Γενικά > Χρήσιμες πληροφορίες

Άϋλες συνταγές.

<< < (10/11) > >>

pzogr:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΚαλημέρα.

Έχει παρατηρήσει κανένας διαφορές στις ημερομηνίες οι οποίες αναγράφονται πάνω δεξιά στην συνταγή με τις ημερομηνίες όπου στέλνονται στα μηνύματα των ασθενών; Κάποιοι μου δηλώνουν ότι "χάσανε" προθεσμίες ενώ το μήνυμα έγραφε διαφορετικά. Προ ολίγου σε ασφαλισμένη όπου είχε άυλη, με ρώτησε να της δείξω ποιες μέρες θα πρέπει να πάει στο φαρμακείο. Καταρχήν έλαβε μόνο δύο μηνύματα. Έκανα ξανά αποστολή όπου έλαβε κανονικά τρία μηνύματα αλλά σε ένα έλεγε ότι ξεκινάει στις 11/9 και λήγει 31/8. Δεν τα γράφω ανάποδα. :)

Για να μην μπερδευτεί, τις εκτύπωσα τελικά τα χαρτιά αλλά απλά για δηγματοληπτικούς λόγους ρωτάω αν έχετε παρατηρήσει κάτι παρόμοιο!

Ευχαριστώ! Καλή συνέχεια σε όλους!

--- Τέλος παράθεσης ---

Τα χαμένα μηνύματα είναι σχεδόν ο κανόνας πλέον (από τη δική μου εμπειρία). Περίεργες ημερομηνίες δεν έχω δει.

Argirios Argiriou:
26/08/2020

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

md:
Καλησπερα,
προσπαθησε κανεις να γραψει ''κανονικη'' συνταγη σε ασθενη που εχει επιλεξει αυλη?
Ηρθε σημερα στο ιατρειο μου ασθενης που ειχε επιλεξει αυλη και ηθελε να εξεταστει κανονικα.Με το που  εγραψα τη συνταγη μου βγηκε μηνυμα πως τα δεδομενα εχουν σταλει με επιτυχια.Δηλ.απαξ και εχεις διαλεξει αυλη δεν μπορεις να ξαναεξεταστεις δια ζωσης???

fanisgp:
Τι εννοείς;Απλά πατάς και εκτύπωση και δίνεις την συνταγή...

md:
Εννοω οτι δεν υπαρχει λογος να εκτυπωσω τη συνταγη απο τη στιγμη που εχει ηδη σταλει στο κινητο του ασθενη.Αυτο ωστοσο λειτουργει σαν αντικινητρο για αρκετους ασθενεις,οι οποιοι καλουν και ζητουν να τους στειλω την συνταγη.Ασε δε που οι πρωτοι που εσπευσαν να κανουν την αυλη ειναι οι φροντιστες ηλικιωμενων,οι οποιοι δηλωσαν φυσικα το δικο τους κινητο με αποτελεσμα να υπαρχει προβλημα αναφορικα με τα προσωπικα δεδομενα

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση