Forum Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας

Θέματα Εργασίας => Εργασία στο δημόσιο τομέα => Μήνυμα ξεκίνησε από: mitruli στις 12 Ιανουαρίου 2011, 20:23:06

Τίτλος: ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΙ ΣΤΟ ΕΣΥ.ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑΕΙ?
Αποστολή από: mitruli στις 12 Ιανουαρίου 2011, 20:23:06
Διαβαζοντας στα θεματα συζητησης και εχοντας προσφατα καταθεσει αιτηση για Επιμελητης Β οδοντιατρικης στο ΕΣΥ μου γεννηθηκαν καποια ερωτηματα τα οποια θελω να καταθεσω προς απαντηση.Ειναι γενικα οι θεσεις ΕΣΥ δελεαστικες για οδοντιατρους και ξερει κανεις αν καταθετουν αρκετοι αιτησεις διορισμου?Το βασικοτερο προσον ειναι η εμπειρια (μιας και προυπηρεσια στο ΕΣΥ για οδοντιατρο ειναι λιγο δυσκολη και σπανια),η το οποιο επιστημονικο εργο?Το "βυσμα"μετραει η ολα ειναι μετρημενα κουκια που φαινονται με τα δικαιολογητικα?Πριν το συμβουλιο κρισης παρει την αποφαση του υπαρχει καπιοα συνεντευξη ενωπιον του?
Τίτλος: Απ: ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΙ ΣΤΟ ΕΣΥ.ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑΕΙ?
Αποστολή από: mits στις 12 Ιανουαρίου 2011, 22:30:28
ΤΟ ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟ ΠΡΟΣΟΝ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ,ΤΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΕΡΓΟ ΜΕΤΡΑΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΒΑΘΜΟ ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ (Π.Χ. ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ).ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.ΒΑΘΜΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΣΟΥ ΑΠΟ ΔΥΟ ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΤΕΣ(ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΙ ΕΣΥ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΜΕΡΗ) ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΠΕΡΙΠΟΥ ΚΑΙ ΕΙΣΗΓΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ (ΕΛΑΦΡΩΣ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΟΣ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΣΕ ΜΙΚΡΟΔΙΑΦΟΡΕΣ)ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ ΚΟΙΝΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ,ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ,ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΕΝ ΚΟΙΝΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΤΟ ΨΑΞΕΙΣ.ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΑΝΑΛΟΓΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΟΥ ΠΡΟΚΥΡΗΣΣΕΙ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΕΝΑ ΜΕΣΟ ΟΡΟ ΓΥΡΩ ΣΤΑ ΕΙΚΟΣΙ ΑΤΟΜΑ.
Τίτλος: Απ: ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΙ ΣΤΟ ΕΣΥ.ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑΕΙ?
Αποστολή από: D-Michalis στις 12 Ιανουαρίου 2011, 22:45:03
Ισχύει και για οδοντιάτρους ότι ακριβώς έχει αναφερθεί σε διάφορα σημεία παραπάνω. (περίπου όπως τα λέει ο mits (που θα τον παρακαλέσω να τηρήσει τους κανόνες του φόρουμ και να μη γράφει κεφαλαία), με τη μόνη διαφορά ότι η προσωπική συνέντευξη προβλέπεται, κατά την κρίση του Συμβουλίου, αλλά δεν είναι υποχρεωτική.
Τίτλος: Απ: ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΙ ΣΤΟ ΕΣΥ.ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑΕΙ?
Αποστολή από: mitruli στις 13 Ιανουαρίου 2011, 09:44:59
Ευχαριστω για τις απαντησεις σας!Θα ηθελα ακομη να ρωτησω τι  καθαρες αποδοχες εχει ενας οδοντιατρος ΕΣΥ καθως και αν κανει εφημεριες και ποσες περιπου.