Forum Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας

Θέματα Εργασίας => Εμπειρίες κατά την εργασία στην ΠΦΥ => Μήνυμα ξεκίνησε από: Koterakis στις 27 Φεβρουαρίου 2008, 14:16:44

Τίτλος: Διαμαρτυρίες Ασφαλισμένων
Αποστολή από: Koterakis στις 27 Φεβρουαρίου 2008, 14:16:44
.
Τίτλος: Απ: Διαμαρτυρίες Ασφαλισμένων
Αποστολή από: EzeΤΡΟΛ στις 27 Φεβρουαρίου 2008, 14:41:24
Με τους τωρινούς ρυθμούς προκηρύξεων πρέπει σε κάθε προκήρυξη, όποτε κι αν γίνει, να προκηρύσονται όλα τα κενά αγροτικά ιατρεία.
Τίτλος: Απ: Διαμαρτυρίες Ασφαλισμένων
Αποστολή από: EzeΤΡΟΛ στις 3 Μαρτίου 2009, 17:02:47
Όταν Ασθενείς και Συνοδοί Τους διαμαρτύρονται...
 http://lefteria.blogspot.com/2009/03/blog-post_3536.html
Τίτλος: Απ: Διαμαρτυρίες Ασφαλισμένων
Αποστολή από: EzeΤΡΟΛ στις 13 Μαρτίου 2009, 11:58:06
Και νέες διαμαρτυρίες ασφαλισμένων:

http://www.zougla.gr/news.php?id=28733

Συνοδός ασθενή εκσφενδόνισε μπουκάλι με νερό κατά γιατρού
13 Μαρτίου 2009, 10:39

Εκνευρισμένος από την πολύωρη αναμονή στα εξωτερικά ιατρεία του Γενικού Νοσοκομείου Σερρών, ένας άνδρας που συνόδευε τη σύζυγό του, αφού «στόλισε» με… γαλλικά την γιατρό της εφημερίας, εκσφενδόνισε εναντίον της ένα μπουκαλάκι με νερό.

Το περιστατικό συνέβη πριν από λίγες ημέρες και έχει θορυβήσει γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό, οι οποίοι βρίσκονται αντιμέτωποι με την αγανάκτηση των ασθενών που περιμένουν επί ώρες στην ουρά μέχρι να έρθει η ώρα να εξεταστούν από γιατρό.

Όπως επισημαίνει στη zougla.gr ο κ. Θεόδωρος Ταραβάνης, διευθυντής της ιατρικής υπηρεσίας του Γενικού Νοσοκομείου Σερρών και εκτελών χρέη διοικητή, η αγανάκτηση των ασθενών είναι μεν δικαιολογημένη, αλλά σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπεται «τα σπασμένα» να τα πληρώνουν οι γιατροί, που σε τελευταία ανάλυση δεν φέρουν καμία ευθύνη για τις ελλείψεις στο προσωπικό.
 
Τίτλος: Απ: Διαμαρτυρίες Ασφαλισμένων
Αποστολή από: Αγωνιστική Παρέμβαση στις 13 Μαρτίου 2009, 12:38:07
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος
ένας άνδρας που συνόδευε τη σύζυγό του, αφού «στόλισε» με… γαλλικά την γιατρό της εφημερίας, εκσφενδόνισε εναντίον της ένα μπουκαλάκι με νερό.

...διευθυντής της ιατρικής υπηρεσίας του Γενικού Νοσοκομείου Σερρών και εκτελών χρέη διοικητή, η αγανάκτηση των ασθενών είναι μεν δικαιολογημένη, αλλά σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπεται «τα σπασμένα» να τα πληρώνουν οι γιατροί, που σε τελευταία ανάλυση δεν φέρουν καμία ευθύνη για τις ελλείψεις στο προσωπικό.
 


Θα μπορούσε να απευθυνθεί παρομοίως στον αρμόδιο πολιτικό προϊστάμενο!
Αλλά πού τέτοια κότσια!!!