Forum Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας

Άλλες κατηγορίες μηνυμάτων => Αποσπάσματα από τον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο => Μήνυμα ξεκίνησε από: anastasios theodoridis στις 26 Ιανουαρίου 2010, 01:29:40

Τίτλος: «Τρύπιοι» διαγωνισμοί 8,2 εκατ. ευρώ στο Αττικόν
Αποστολή από: anastasios theodoridis στις 26 Ιανουαρίου 2010, 01:29:40
«Τρύπιοι» διαγωνισμοί 8,2 εκατ. ευρώ στο Αττικόν

Διάτρητη η προκήρυξη για την αγορά πανάκριβων μηχανημάτων

Η έγκριση δόθηκε μία ημέρα μετά την προκήρυξη των εκλογών
Τίτλος: Τέλος και ο Ράπτης.
Αποστολή από: EzeΤΡΟΛ στις 27 Μαΐου 2010, 18:45:57
Επιτέλους! Ο νέος Διοικητής του Αττικού Νοσοκομείου ξήλωσε τον Σωτ. Ράπτη.  (http://press-gr.blogspot.com/2010/05/blog-post_2516.html)

Tέλος ο συνταξιούχος καθηγητής κ. Σωτήρης Ράπτης από το Αττικό Νοσοκομείο. Επί χρόνια ήταν πανίσχυρος  πρώτα στον Ευαγγελισμό και μετά στο  Αττικόν Νοσοκομείο στο οποίο είχε αλώσει τα πάντα και ουσιαστικά έλυνε και έδενε.

Στο τελευταίο Νοσοκομείο  εξακολουθούσε να συμμετέχει στο Διοικητικό Συμβούλιο  και μετά την  συνταξιοδότησή του  που έγινε το 2004, παράνομα βέβαια , στην αρχή  ως Αντιπρόεδρος Ακαδημαϊκών Υποθέσεων και μετά ως απλώς Αντιπρόεδρος και υποκαθιστούσε βέβαια και τον Διοικητή. Εκει είχε ιδρύσει στο υπόγειο του Νοσοκομείου το αμαρτωλό Ε.ΚΕ.ΔΙ δηλ το Ελληνικό Κέντρο Διαβήτη στελεχωμένο από υπαλλήλους  και  Τεχνολόγους  του Αττικού χρησιμοποιώντας πανάκριβα υλικά, μηχανήματα και αντιδραστήρια που πλήρωναν οι Έλληνες φορολογούμενοι !!!
Το αστείο της υπόθεσης είναι το Αττικόν πλήρωνε στο Ε.ΚΕ.ΔΙ  πανάκριβο νοίκι και το χρησιμοποιούσε για την εξυπηρέτηση μόνο της ιδιωτικής του πελατείας. Ευτυχώς όμως ο νέος Διοικητής, κ. Λαμπίρης, τόλμησε να κάνει αυτό που κανείς άλλος δεν είχε κάνει μέχρι τώρα, δηλαδή να τον στείλει σπίτι του...