Forum Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας

Θέματα Εργασίας => ΕΟΠΥΥ => Μήνυμα ξεκίνησε από: Argirios Argiriou στις 22 Ιανουαρίου 2015, 23:15:54

Τίτλος: Ανακοίνωση μετεγκατάστασης γραφείων ΕΟΠΥΥ.
Αποστολή από: Argirios Argiriou στις 22 Ιανουαρίου 2015, 23:15:54
22/01/2015

Ολοκληρώθηκε η μετεγκατάσταση του Οργανισμού από τα γραφεία επί της οδού Κηφισίας 39, στο νέο κτίριο στην Αποστόλου Παύλου 12, στο Μαρούσι.

Στις νέες εγκαταστάσεις του Οργανισμού θα είναι συγκεντρωμένες πλέον όλες οι υπηρεσίες του ΕΟΠΥΥ για την καλύτερη εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων και των παρόχων συνεργατών μας.

Το νέο κτίριο είναι ιδιοκτησίας του Οργανισμού και από την μετεγκατάσταση θα υπάρξει σημαντική εξοικονόμηση πόρων από την μείωση των λειτουργικών δαπανών.


http://drtsili.blogspot.gr/2015/01/blog-post_22.html
Τίτλος: Απ: Ανακοίνωση μετεγκατάστασης γραφείων ΕΟΠΥΥ.
Αποστολή από: Αδαμάντιος Σκούφαλος στις 23 Ιανουαρίου 2015, 16:57:08
Στη Χίο υπάρχει ένα σχετικά καινούργιο τεράστιο κτίριο του ΙΚΑ με πολλούς άδειους χώρους.
Στον πρώτο όροφο στεγάζονται οι διοικητικές υπηρεσίες του ΙΚΑ και οι χώροι θερμαίνονται κανονικά με καλοριφέρ πετρελαίου.
Στο ισόγειο στεγάζονται οι ιατρικές υπηρεσίες του ΠΕΔΥ (που αποτελούνται από 2 ορθοπεδικούς, 1 παιδίατρο και 1 οδοντίατρο, όλοι στα όρια της σύνταξης) και οι χώροι δεν θερμαίνονται γιατί η ΔΥΠΕ δεν τα έχει βρει με το ΙΚΑ στο πώς θα μοιράζεται το κόστος (επίσημη δικαιολογία ενώ το πιθανότερο ότι δεν υπάρχει μία για πετρέλαιο)
http://www.alithia.gr/koinonia/aytoi-tha-mas-trelanoynto-miso-ktirio-toy-ika-den-thermainetai

Επίσης οι διοικητικές υπηρεσίες του ΕΟΠΥΥ στεγάζονται σε ενοικιαζόμενο κτίριο στην άλλη άκρη της πόλης. Για χρόνια γινόταν συζήτηση ότι έπρεπε να μεταφερθούν στους αναξιοποίητους χώρους του κτιρίου του ΙΚΑ ώστε να γλιτώσουν το ενοίκιο. Όταν επιτέλους πάρθηκε η απόφαση μετεγκατάστασης, η υπόθεση κόλλησε γιατί (σύμφωνα με το άρθρο) το ΙΚΑ ζητάει από τον ΕΟΠΥΥ ενοίκιο υψηλότερο απ' αυτό που πληρώνουν τώρα στον ιδιώτη!
http://www.alithia.gr/koinonia/xanakollise-o-eopyy-tora-toy-zitaei-akrivo-enoikioto-ika