Θέματα Εργασίας > Εργασία σε Άγονες Περιοχές

Εφημερίες Ιατρών Υπόχρεων Υπηρεσίας Υπαίθρου (Αγροτικών Ιατρών)

(1/2) > >>

dani:
Γεια σας,
Ηθελα να ρωτησω αν καποιος γνωριζει εαν ενας/μια αγροτικος ιατρος μπορει να αρνηθει υπεραριθμες εφημεριες ενεργες σε Κ.Υ. εφ' οσον δεν αρκει ο αριθμος των ιατρων να καλυψει το προγραμμα των εφημεριων.
Εχει καποιος ευκαιρο νομο/αρθρο που να το επιβεβαιωνει;

Ευχαριστω πολυ

Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Πόσο "υπεράριθμες"; Για τι αριθμό μιλάτε;

dani:
Μιλαω για οποιαδηποτε ενεργο εφημερια περαν του πλαφον 5 εργασιμες, 1 σαββατο και μια κυριακη. Ενα παραδειγμα ειναι 9 εφημεριες με 2 σαββατα και 2 κυριακες. Παρ´ ολα αυτα, οσες και να ειναι, εγω ρωταω συγκεκριμενα εαν δικαιουμαι να αρνηθω οποιαδηποτε προσθετη εφημερια περαν του πλαφον.

Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΜιλαω για οποιαδηποτε ενεργο εφημερια περαν του πλαφον 5 εργασιμες, 1 σαββατο και μια κυριακη. Ενα παραδειγμα ειναι 9 εφημεριες με 2 σαββατα και 2 κυριακες. Παρ´ ολα αυτα, οσες και να ειναι, εγω ρωταω συγκεκριμενα εαν δικαιουμαι να αρνηθω οποιαδηποτε προσθετη εφημερια περαν του πλαφον.

--- Τέλος παράθεσης ---
Το πλαφόν είναι χρηματικό.Στο ποσό που αντιστοιχεί σε 5 καθ, 1 Σάββατο και 1 Κυριακή. Υπάρχει και η πρόβλεψη για αποζημίωση πρόσθετων εφημεριών (υπέρβαση) νομίζω μέχρι το όριο του 10% του ποσού. Άρα μπορεί να είναι θεωρητικά 8 ή 9 καθημερινές (και μόνο καθημερινές)
Σίγουρα το νούμερο που γράψατε 5 καθ, 2 Σ, 2 Κ είναι πολύ πάνω. Δεν μπορείτε να αρνηθείτε αν έχει βγει επίσημο πρόγραμμα υπογεγραμμένο από τον όποιο υπεύθυνο. Εκτελείτε κανονικά τις εφημερίες σας και με το πρόγραμμα αυτό κάνετε τις όποιες ενέργειες θέλετε και είστε διατεθειμένος/η να κάνετε. (εξώδικο, αναφορά στον εισαγγελέα, επόπτη εργασίας κλπ) Συμβουλευτείτε δικηγόρο.

dani:
Ευχαριστω πολυ

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση