Forum Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας

Γενικά => Χρήσιμες πληροφορίες => Μήνυμα ξεκίνησε από: Argirios Argiriou στις 4 Αυγούστου 2021, 16:47:36

Τίτλος: Πως γίνεται η έκδοση εγγράφων ηλεκτρονικά και η επιβεβαίωση ταυτότητας των χρηστ
Αποστολή από: Argirios Argiriou στις 4 Αυγούστου 2021, 16:47:36
04/03/2021

Πως γίνεται η έκδοση εγγράφων ηλεκτρονικά και η επιβεβαίωση ταυτότητας των χρηστών govgr

http://www.odigostoupoliti.eu/pos-ginetai-ekdosi-engrafon-ilektronika-kai-epivevaiosi-taftotitas-ton-christon-govgr/?fbclid=IwAR2WyooHPSwCik-6SiqIC3tq2lJh1Io0c5Bon1yl2MGNFwsPzSDJsrtXO_k (http://www.odigostoupoliti.eu/pos-ginetai-ekdosi-engrafon-ilektronika-kai-epivevaiosi-taftotitas-ton-christon-govgr/?fbclid=IwAR2WyooHPSwCik-6SiqIC3tq2lJh1Io0c5Bon1yl2MGNFwsPzSDJsrtXO_k)
Τίτλος: Απ: Πως γίνεται η έκδοση εγγράφων ηλεκτρονικά και η επιβεβαίωση ταυτότητας των χρηστ
Αποστολή από: Γιώργος Κανελλόπουλος στις 8 Αυγούστου 2021, 12:20:09
Προσπάθησα να το διαβάσω, αλλά το κείμενο δεν είναι φιλικό προς το χρήστη. Ο οδηγός του πολίτη οφείλει να εξηγεί τις διαδικασίες με απλά λόγια. Απλά λόγια σημαίνει να το καταλαβαίνει οποιοσδήποτε. Αυτό το κείμενο είναι γραμμένο σαν να απευθύνεται σε επαγγελματίες γραφειοκράτες. Έχω γνωστούς ή ασθενείς που ζούσαν εξωτερικό και αδυνατούν να καταλάβουν οποιαδήποτε οδηγία σε σελίδα της ελληνικής κυβέρνησης, στα ελληνικά ή στα αγγλικά.

Μετά το παραλήρημά μου, η ερώτησή μου είναι η εξής: μπορώ να βάλω ηλεκτρονική υπογραφή σε οποιοδήποτε έγγραφο θέλω ή πρέπει να το εκδώσω μέσα από υπηρεσία του δημοσίου; π.χ. μπορώ να ανεβάσω το πιστοποιητικό θανάτου και να το υπογράψω ηλεκτρονικά με κάποιον τρόπο;