Forum Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας

Θέματα Εργασίας => Εργασία στον ιδιωτικό τομέα (αυτοαπασχόληση) => Μήνυμα ξεκίνησε από: Argirios Argiriou στις 8 Απριλίου 2015, 15:19:30

Τίτλος: Αποκτήστε το δικό σας επαγγελματικό βίντεο στο διαδίκτυο.
Αποστολή από: Argirios Argiriou στις 8 Απριλίου 2015, 15:19:30
Το δημοσιεύω με κίνδυνο να θεωρηθεί ότι κάνω διαφήμιση. Στόχος μου όμως δεν είναι αυτός αλλά να προβάλλω πως θα κάνει κανείς πράξη κάτι που γίνεται όλο και πιο χρήσιμο καθώς η χρήση του διαδικτύου διευρύνεται συνεχώς: Δηλαδή να ένα επαγγελματικό βίντεο.
Αν έχει κανείς κάποιον άλλον που να αναλαμβάνει να κάνει επαγγελματικά βίντεο είστε ευπρόσδεκτοι να το αναρτήσετε.

Επωφεληθείτε της μοναδικής προσφοράς του med24.gr και αποκτήστε το δικό σας βίντεο στο YouTube μόνο με 300€ + ΦΠΑ!

Αξιοποιήστε τη μοναδική αυτή ευκαιρία για μία πιο ολοκληρωμένη και επαγγελματική παρουσία στο διαδίκτυο και κάντε ευρέως γνωστό το όνομά σας μέσα από το δημοφιλέστερο κανάλι σ’ όλον τον πλανήτη.

Δημιουργούμε και προωθούμε για εσάς ένα άρτιο οπτικοακουστικό υλικό τελευταίας τεχνολογίας με τη βοήθεια της πιο έμπειρης ομάδας συνεργατών και προβάλλουμε το πρόσωπο και το έργο σας με όποιον τρόπο εσείς επιθυμείτε.

Σε περίπτωση που ενδιαφέρεστε καλέστε μας στο:
210 χχχχχχχ
ή στείλτε το μήνυμά σας στο χχχχχχ@χχχχχχ.gr

http://us7.campaign-archive1.com/?u=f36f8414786e86bd820f34de4&id=c1c127ebe0&e=90802a38bb
Τίτλος: Απ: Αποκτήστε το δικό σας επαγγελματικό βίντεο στο διαδίκτυο.
Αποστολή από: Δ. Κουναλάκης στις 8 Απριλίου 2015, 16:08:45
Είναι τελείως παράνομο με βάση την ιατρική δεοντολογία.....
Είναι καθαρή διαφήμιση του γιατρού. Και νομίζω ότι εκεί οι ιατρικοί σύλλογοι πρέπει να ενεργοποιήσουν τα πειθαρχικά τους....
Το ίδιο γίνεται και με πολλές εκπομπές ραδιοφώνου & τηλεόρασης....
Από την άλλη καλά έκανες Αργύρη, για να ξέρουν και οι ασθενείς που τυχόν μας διαβάζουν πως επιλέγονται οι γιατροί που μιλάνε στην τηλεόραση.
Τίτλος: Απ: Αποκτήστε το δικό σας επαγγελματικό βίντεο στο διαδίκτυο.
Αποστολή από: Argirios Argiriou στις 8 Απριλίου 2015, 22:41:32
Προσωπικά δεν το σκέφτηκα για να κάνω διαφήμιση το Ιατρείο μου (αν και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες δεν θα υπήρχε πρόβλημα αρκεί να μην λες πράγματα που δεν ισχύουν ή είναι εντελώς υποκειμενικά).

Ζηλεύω όμως κάτι ποιοτικά βιντεάκια στο youtube που κάνουν Ιατροί για να βοηθούν συναδέλφους τους ή ασθενείς τους. Π.χ. χρόνια τώρα σκέφτομαι να κάνω ένα βιντεάκι για το πως να κρατά ένας γονιός το μικρό παιδί του, ώστε να εξετάζει ο Ιατρός εύκολα τα αυτιά του παιδιού. Θα μου πείς κάνε το βιντεάκι μόνος σου, αλλά δεν έχουν όλοι τις τεχνικές γνώσεις για να βγεί κάτι καλό.