ΠΦΥ -Εκπαίδευση > Συζητήσεις πάνω σε ιατρικά θέματα
Swine flu (Influenza A- H1N1)
alfie:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδος- Παιδιά που εμφανίζουν συμπτώματα γρίπης αναμένουν σε χώρο όπου δε θα έρχονται σε επαφή με άλλα άτομα, μέχρι να τα παραλάβουν οι γονείς τους.
- Αποφυγή επαφής χεριών με τα μάτια, τη μύτη, το στόμα για τη μείωση του κινδύνου μόλυνσης από τον ιό.
- Αποφυγή κοινής χρήσης μολυβιών, στυλό μαρκαδόρων και άλλων προσωπικών αντικειμένων.
- Τακτικό πλύσιμο των χεριών.
- Χρησιμοποίηση από όλους αντισηπτικού διαλύματος.
--- Τέλος παράθεσης ---
Μπούρδες λέω εγώ - Αλήθεια πόσο ανεφάρμοστα είναι στην πράξη σε μικρά παιδιά όλα τα παραπάνω? - Μιλάμε για παιδιά και όχι για μηχανές.
gianniskarpenisi:
Συναδελφοι καλησπέρα
υπάρχει καποια οδηγία που να λέει επαναληπτική δευτερη δόση αντιγριππικου εμβολίου σε ενηλικες? Γιατί μου έρχονται σωρηδόν για δευτερη δόση...
Όσο εψαξα μόνο για τα πρωτοεμβολιαζόμενα παιδιά κάτω των 10 ετών έχει ένδειξη.
Ευχαριστω
EzeΤΡΟΛ:
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΓιατί μου έρχονται σωρηδόν για δευτερη δόση...
--- Τέλος παράθεσης ---
Είναι εγκάθετοι σταλμένοι από ( ποιόν άλλον; ) τον φαρμακοποιό.
Loumakis:
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΣυναδελφοι καλησπέρα
υπάρχει καποια οδηγία που να λέει επαναληπτική δευτερη δόση αντιγριππικου εμβολίου σε ενηλικες? Γιατί μου έρχονται σωρηδόν για δευτερη δόση...
Ευχαριστω
--- Τέλος παράθεσης ---
Οχι, τόσο οι οδηγίες απο το ΚΕΕΛΠΝΟ, όσο και οι διεθνείς λένε για μία δόση.
anastasios theodoridis:
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΣυναδελφοι καλησπέρα
Ευχαριστω
--- Τέλος παράθεσης ---
Όταν πριν ένα χρόνο (μήνα Φεβρουάριο) άρχισαν να έρχονται στο Π.Ι. οι ασφαλισμένοι του ΟΓΑ και να μου ζητάνε να τους συνταγογραφήσω το αντιγριππικό εμβόλιο παραξενεύτηκα και ρώτησα στη Φαρμακευτική Δ/νση του ΟΓΑ και μου είπαν πως δε το δικαιολογεί το ταμείο για δεύτερη φορά. Αντιθέτως κάποιοι φαρμακοποιοί μου είπαν πως το δικαιολογεί το ταμείο....αλλά όταν ζήτησα κάποιο έγγραφο δε μου το προσκόμισε κανείς.
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση