Forum Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας

Γενικά => Χρήσιμες πληροφορίες => Μήνυμα ξεκίνησε από: Argirios Argiriou στις 29 Ιουλίου 2021, 07:44:22

Τίτλος: Πώς μπορώ να αλλάξω το εμβόλιο της 2ης δόσης σε ασθενή μου.
Αποστολή από: Argirios Argiriou στις 29 Ιουλίου 2021, 07:44:22
Προσπαθώ να αλλάξω το εμβόλιο της 2ης δόσης σε ασθενή μου αλλά δεν τα καταφέρνω.

Πάω emvolio.gov.gr → Για την ιατρική αίτηση για πολίτες που επιθυμούν
αλλαγή της 2ης δόσης του εμβολίου πατήστε  εδώ → κάνω log in με τους κωδικούς μου, της ηλεκτρονική συνταγογράφησης βάζω και ως κωδικό icd10 κάποιον από αυτούς τους κωδικούς https://emvolio.gov.gr/katalogos-ton-kodikon-icd-10-gia...
αλλά τίποτε.

Επειδή παρατηρώ ότι η πλατφόρμα μοιάζει με αυτή που γράφουμε αναρρωτική άδεια ηλεκτρονικά, δοκιμάζω να μπω στα παραπάνω έχοντας ενεργή επίσκεψη στην συνταγογράφηση την ίδια ώρα αλλά τίποτε πάλι.

( Μου αφήνει να περάσω τα στοιχεία του ασθενούς αλλά κολλάει στο τελευταίο βήμα).
Τα έχει καταφέρει κανείς μέχρι τώρα;

Μετά από βοήθεια που μου δώσαν απλόχερα συνάδελφοι σε δύο διαφορετικές Ιατρικές ομάδες στο facebook στις 28/07/2021 τα κατάφερα:

Το μυστικό είναι αφενός να έχεις περάσει την διάγνωση με κάποιο τρόπο και στο e-syntagografisi, αφετέρου όταν έχεις κάνει log in ως Ιατρός στην πλατφόρμα του emvolio.gov.gr μόλις γράψεις την διάγνωση (με Λατινικό γράμμα και μετά αριθμό) να πατήσεις, μέσω πληκτρολογίου, enter και όχι tab (Η google πληρώνει 50 € όταν ανακαλύπτει κανείς και τους ενημερώνει για απλά bug και έως και 5.000 € για δύσκολα bug. Αν αρχίσει να το κάνει και η ΗΔΙΚΑ θα γίνουμε πλούσιοι... )
Τίτλος: Απ: Πώς μπορώ να αλλάξω το εμβόλιο της 2ης δόσης σε ασθενή μου.
Αποστολή από: Argirios Argiriou στις 30 Ιουλίου 2021, 15:22:37
Στις 29/07/2021 έκανα αίτηση για να αλλάξω το εμβόλιο της 2ης δόσης σε ασθενή μου (είχε κάνει 1η δόση Astra), και ήδη μια μέρα μετά (στις 30/07/2021) ο ασθενής μου είχε λάβει μήνυμα με ραντεβού για εμβόλιο της Pfizer, ως 2η δόση!
Τίτλος: Απ: Πώς μπορώ να αλλάξω το εμβόλιο της 2ης δόσης σε ασθενή μου.
Αποστολή από: Argirios Argiriou στις 23 Νοεμβρίου 2021, 22:33:15
Γράφει συνάδελφος σε Ιατρική ομάδα του facebook στις 23/11/2021:

e-prescription.gr > Medical Certificates > Αίτηση / Βεβαίωση για τον εμβολιασμό Ευπαθών Ομάδων Αλλαγή εμβολίου 2η δόση
Επιλέγεις μονάδα, συμπληρώνεις ΑΜΚΑ ασθενούς, χρειάζεται οπωσδήποτε κινητό ασθενούς, συμπληρώνεις αιτία αλλαγής εμβολίου, ICD-10, φαρμακευτικά σκευάσματα που ίσως λαμβάνει ο ασθενής και καταχωρείς την αίτηση.
Ο ασθενής λαμβάνει μήνυμα όπως και στην συνταγογράφηση και μπορεί σχεδόν άμεσα να επιλέξει περισσότερες τοποθεσίες με άλλο εμβόλιο στο emvolio.gov.gr. Για την ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση μπορεί να το κλείσει και ο ιατρός το ραντεβού. Ίσως να χρειαστεί και αλλαγή ταχυδρομικού κώδικα για να εμφανιστούν παραπλήσιες τοποθεσίες.