Forum Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας

Άλλες κατηγορίες μηνυμάτων => Πολιτική και Κοινωνικά Θέματα => Μήνυμα ξεκίνησε από: Gatekeeper στις 18 Νοεμβρίου 2013, 18:39:46

Τίτλος: Τελικά τί συμφέρει να είσαι δήμαρχος ή Ιατρός?
Αποστολή από: Gatekeeper στις 18 Νοεμβρίου 2013, 18:39:46
Η σωστή απάντηση είναι ιατρός σε θέση δημαρχου  ;)

http://www.maroussi.gr/appdata/documents/dimos/gpatoulis_pothen_esxes_2013.pdf

http://www.maroussi.gr/appdata/documents/dimos/gpatoulis_pothen_esxes_2011.pdf
Τίτλος: Απ: Τελικά τί συμφέρει να είσαι δήμαρχος ή Ιατρός?
Αποστολή από: EzeΤΡΟΛ στις 3 Φεβρουαρίου 2014, 20:08:09
Στο πλευρό των σεισμοπαθών της Κεφαλονιάς ο ΙΣΑ με την Ιατρική Ομάδα Άμεσης Δράσης !!! (http://iatroi.eu/2014/02/03/%CF%83%CF%84%CE%BF-%CF%80%CE%BB%CE%B5%CF%85%CF%81%CF%8C-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%BF%CF%80%CE%B1%CE%B8%CF%8E%CE%BD-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%BA%CE%B5%CF%86%CE%B1%CE%BB%CE%BF/)

Με τον συγκλονιστικό αριθμό των 3 ιατρών συνδράμει ο ΙΣΑ σε ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ αποστολή στην Κεφαλονιά !!!
Σίγουρα πάντως οι συντάκτες της είδησης έχουν χιούμορ !
Καλή η δημαρχία της Αθήνας αλλά σε όλα υπάρχουν όρια !


3 εξειδικευμένοι γιατροί της Ιατρικής Ομάδα Άμεσης Δράσης μεταβαίνουν σήμερα σε συνεργασία με το Ε.Κ.ΕΠ.Υ. στην Κεφαλονιά σε επείγουσα αποστολή ενίσχυσης του νησιού.

Άμεσα ανταποκρινόμενος στο αίτημα του Εθνικού Κέντρου Επιχειρήσεων Υγείας (Ε.Κ.ΕΠ.Υ), ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών διαθέτει γιατρούς της Ιατρικής Ομάδας Άμεσης Δράσης του ΙΣΑ για να ενισχύσει το έργο των Γενικών Νοσοκομείων Κεφαλληνίας, σε Αργοστόλι και Ληξούρι, προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί από τους σεισμούς που έπληξαν το νησί.

3 εξειδικευμένοι γιατροί της Ιατρικής Ομάδα Άμεσης Δράσης μεταβαίνουν σήμερα σε συνεργασία με το Ε.Κ.ΕΠ.Υ. στην Κεφαλονιά σε επείγουσα αποστολή ενίσχυσης του νησιού.
Με αφορμή την αποστολή της Ιατρικής Ομάδας Άμεσης Δράσης στην Κεφαλονιά, ο Πρόεδρος του Ι.Σ.Α. Γ. Πατούλης υπογράμμισε: «O I.Σ.Α. βρίσκεται στο πλευρό των σεισμόπληκτων πολιτών της Κεφαλονιάς. Σήμερα στέλνουμε την πρώτη ομάδα γιατρών της Ομάδας Άμεσης Δράσης και είμαστε έτοιμοι, εφόσον μας ζητηθεί, να ενισχύσουμε και με επιπλέον ιατρικό προσωπικό την Ομάδα αυτή. Παράλληλα, σε συνεργασία με το Δήμαρχο κ. Αλέξανδρο Παρίση και τις αρμόδιες κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου, είμαστε έτοιμοι να προμηθεύσουμε φάρμακα του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής του Ι.Σ.Α. και της ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ της Αρχιεπισκοπής Αθηνών, για να καλυφθούν το επόμενο διάστημα οι ανάγκες για τους χρονίως πάσχοντες, τους ανασφάλιστους και τους άπορους πολίτες του νησιού.»

Πηγή:http://www.iatronet.gr