Forum Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας

Γενικά => Αποσπάσματα από τον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο => Μήνυμα ξεκίνησε από: Argirios Argiriou στις 16 Οκτωβρίου 2024, 19:57:06

Τίτλος: Γιατρός στη Μυτιλήνη συνταγογραφούσε τη νύχτα φάρμακα στον σύζυγο και στην κόρη
Αποστολή από: Argirios Argiriou στις 16 Οκτωβρίου 2024, 19:57:06
16-10-2024

Γιατρός στη Μυτιλήνη συνταγογραφούσε τη νύχτα φάρμακα στον σύζυγο και στην κόρη της - Της τηλεφώνησε ο Άδωνις.

https://www.iefimerida.gr/ellada/giatros-syntagografoyse-ti-nyhta-farmaka-ston-syzygo-kai-tin-kori-tis (https://www.iefimerida.gr/ellada/giatros-syntagografoyse-ti-nyhta-farmaka-ston-syzygo-kai-tin-kori-tis)
Τίτλος: Απ: Γιατρός στη Μυτιλήνη συνταγογραφούσε τη νύχτα φάρμακα στον σύζυγο και στην κόρη
Αποστολή από: Denominator στις 16 Οκτωβρίου 2024, 21:23:34
Θα μπορούσε ο  ΕΟΠΥΥ να ελέγχει τη συνταγογράφηση και κατ' επέκταση τη φαρμακευτική δαπάνη σε επίπεδο ασφαλισμένου και όχι γιατρού. Με τη λογική αυτή, ο ασθενής διεκδικεί την αποζημίωσή του από το φορέα προσκομίζοντας την απόδειξη της αγοράς των φαρμάκων και την αντίστοιχη ιατρική συνταγή.