ΠΦΥ -Εκπαίδευση > Συζητήσεις πάνω σε ιατρικά θέματα

Κορονοϊός ( COVID-19 )

<< < (154/171) > >>

Argirios Argiriou:
Η αλήθεια είναι το σκέφτηκα λίγο μη με χαρακτηρίσουν Σιωνιστή που παραθέτω Ισραηλινή μελέτη αλλά τέλος πάντων...

26/01/2022
Nature

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

Argirios Argiriou:
Προσωπικά είμαι λίγο σκεπτικός με τον τρόπο που είναι γραμμένο το άρθρο του iskra αν κρίνω από αυτά που είδα γύρω μου τα τελευταία 2 χρόνια στην πόλη που ζω. Παρόλα αυτά σέβομαι τον Επιδημιολόγο Γιάννη Ιωαννίδη και πιστεύω ότι πρέπει να διαβάζουμε και την γνώμη του.

25/01/2022

Επίσης, αν διαβάσει κανείς το αρχικό άρθρο θα δει ότι έχει εντελώς διαφορετικό ύφος από το άρθρο του iskra:  Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

GirousisN:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΠροσωπικά είμαι λίγο σκεπτικός με τον τρόπο που είναι γραμμένο το άρθρο του iskra αν κρίνω από αυτά που είδα γύρω μου τα τελευταία 2 χρόνια στην πόλη που ζω. Παρόλα αυτά σέβομαι τον Επιδημιολόγο Γιάννη Ιωαννίδη και πιστεύω ότι πρέπει να διαβάζουμε και την γνώμη του.
Επίσης, αν διαβάσει κανείς το αρχικό άρθρο θα δει ότι έχει εντελώς διαφορετικό ύφος από το άρθρο του iskra:  Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

--- Τέλος παράθεσης ---

Όσο σεβασμό και να έτρεφε κανείς για τον κο Ιωαννιδη και τις μελέτες που δημοσίευε, έχει πλέον χαθεί με την τελευταία του εμμονή.
Εδώ σε ένα άρθρο που δεν ειναι ακόμα δημοσιευμένο και peer reviewed, μας λέει ουσιαστικά αυτό που ειναι γνωστό από την αρχή της πανδημίας : το IFR ειναι αρκετά χαμηλό στις νέες ηλικίες και αρκετά υψηλό στους >60.
Το συνολικό λοιπόν IFR των ανθρώπων >60 σύμφωνα με τη μελέτη είναι 2,9%. Όλων των ηλικιωμένων? Όχι. Αυτών που μένουν μόνοι τους και όχι σε οίκους ευγηρίας ,γιατί έτσι βολεύει τα συμπεράσματα που εχει προαποφασίσει να εξάγει : η covid19 δεν είναι μια σοβαρή νόσος. Είναι αυτό μικρό ποσοστό? Κατά τη γνώμη του ναι. Στην Ελλάδα όμως θα αντιπροσώπευε 67.000 θανάτους (2.300.000 ο πληθυσμός των >65).
Εφ´ όσον η πραγματικότητα δεν συμφωνεί με τον κο Ιωαννιδη, τόσο χειρότερα για την πραγματικότητα.
Η προσωπική ,αλλα και η εμπειρία χιλιάδων συναδέλφων που περιθάλπουν ασθενείς με covid19 δυστυχώς όμως είναι διαφορετική.

Argirios Argiriou:
18/02/2022

Argirios Argiriou:
21/02/2022

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση