Forum Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας

Άλλες κατηγορίες μηνυμάτων => Αποσπάσματα από τον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο => Μήνυμα ξεκίνησε από: Argirios Argiriou στις 27 Φεβρουαρίου 2020, 07:54:25

Τίτλος: Ιδού το νέο διοικητικό συμβούλιο της ΕΚΑΠΥ
Αποστολή από: Argirios Argiriou στις 27 Φεβρουαρίου 2020, 07:54:25
26/02/2020

Της Νικολέτας Ντάμπου

Συγκροτήθηκε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Εθνικής Κεντρικής Αρχής Προμηθειών Υγείας (Ε.Κ.Α.Π.Υ.), με πρόεδρο τον Μάριο Θεμιστοκλέους και αντιπρόεδρο τον Κωνστάντιο Μαυροειδή

Ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ε.Κ.Α.Π.Υ. θα δουλέψει με καθεστώς πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης και ο αντιπρόεδρος με καθεστώς μερικής απασχόλησης. Η θητεία των μελών τους ΔΣ της Ε.Κ.Α.Π.Υ. είναι τριετής.

Ο υπουργός Υγείας όρισε νέα πρόσωπα στο Διοικητικό Συμβούλιο της Εθνικής Κεντρικής Αρχής Προμηθειών Υγείας (Ε.Κ.Α.Π.Υ.) και είναι τα εξής :

ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ ΜΑΡΙΟΣ του Σωτηρίου, ιατρός με Μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Μονάδων Υγείας, του Ανοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου.

ΜΑΥΡΟΕΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Ιωάννη και είναι δικηγόρος.

ΚΑΡΑΚΩΣΤΑ ΑΡΙΑΔΝΗ του Ιωάννη-Προϊσταμένη Τμήματος Μισθοδοσίας της Διεύθυνσης Οικονομικής Διαχείρισης του Υπουργείου Υγείας.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ του Κωνσταντίνου.Δικηγόρος.

ΜΠΟΓΙΑΤΖΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του Ηλία-Διοικητής 3ης Υ.Πε. Μακεδονίας.

ΚΑΤΟΣΤΑΡΑ ΝΙΚΗ του Θεοφάνη διαθέτει Διδακτορικό Δίπλωμα στην Διοίκηση Υπηρεσιών Υγείας, του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

ΚΟΨΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ του Μιλτιάδη.Προϊσταμένη Διεύθυνσης Προμηθειών ΕΟΠΥΥ.

https://www.healthweb.gr/politikh-ygeias/33444-idoy-to-neo-dioikitiko-symvoylio-tis-ekapy?fbclid=IwAR37wVbjF_VBU81Wx2egLwBH82xyupkpBB9KKxkI15fiZK9IVtFVlW1I2hU (https://www.healthweb.gr/politikh-ygeias/33444-idoy-to-neo-dioikitiko-symvoylio-tis-ekapy?fbclid=IwAR37wVbjF_VBU81Wx2egLwBH82xyupkpBB9KKxkI15fiZK9IVtFVlW1I2hU)