
   Για τα ΑΕΙ ΤΕΙ αν κανείς εννοεί τους φοιτητές μάλλον είναι εκτός ΕΟΠΥΥΥΥΥ. Θυμάμαι κάποτε στο 4ο έτος είχα βγάλει ένα ασφαλιστικό βιβλιάριο φοιτητή το οποίο ευτυχώς δε χρειάστηκα. Είχε περίεργες διαδικασίες και εγκρίσεις που τότε μου φαίνονταν βουνό....
   Φαντάζομαι πλέον είναι πιο εύκολο να είσαι ανασφάλιστος παρά να έχεις βιβλιάριο φοιτητή. Σαν ανασφάλιστος παίζει και κανένα επίδομα ή δωρεάν φάρμακο...
   Η ΑΓΡΟΤΙΚΗ τράπεζα απλά δεν υπάρχει... Φυσικά οι συνταξιούχοι της είναι στον ΕΟΠΥΥΥΥ... Διαπίστωσα ότι η ιστοσελίδα του ΤΥΠΑΤΕ υπάρχει αλλά αναφέρει μόνο συνελεύσεις και εκλογές (τπτ υγειονομικό από το 2011). Μάλλον κάποιοι τυχεροί εργαζόμενοι παραμένουν και κάθονται και πληρώνονται και αυτοεκλέγονται (παίρνοντας οδοιπορικά πάντα...). Τίποτα περίεργο δηλαδή.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση