ΠΦΥ -Εκπαίδευση > Συζητήσεις πάνω σε ιατρικά θέματα

Swine flu (Influenza A- H1N1)

<< < (18/54) > >>

orfeo:
Ως τώρα, το εμβόλιο για την εποχιακή γρίπη γινόταν κυρίως στις ομάδες πληθυσμού με αυξημένο κίνδυνο για επιπλοκές μετά νόσηση από γρίπη, όπως για παράδειγμα τα άτομα με χρόνια αναπνευστικά, νεφρολογικά ή Κ/Δ προβλήματα, ΣΔ και άλλα μεταβολ. νοσήματα, δρεπανοκυτταρική αναιμία, ανοσοκαταστολή, τροφίμους ιδρυμάτων, άτομα άνω των 60 ετών.
Από φέτος έχουν επεκταθεί αρκετά οι υποψήφιες για εμβολιασμό ομάδες και η American Academy of Pediatrics (AAP) εξέδωσε οδηγίες σύμφωνα με τις οποίες συνιστάται εμβολιασμός όλων των παιδιών και εφήβων από 6 μηνών έως και 18 ετών με το εμβόλιο της εποχιακής γρίπης ανεξάρτητα απ' το αν ανήκουν σε ομάδα υψηλού κινδύνου για επιπλοκές.

--- Παράθεση ---The current recommendations call for vaccination against influenza among all children between the ages of 6 months and 18 years, regardless of the individual risk for complications of influenza. The vaccination season may run through May, and children 9 years or older may receive only 1 dose of the influenza vaccine.
The current recommendations suggest that treatment of an unknown strain of influenza among young children should include both oseltamivir plus either amantadine or rimantadine.
--- Τέλος παράθεσης ---

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

Δ. Κουναλάκης:
Γιατρέ μου, γιατί πρέπει να κάνω το εμβόλιο για την εποχιακή γρίπη; Τι μου προσφέρει;
Το τι λέει ο ένας και ο άλλος τα ξέρεις εσύ. Εγώ, τι έχω να κερδίσω, γιατρέ μου;;;;;

Chris123GR:
Μάλλον αερολογούμε εδώ μέσα ! Δεν βλέπω να βγάζει πουθενά αυτή η κουβέντα .

Δ. Κουναλάκης:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΜάλλον αερολογούμε εδώ μέσα ! Δεν βλέπω να βγάζει πουθενά αυτή η κουβέντα .

--- Τέλος παράθεσης ---

Γιατί αερολογούμε; Ξέρεις ή δεν ξέρεις για ποιο λόγο γίνεται το εμβόλιο της εποχιακής γρίπης;
Ο λόγος δεν είναι γιατί το λέει το υπουργείο, ο φαρμακοποιός, η τάδε φαρμακευτική ή ο κ. Χ καθηγηταράς....
Υπάρχει λόγος και λογική που βασίζεται σε ιατρική σκέψη και δεδομένα. Το γράφει στην σελίδα που παρέθεσα παραπάνω.

Εάν το είδες ή το ξέρεις, γράψτο σε 2-3 σειρές. Που είναι η αερολογία, κουβέντα γίνεται καθώς όλοι μας συχνά ξεχνάμε στην ρουτίνα να σκεφτούμε.

Chris123GR:

--- Παράθεση ---Ξέρεις ή δεν ξέρεις για ποιο λόγο γίνεται το εμβόλιο της εποχιακής γρίπης;
--- Τέλος παράθεσης ---

Οχι , στο πανεπιστήμιο που σπούδασα δεν μου το έμαθαν αυτό . Γι'αυτο μπαίνω στα διάφορα ιατρικά φόρα μπας και μάθω κάτι !

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση