Forum Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας

ΠΦΥ -Εκπαίδευση => Συνέδρια - Εκπαιδευτικές συναντήσεις => Μήνυμα ξεκίνησε από: Tzanidis G στις 28 Νοεμβρίου 2014, 15:40:05

Τίτλος: Η ανακατανομή πόρων υπέρ της ΠΦΥ:Μια επείγουσα ανάγκη στη χώρα μας
Αποστολή από: Tzanidis G στις 28 Νοεμβρίου 2014, 15:40:05
ΠΟΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ;
Αποτελεί την εναρκτήρια ομιλία του 5ου Πανελληνίου Συνεδρίου για την Πρόληψη και την Προαγωγή Υγείας στην Ερμούπολη Σύρου στις 31-10-2014. Προεδρείο: κ. Κυριόπουλος Ιωάννης Καθηγητής Οικονομικών της Υγείας, κ. Παπαρούπας Αθανάσιος Διοικητής 2ης ΔΥΠΕ. Ευχαριστώ θερμά τον συνάδελφο κ. Αργυρίου για τις επικαιροποιημένες πληροφορίες για την ΠΦΥ στην Σουηδία και τον κ. Φραγκούλη Ε. για τις διαφάνειες που αφορούν το Συνέδριο Health in Action. Εξυπακούεται ότι όλη η βιβλιογραφία που αναφέρεται στην ομιλία βρίσκεται σε ψηφιακή μορφή και διαθέσιμη σε όποιον συνάδελφο ενδιαφέρεται.



Τίτλος: Απ: Η ανακατανομή πόρων υπέρ της ΠΦΥ:Μια επείγουσα ανάγκη στη χώρα μας
Αποστολή από: Tzanidis G στις 28 Νοεμβρίου 2014, 17:20:42
Δυσκολεύτηκα αρκετά να βρω τον τρόπο να εισάγω τον σύνδεσμο link από το YouTube. Μπαίνει όχι ως κώδικας ενσωμάτωσης αλλά μεταξύ των δύο εικονιδίων που υπάρχουν πιο πάνω. Καλό θα ήταν να ενημερωθεί η βοήθεια του forum  http://www.pfy.gr/forum/index.php?action=help;page=post  και με αυτή τη δυνατότητα.
Τίτλος: Απ: Η ανακατανομή πόρων υπέρ της ΠΦΥ:Μια επείγουσα ανάγκη στη χώρα μας
Αποστολή από: Argirios Argiriou στις 30 Μαΐου 2015, 00:35:14
Η παραπάνω ομιλία του συνάδελφου Γενικού Ιατρού κ. Γεώργιου Τζανίδη δόθηκε πριν περίπου ένα εξάμηνο αλλά μόλις σήμερα αξιώθηκα να δω το βιντεάκι.

Είναι τεκμηριωμένη ομιλία με πολύ ενδιαφέρουσα βιβλιογραφία αλλά έχει και συναίσθημα.

Βλέπει την Γενική Ιατρική με Παγκόσμια αλλά και με Ελληνικά μάτια.

Είναι διάρκειας 30 λεπτών (αν και εμένα μου πήρε παραπάνω γιατί το σταματούσα για να διαβάζω προσεκτικά τις διαφάνειες και την βιβλιογραφία).

Φαίνεται ότι ο ομιλητής έχει βάλει πολύ δουλειά και ξέρει για τι μιλάει.