Άλλες κατηγορίες μηνυμάτων > Πολιτική και Κοινωνικά Θέματα

Συνελήφθη άνδρας που παρίστανε το γιατρό: Προκάλεσε το θάνατο δύο παιδιών και

(1/3) > >>

Argirios Argiriou:
17/06/2020

Συνελήφθη άνδρας που παρίστανε το γιατρό: Προκάλεσε το θάνατο δύο παιδιών και ενός ηλικιωμένου

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

schumifer:
Διαβάζω και δυσκολεύομαι να πιστέψω. Γνωρίζει κανείς πληροφορίες εκ του σύνεγγυς;

fanisgp:
Πέρασε από πολλές περιοχές απ΄ότι φαίνεται.Εγώ γνωρίζω 3 περιστατικά.Στο ένα απέσπασε 8 χιλιάδες στο άλλο κάτι ψιλά και παρεμπιπτόντως πήγε εξαιρετικά.Ήταν μια χρόνια κυστίτιδα σύμφωνα με την ασθενή,δεν είδα ποτέ κάποια εξέταση γιατί απευθυνόταν μόνο σε καθηγητές των Αθηνών... που βελτιώθηκε εντυπωσιακά σύμφωνα με τα λεγόμενά της .Η κάνναβη βλέπεις!Το τελευταίο περιστατικό ήταν το δικό μου λιθαράκι στην υπόθεση.Πελάτισσα μου  50 ετών  με υποτροπή ca μαστού με  ενημερώνει ότι θα επισκεφτεί σε ιδιωτικό θεραπευτήριο τον συγκεκριμένο γιατρό για αιμοληψία και αποστολή του δείγματος στην Ελβετία ώστε να της δώσει την κατάλληλη θεραπεία.Είναι ειδικός νευροογκολόγος μου λέει στην Αμερική, στην Ελβετία και κάτι άλλα περίεργα. Άρχισα να το ψάχνω λίγο και δεν χρειάστηκα πάνω από 5 λεπτά να καταλάβω ότι κάτι συμβαίνει αφού με τα στοιχεία του μέγα επιστήμονα δεν υπήρχε καμία δημοσίευση εργασίας του, παρά μόνο ένα προφίλ που περιέγραφε τους τίτλους του.Ενημέρωσα τον πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου καθώς είχα και το νούμερο του κινητού που επικοινωνούσε η πελάτισσά μου, στην συνέχεια ενημερώθηκε ο ΠΙΣ και προφανώς θα υπήρχαν και άλλες καταγγελίες  και φτάσαμε στο αποτέλεσμα.Αυτό συνέβη πριν τα Χριστούγεννα. 

Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Δηλαδή αυτός συνεργαζόταν με άλλους γιατρούς (εξέταζε στα ιατρεία, στις κλινικές τους) χωρίς κανείς να ελέγξει αν είναι τουλάχιστον γραμμένος σε κάποιο ιατρικό σύλλογο;
Παρεμπιπτόντως, αναρωτιέμαι τι έκανε αυτός ο τύπος μέχρι να φτάσει σε μια κάποια ηλικία (40-50) που μπορείς να πλασάρεις τον εαυτό σου ως φτασμένο με πλούσιο "βιογραφικό".
Τι να έκανε π.χ. όταν ήταν 25-40 ετών;

fanisgp:
Έκανε τον πράκτορα και ειδικό διαμεσολαβητή των Αμερικάνων.55 μύρια έφαγε του Κοντομηνά!Του είπε πως θα συναντιόταν  με την Χίλαρι που βρίσκονταν καθ΄οδόν στο υποβρύχιο της....!Το έργο με τον Di Caprio την αληθινή ιστορία που πλαστογραφεί επιταγές και υποδύεται τον πιλότο και  τον γιατρό  ωχριά μπροστά του.Να δούμε τώρα πόσοι συνάδερφοι θα πρέπει να δώσουν εξηγήσεις για την συνεργασία τους μαζί του.Το δεν ήξερα δεν γνώριζα δεν παίζει.Πέντε λεπτά χρειάστηκα να καταλάβω ότι ήταν απατεώνας.Έδιναν το ιατρείο τους και δεν είχαν καταλάβει τίποτα;   

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση