Forum Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας

Γενικά => Γενική συζήτηση => Μήνυμα ξεκίνησε από: Γεώργιος Πουλέντζας στις 19 Ιουνίου 2020, 10:21:24

Τίτλος: Έρευνα του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης
Αποστολή από: Γεώργιος Πουλέντζας στις 19 Ιουνίου 2020, 10:21:24
Καλημέρα σας!

Ονομάζομαι Γεώργιος Πουλέντζας και είμαι απόφοιτος του Τμήματος Φαρμακευτικής του Α.Π.Θ. και μεταπτυχιακός φοιτητής του Τμήματος Ιατρικής Δ.Π.Θ. στο ΠΜΣ "Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας". Στα πλαίσια της δραστηριότητάς μου, συμμετέχω, υπό την επίβλεψη του κ. Χρήστου Κοντογιώργη, σε διεθνή έρευνα υποστηριζόμενη από το European Medicines Agency σχετικά με την αποτελεσματικότητα του Προγράμματος Πρόληψης Κύησης για τα per os ρετινοειδή και τα σκευάσματα που περιέχουν βαλπροϊκό οξύ.

Για τη συμμετοχή σας σε αυτή την έρευνα χρειάζεται μονάχα να συμπληρώσετε τα παρακάτω ερωτηματολόγια, διάρκειας μικρότερης από 10 λεπτά το καθένα. Η συμμετοχή σας είναι εθελοντική, μπορείτε να τη σταματήσετε οποιαδήποτε στιγμή επιθυμείτε και δεν απαιτείται η προσθήκη προσωπικών στα στοιχείων. Σύνδεσμοι για τα ερωτηματολόγια παρατίθενται παρακάτω:

Βαλπροϊκό οξύ: https://uppersurvey.science.uu.nl/index.php?r=survey/index&sid=798452&lang=el

Ρετινοειδή: https://uppersurvey.science.uu.nl/index.php?r=survey/index&sid=688522&lang=el

Η άποψη των συνταγογραφούντων χρειάζεται στην έρευνα αυτή, καθώς αποτελούν τον πλέον κατάλληλο πληθυσμό για να αποτυπωθεί η επιτυχία και η δυνατότητα εφαρμογής του Προγράμματος Πρόληψης Κύησης στην καθημερινή ιατρική πράξη.

Για οποιαδήποτε διευκρίνηση, είμαι στη διάθεσή σας είτε τηλεφωνικά (6940042264) είτε μέσω mail στο giorpoul1996@gmail.com.

Σας ευχαριστώ πολύ!