ΠΦΥ -Εκπαίδευση > Συζητήσεις πάνω σε ιατρικά θέματα
Κορονοϊός ( COVID-19 )
Argirios Argiriou:
29/11/2020
J Infect Dis 2020, doi:10.1093
COVID-19: Η μετάδοση σε εσωτερικούς χώρους είναι 18 φορές μεγαλύτερη από ότι σε εξωτερικούς χώρους.
Outdoor Transmission of SARS-CoV-2 and Other Respiratory Viruses, a Systematic Review
Tommaso Celeste Bulfone, MS, Mohsen Malekinejad, MD, DrPh, George W Rutherford, MD, AM, Nooshin Razani, MD, MPH
The Journal of Infectious Diseases, jiaa742, Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδος
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδος
schumifer:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΣήμερα η real του Χατζηνικολάου φιλοξένησε την συνέντευξη του Κούβελα! καθώς και του πρύτανη Δημόπουλου όπου συμφωνεί για την σπουδαιότητα των μονοκλονικών στην νόσο σύμφωνα με τις έως τώρα μελέτες και ότι στην παρούσα φάση είναι συμπληρωματικές θεραπείες καθώς ξεκινούν δοκιμές σε 5 νοσοκομεία.Ο δημοσιογράφος καταλήγει πάντως ότι μέχρι να εμβολιαστούν όλοι και να φτάσουμε στην ανοσία είναι σημαντικότερο το φάρμακο επικαλούμενος βέβαια την διεθνή πρακτική
--- Τέλος παράθεσης ---
OK, κάτι μου/μας ξεφεύγει λοιπόν; Υπάρχει κάποια άλλη ανάλυσης της μελέτης;
Αρχίατρος:
Ο Κούβελας ειναι ο ίδιος που μας έλεγε ότι δεν θα υπάρχει σύντομα εμβόλιο ;
fanisgp:
Βεβαίως κάτι ΜΑΣ ξεφεύγει.Γι'αυτό σε ένα forum ιατρών κάνουμε συζήτηση.Αν κάποιος στην παρέα είναι τόσο ειδικός στο θέμα ας μας διαφωτίσει.Ο Κούβελας ναι είναι ο γνωστός, ο Δημόπουλος ο πρύτανης είναι ψευδώνυμο και νομίζω θα τ'αλλάξει σε αρχιπρύτανης.
fanisgp:
Η αλαζονεία και το αλάθητο οδήγησαν πολλούς σε εναλλακτικές λύσεις( βλέπε ψευτογιατρούς ) θέμα που δεν σχολιάστηκε σχεδόν καθόλου λες και εμείς δεν έχουμε ευθύνη με τις συμπεριφορές μας.Είναι πιο σημαντικό λοιπόν να αναλύσουμε τι κάνουν στην Γαλλία αν αργήσει ο ασθενής τους απ'το να συζητάμε επιστημονικά.Τον κάνουν νταντά.Εγώ στο ιατρείο μου που δεν είναι στο Κολωνάκι και δεν έχω άλλα εισοδήματα αν αργήσει τον παίρνω τηλέφωνο να δω αν είναι καλά και αν χρειαστεί του αφήνω την συνταγή στο σπίτι.Με αυτό τον τρόπο θεωρώ εγώ κερδίζω τον ασθενή μου ώστε να μπορεί να συζητά μαζί μου και να μην χάνετε στις διάφορες θεωρίες
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση