Forum Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας
ΠΦΥ -Εκπαίδευση => Αποσπάσματα από τον έντυπο & ηλεκτρονικό τύπο => Μήνυμα ξεκίνησε από: Argirios Argiriou στις 1 Μαΐου 2026, 08:57:08
-
Ertnews, 01-05-2026
Η ηλικία αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους παράγοντες κινδύνου για σχεδόν όλους τους καρκίνους, συμπεριλαμβανομένου και του καρκίνου του μαστού. Αυτό οφείλεται εν μέρει στο ότι με την πάροδο του χρόνου συσσωρεύονται γενετικές μεταλλάξεις στα κύτταρα, δημιουργώντας ανώμαλα κύτταρα που μπορούν να πολλαπλασιαστούν ανεξέλεγκτα και να σχηματίσουν όγκους.
https://www.ertnews.gr/eidiseis/karkinos-tou-mastou-giati-o-kindynos-emfanisis-tis-nosou-ayksanetai-me-tin-ilikia/ (https://www.ertnews.gr/eidiseis/karkinos-tou-mastou-giati-o-kindynos-emfanisis-tis-nosou-ayksanetai-me-tin-ilikia/)