Forum Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας

Θέματα Εργασίας => Εργασία στον ιδιωτικό τομέα - Άλλες μορφές => Μήνυμα ξεκίνησε από: anastasios theodoridis στις 11 Ιουλίου 2011, 01:09:57

Τίτλος: Αιτήσεις ελεγκτών Ο.Π.Α.Δ.
Αποστολή από: anastasios theodoridis στις 11 Ιουλίου 2011, 01:09:57
Σας ενημερώνουμε ότι η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων για την πρόσληψη ελεγκτών ιατρών/οδοντιάτρων βάσει της με αρ. πρωτ. Φ.90390/15846/2756/30-6-2011Κ.Υ.Α Συναρμοδίων Υπουργών είναι η ακόλουθη:

    1. Η υποβολή της αίτησης γίνεται ηλεκτρονικά, στην ιστοσελίδα του Οργανισμού Περίθαλψης Ασφαλισμένων Δημοσίου (ΟΠΑΔ) (www.opad.gr).
    2. Μπαίνοντας στην ιστοσελίδα του ΟΠΑΔ (www.opad.gr), κάνετε κλικ στο κουμπί «Αίτηση ελεγκτών ιατρών / οδοντιάτρων 2011-2012». Στην οθόνη που εμφανίζεται, συμπληρώνετε τα αντίστοιχα πεδία (τα πεδία που έχουν αστερίσκο είναι υποχρεωτικά).
    3. Έπειτα, συμπληρώνετε πρώτα τα «Προσωπικά Στοιχεία», και επιλέγοντας το κουμπί «Επόμενο (Στοιχεία Επικοινωνίας)» μεταφερεστε στην οθόνη «Στοιχεία Επικοινωνίας», όπου και συμπληρώνετε τα αντίστοιχα πεδία.
    4. Στη συνέχεια, επιλέγοντας το «Επόμενο (Σπουδές-Προσόντα)», συμπληρώνετε τα αντίστοιχα πεδία και επιλέγετε το κουμπί «Αποθήκευση».
    5. Στη συνέχεια σας δίνεται η δυνατότητα να δείτε την αίτησή σας (επιλέγοντας το κουμπί «Προεπισκόπηση») ή να την τροποποιήσετε (επιλέγοντας «Τροποποίηση»). Αν τροποποιήσετε την αίτησή σας πρέπει να επιλέξετε το κουμπί «Αποθήκευση» και μετά να δείτε την αίτησή σας (επιλέγοντας «Προεπισκόπηση»).
    6. Τέλος, πρέπει να εκτυπώσετε την αίτησή σας επιλέγοντας το κουμπί «Εκτύπωση». Θα πρέπει να υπάρχει διαθέσιμος εκτυπωτής συνδεδεμένος στον υπολογιστή σας. Η εκτύπωση περιλαμβάνει και την απαιτούμενη υπεύθυνη δήλωση, στην οποία θα πρέπει να συμπληρώσετε τα απαιτούμενα πεδία που δεν είναι ήδη συμπληρωμένα.
    7. Στη συνέχεια υποβάλετε την αίτησή σας και την υπεύθυνη δήλωση υπογεγραμμένη στην ΥΠΑΔ της πρώτης επιλογής σας μαζί με τα απαραίτητα δικαιολογητικά, από όπου θα λάβετε αριθμό πρωτοκόλλου. Τα απαιτούμενα δικαιολογητικά είναι τα παρακάτω :
        Πτυχίο (Βασικές Σπουδές, Μεταπτυχιακό, Διδακτορικό)
        Ειδικότητα (αν υπάρχει)
        Άδεια Ασκήσεως Επαγγέλματος
        Βεβαίωση Εγγραφής στον Οικείο Ιατρικό Σύλλογο
        Φωτοτυπία Αστυνομικής Ταυτότητας

Οι αιτήσεις θα γίνονται δεκτές έως και την Πέμπτη 14-07-2011.
Πρέπει να τονιστεί πως καμία αίτηση δεν θα ληφθεί υπόψη εάν δεν έχει λάβει αριθμό πρωτοκόλλου, ακόμα και αν την έχετε καταχωρήσει μόνο ηλεκτρονικά.

http://www.opad.gr/AitisiDoctorElegti/Create

Τίτλος: Απ: Αιτήσεις ελεγκτών Ο.Π.Α.Δ.
Αποστολή από: Denominator στις 11 Ιουλίου 2011, 09:23:18
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος
Πρέπει να τονιστεί πως καμία αίτηση δεν θα ληφθεί υπόψη εάν δεν έχει λάβει αριθμό πρωτοκόλλου, ακόμα και αν την έχετε καταχωρήσει μόνο ηλεκτρονικά.
Στην εποχή του opengov.gr που επιτέλους φτάσαμε να κάνουμε αιτήσεις προς τις δημόσιες υπηρεσίες ηλεκτρονικά, δεν μπορούμε να απαγκιστρωθούμε από τη φυσική μας παρουσία μπρος στο τέρας της γραφειοκρατίας. Πόσο δύσκολο είναι να ζητήσει κανείς τα δικαιολογητικά ως συνημμένα ηλεκτρονικά αρχεία (σε μορφή .pdf ή κάποιου άλλου τύπου αρχείου εικόνας που δημιουργείται μετά από σκανάρισμα) και σε περίπτωση επιλογής να ζητείται η αντιπαραβολή τους με τα πρωτότυπα;