Forum Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας

ΠΦΥ -Εκπαίδευση => Θέματα Ειδικευομένων => Μήνυμα ξεκίνησε από: anastasios theodoridis στις 21 Ιανουαρίου 2014, 15:42:35

Τίτλος: Πληρωμή εφημεριών κατά τη δεύτερη ειδικότητα
Αποστολή από: anastasios theodoridis στις 21 Ιανουαρίου 2014, 15:42:35
Εντός του 2013 είχε δημιουργηθεί ένα θέμα από το Υπουργείο Υγείας όσο αφορά την αποπληρωμή των εφημεριών στους συναδέλφους που εργάζονται στα Νοσοκομεία κάνοντας δεύτερη ειδικότητα.

Το Γ.Λ.Κ. απάντησε ότι συνεχίζεται η αποπληρωμή των εφημεριών κανονικά.


(http://farm6.staticflickr.com/5525/12069357986_ce3347fa81_b.jpg)
Τίτλος: Απ: Πληρωμή εφημεριών κατά τη δεύτερη ειδικότητα
Αποστολή από: allios στις 30 Νοεμβρίου 2016, 08:54:09
καλημέρα είμαι ειδικευμενος εκτός ΕΣΥ και
σκεφτόμουν από τις 4 άγονες πιο πολυ την γενική ιατρική σε νοσοκομεια Αττικής (λιγότερο νεφρολογία και καθόλου τις άλλες δυο). Οποτε όσον αφορά τη γενική ιατρική

i. Που είναι πιο καλύτερα σε νοσοκομείο  1ης ή 2η ΔΥΠΕ (στη 2η θα μπορουν να σε στείλουν σε κανά νησί να καλύψεις εκεί εφημερίες?δε θα ήθελα να ξεσπιτωθώ...)

ii. Ποιο είναι καλύτερο  νοσοκομείο  στη 1η ΔΥΠΕ  για γενική ιατρική? 

iii. Αφού ισχύει από οικονομικής σκοπιας να πληρώνεσαι μόνο εφμρς, αν κάνεις μία-δυο παραπάνω από 7 τις πληρώνεσαι σε αυτήν την εποχή έστω και αργά  ή όχι?

iv. Ρεπό δίνονται ή επειδή περνάς από λίγο σε κάθε κλινική, δεν δεχονται παρανόμως βεβαια τα ρεπό, με το προσχημα ότι χανεις μέρες από την  ολιγομηνη εκπάιδευσή σου?

v. τις εφμρς μπορείς να τις κανονίζεις και εσύ, είτε τις 1-2 extra-είτε τις κανονικές...αν πχ δεν θέλεις να καλύψεις έστω την ΩΡΛ κλινική ή καποια άλλη. Εννόειται  ότι αποδέχομαι να κάνει κάποιος τουλάχιστον  τον ελάχιστο αριθμό εφμρν σε όλα τα τμήματα-κλινικες που ορίζονται στα πλαίσια της εκπαίδευσης. Και κάτι ακόμη σε αφήνουν να κάνεις κάποιες παραπανω και ιδίως εκεί που θέλεις κυρίως?