Γενικά > Χρήσιμες πληροφορίες

Άϋλες συνταγές.

<< < (11/11)

fanisgp:
Ok απλώς τι σχέση έχει με την εξέταση δεν έχω καταλάβει.Όποιος θέλει άυλη του λέω να κάνει την κατάθεση στον λογαριασμό μου λόγω εφορίας και τελικά προτιμά να περάσει...

md:
Αναφερομαι σε ασθενεις που παρακολουθω ηδη,οχι σε νεους,οι οποιοι με αυτο τον τροπο κινδυνευυουν να απορρυθμιστουν.Ειναι ενιοτε δυσκολο σε χρονιους ασθενεις να τους εξηγεις οτι αυτο που συμαβαινει κατα τη συνταγογραφηση δεν ειναι απλως συνταγογραφηση.....[σημειωτεον ειμαι ψυχιατρος,οποτε οι ασθενεις μου εχουν μια καποια ιδιαιτεροτητα

fanisgp:
Συνάδελφε χωρίς να θέλω να σου κάνω υποδείξεις μπορείς να τους γράφεις μια εξάμηνη και μετά υποχρεωτικά  παρακολούθηση στο ιατρείο.Αν θέλουν απλά να γράψουν τα φάρμακα θα την βρουν την άκρη δεν θα ξεμείνουν.

Argirios Argiriou:
12/01/2022

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

Argirios Argiriou:
Είναι χρήσιμο να ξέρουμε ότι όταν έρχεται sms για συνταγή πάνω από τον αριθμό γράφει "Συνταγή" ενώ όταν έρχεται άυλη για παραπεμπτικό γράφει στο sms πάνω από τον αριθμό "Παραπεμπτικό".

Επίσης όταν εκτελεστεί η συνταγή έρχεται sms που γράφει "Εκτέλεση Συνταγής" και όταν εκτελεστεί παραπεμπτικό έρχεται μήνυμα που γράφει "Εκτέλεση Παραπεμπτικού".

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση