Forum Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας

Θέματα Εργασίας => ΕΟΠΥΥ => Μήνυμα ξεκίνησε από: silvertaur στις 21 Απριλίου 2020, 17:08:11

Τίτλος: Ακυρωση αναλωσιμων διαβητη και αδυναμια εκ νεου συνταγογραφησης τους
Αποστολή από: silvertaur στις 21 Απριλίου 2020, 17:08:11
Χρονια πολλα και Χριστος Ανεστη!
Εκανα ενα λαθος στη συνταγογραφηση αναλωσιμων διαβητη, αλλα ενω εκανα κανονικα αμεσως μετα την ακυρωση (στην αναζητηση φαινεται ακυρωμενη η συνταγη), επιχειρησα να τα ξαναγραψω αλλα μου βγαζει μηνυμα πως συνταγογραφηθηκαν σημερα και αν τελικα το προχωρησω μου βγαζει μηνυμα πως υπαρχει επικαλυψη πλεον των 5 ημερων με προηγουμενη γνωματευση (αλλος δεν εχει γραψει,εγω εβαλα τον ασθενη σημερα στο μητρωο).

Γνωριζει καποιος πως μπορει να ξεπεραστει αυτο το θεμα, το οποιο ειναι εξαιρετικα περιεργο;;;
Τίτλος: Απ: Ακυρωση αναλωσιμων διαβητη και αδυναμια εκ νεου συνταγογραφησης τους
Αποστολή από: pzogr στις 3 Ιουνίου 2020, 14:23:34
Πέρασε ο καιρός, αλλά επειδή μου έτυχε και βρήκα τι έφταιγε το λέω για τους επόμενους τυχερούς, που θα πέσουν σε μία από τις παγίδες του edapy. Αυτό μπορεί να γίνει επειδή υπάρχει καταχωρημένη μελλοντική συνταγή πχ η 2η και 3η εκτέλεση ενός εξαμήνου, που δεν ακυρώνονται αυτόματα με την ακύρωση της 1ης συνταγής όπως θα περίμενε κανείς, αλλά δεν φαίνονται και στην αναζήτηση αν δεν βάλεις τις ημερομηνίες της αναμενόμενης εκτέλεσης. Άρα αυτό που πρέπει να γίνει είναι να ακυρωθούν όλες οι συνταγές.
Τίτλος: Απ: Ακυρωση αναλωσιμων διαβητη και αδυναμια εκ νεου συνταγογραφησης τους
Αποστολή από: drmaven στις 8 Ιουνίου 2020, 18:14:48
Είσαι φοβερός!

Η παραπάνω λύση ισχύει και για υλικά οστομιας κλπ

Χρησιμοποιείτε την αναζήτηση με το σκέτο φακό (όχι το γκρι φακό), και βάζετε τελική ημερομηνία 5-6 μήνες αργότερα. Και μετά ακυρωνετε μια μια τις συνταγές.

Tip: σε μια καρτέλα του chrome χρησιμοποιηστε μια λάθος συνταγή ως διπλοτυπη για να τη διορθωσετε και πριν την αποθήκευση, σε άλλη καρτέλα ακυρωστε τις λάθος συνταγές.