Forum Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας

Γενικά => Ενδιαφέροντα Links => Μήνυμα ξεκίνησε από: kefalidisg στις 3 Ιουνίου 2008, 19:58:26

Τίτλος: Ιατρικά προγράμματα για mobile pc, κινητά τηλέφωνα κ.α.
Αποστολή από: kefalidisg στις 3 Ιουνίου 2008, 19:58:26
  Υπάρχουν πολλές εταιρίες που ασχολούνται στο εξωτερικό για την μεταφορά πολλών βιβλίων σε συστήματα χειρός και όχι μόνο. Μια από τις πιο σημαντικές είναι η SKYSCAPE:  http://www.skyscape.com/index/home.aspx . Καλό θα ήταν κάποιος να κάνει  registration και έτσι θα έχει την δυνατότητα να χρησημοποιήσει κάποια δωρεάν προγράμματα όπως π.χ. το ARCHIMIDES το οποίο περιέχει  calculators που μπορούν να βοηθήσουν σημαντικά την δουλειά μας. Σημαντικά είναι επίσης και τα λεγόμενα medalerts τα οποία σε κρατούν ενήμερο για σημαντικές μελέτες που δημοσιεύονται. Τα προγράμματα αυτής της εταιρίας μπορούν επίσης να εγκατασταθούν και στα κανονικά Pc για όσους δεν έχουν κάποιο handlet pc ή smartfone(πχ τα Νseries της Νokia).
  Άλλες εταιρίες σημαντικές είναι:  http://www.unboundmedicine.com  αλλά και ο http://www.epocrates.com/   (αν έχεται ppc εδώ δίνεται μέρος του προγράμματος δωρεάν), όπως επίσης και η http://www.medicalwizards.com/client/newhome.aspx .
  Πολλά προγράματα μπορεί βέβαια κάποιος να βρει στο internet σε μορφή pdf και ιsilo τα οποία βέβαια μπορούν να τρέξουν σε κανονικά pc αλλά και σε handlets.
  Προγράμματα σαν και αυτά χρησημοποιούνται κατα κόρον στο εξωτερικό και αν κάποιος έχει κάποιο handlet device σίγουρα δεν θα έχει ποτέ πρόβλημα να βρει εύκολα και κυρίως άμεσα οποινδήποτε πληροφορία χρειάζεται.