Καλώς ήρθατε στην διαδικτυακή μας κοινότητα.
Εδώ μπορείτε να συζητήσετε και να ενημερωθείτε για θέματα που αφορούν την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας.
Για να συμμετέχετε και να μπορείτε να κατεβάσετε αρχεία και εικόνες που βρίσκονται στα μηνύματα πρέπει να εγγραφείτε.
Η εγγραφή είναι δωρεάν και θα σας αποσταλεί άμεσα ένα e-mail για την ενεργοποίηση της εγγραφής σας.
Εάν δεν το λάβετε σε λίγα λεπτά ελέγξετε το φάκελο ομαδικής αλληλογραφίας ή το φάκελο SPAM ή το φάκελο ανεπιθύμητης αλληλογραφίας καθώς μπορεί να βρεθεί εκεί από λάθος του λογισμικού ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
Εάν έχετε ξεχάσει τον κωδικό σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας ξανασταλεί από εδώ.
28 Μαρτίου 2024, 16:03:09

Αποστολέας Θέμα: Το μεγαλοκαθηγητικό κατεστημένο θα επιλέγει τους σκλάβους του  (Αναγνώστηκε 31522 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

16 Μαΐου 2020, 14:49:38
Αναγνώστηκε 31522 φορές
Αποσυνδεδεμένος

Argirios Argiriou

Moderator
Λέτε να έχει δίκιο η ΑΡΣΙ αυτή την φορά;

13/05/2020

Κράτος εν κράτει με όλες τις κυβερνήσεις. Το μεγαλοκαθηγητικό κατεστημένο θα επιλέγει τους σκλάβους του.
Δελτίo Τύπου

Με απαράδεκτη, ρουσφετολογική και εμφανώς αντισυνταγματική διάταξη που θεσμοθετεί αιφνιδιαστικά ο υφυπουργός Υγείας κ. Κοντοζαμάνης δίνεται η δυνατότητα στους «αστέρες» του  μεγαλοκαθηγητικού πανεπιστημιακού κατεστημένου να … επιλέγουν φωτογραφικά όποιον γουστάρουν για θέσεις μόνιμων γιατρών ΕΣΥ στα νοσοκομεία «τους» και στις κλινικές «τους». Να επιλέγουν πρόθυμους σκλάβους δηλαδή, γιατί συν τοις άλλοις η φωτογραφική διάταξη διαιωνίζει το παρατεινόμενο και έκνομο ΑΙΣΧΟΣ η στελέχωση των πανεπιστημιακών κλινικών και εργαστηρίων να ΜΗΝ γίνεται από πανεπιστημιακούς γιατρούς κατώτερων βαθμίδων αλλά από γιατρούς ΕΣΥ. Απλούστατα γιατί κάποιοι κ.κ. αρχικαθηγηταί θέλουν για την κλίκα τους τα προνόμια, τα οφίτσια και την κονόμα (ιδιωτικό ιατρείο και παράλληλη «απασχόληση» σε ιδιωτική κλινική «νομίμως») ενώ θέλουν «από κάτω τους» γιατρούς ΕΣΥ για τις εφημερίες και για την λάντζα. Και τώρα φυσικά δίνουν νέα «παραγγελιά» στο κράτος να θεσμοθετήσει πως αυτοί οι γιατροί ΕΣΥ θα είναι «δικά τους παιδιά» πλήρως ελεγχόμενα για να μην αντιδρούν και να ανέχονται όλες τις παρατυπίες των μεγαλοκαθηγητάδων σε βάρος των ασθενών και σε βάρος των έντιμων γιατρών.
Η αισχρή αυτή διάταξη εντάσσεται εμφανώς στο γενικότερο σχέδιο ιδιωτικοποίησης των δημόσιων νοσοκομείων : ο αρχικαθηγητής – εφέντης που οδηγεί εκβιαστικά τους ασθενείς του δημόσιου νοσοκομείου προς την ιδιωτική κλινική με την οποία «νομίμως συνεργάζεται» θα επιλέγει φωτογραφικά τους γιατρούς «του» ώστε να δρα ανενόχλητος. Επίσης αποδεικνύει περίτρανα τις τεράστιες ευθύνες όλων των προηγούμενων κυβερνήσεων που χάϊδεψαν και αποθράσυναν αυτό το μεγαλοκαθηγητικό κατεστημένο.
Τέρμα λοιπόν στις μεσοβέζικες «λύσεις». Αυτονόητα φυσικά απαιτούμε την άμεση κατάργηση της αισχρής αυτής διάταξης και όσον αφορά το όλο θέμα, η θέση της ΟΕΝΓΕ είναι σαφής και ξεκάθαρη. Έχει εγκριθεί από Γενικά της Συμβούλια και από Συνέδριά της :
–        ΠΛΗΡΗΣ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ ΕΣΥ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ. ΟΙ ΗΔΗ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝΤΕΣ ΣΕ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΓΙΑΤΡΟΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΥΤΟΝΟΜΗΣΗΣ ΣΕ ΤΜΗΜΑ ΕΣΥ.
–        ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΦΕΟΥΔΑΡΧΙΚΟΥ ΠΡΟΝΟΜΙΟΥ «ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ» ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ, ΠΛΗΡΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.

Αριστερή Ριζοσπαστική Συνεργασία Ιατρών

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος
Before ordering a test decide what you will do if it is (1) positive, or (2) negative. If both answers are the same, don't do the test. Archie Cochrane.

Λέξεις κλειδιά:
 

Σχετικά θέματα

  Τίτλος / Ξεκίνησε από Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
0 Απαντήσεις
7211 Εμφανίσεις
Τελευταίο μήνυμα 16 Οκτωβρίου 2008, 00:20:18
από Argirios Argiriou
4 Απαντήσεις
8799 Εμφανίσεις
Τελευταίο μήνυμα 17 Ιανουαρίου 2011, 19:42:07
από matakias
0 Απαντήσεις
32103 Εμφανίσεις
Τελευταίο μήνυμα 17 Μαρτίου 2018, 13:01:52
από Argirios Argiriou
8 Απαντήσεις
68817 Εμφανίσεις
Τελευταίο μήνυμα 1 Οκτωβρίου 2018, 10:49:53
από Gatekeeper
0 Απαντήσεις
59390 Εμφανίσεις
Τελευταίο μήνυμα 20 Νοεμβρίου 2018, 08:44:10
από Αρχίατρος