Forum Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας

ΠΦΥ -Εκπαίδευση => Συνέδρια - Εκπαιδευτικές συναντήσεις => Μήνυμα ξεκίνησε από: G.C.G.P. στις 28 Μαρτίου 2012, 17:20:54

Τίτλος: ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΟΛΛΕΓΙΟΥ ΓΕΝΙΚΩΝ ΙΑΤΡΩΝ (Ε.ΚΟ.ΓΕΝ.ΙΑ.),ΜΑΙΟΣ, COSTA NAVARINO
Αποστολή από: G.C.G.P. στις 28 Μαρτίου 2012, 17:20:54
ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Το 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο του Ελληνικού Κολλεγίου των Γενικών Ιατρών (Ε.ΚΟ.ΓΕΝ.ΙΑ.), θα διεξαχθεί στο ξενοδοχείο COSTA NAVARINO στην Πύλο του Νομού Μεσσηνίας, από την Παρασκευή 18 Μαίου έως την Κυριακή 20 Μαίου 2012 στους συνεδριακούς χώρους του ξενοδοχείου "COSTA NAVARINO"

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Aποτελείται από : Στρογγυλά Τραπέζια, Διαλέξεις, debates, Ελεύθερες Ανακοινώσεις, Αναρτημένες Ανακοινώσεις (e- Poster),  Kλινικά Φροντιστήρια, Δορυφορικά συμπόσια, και θα δοθεί στους συνέδρους μοριοδοτημένο πιστοποιητικό Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης από Π.Ι.Σ. και U.E.M.S.

ΔΙΑΜΟΝΗ
Οι συμμετέχοντες που θα διαμείνουν στο Ξενοδοχειακό Συγκρότημα του COSTA NAVARINO θα έχουν την δυνατότητα σε περίπτωση που το επιθυμούν να έχουν μαζί τους στο δωμάτιό τους τα παιδιά τους ηλικίας  μέχρι 12 ετών  δωρεάν.

ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΕΥΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΕΥΟΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΜΕΙΝΟΥΝ ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΤΕΙ ΣΕ ΚΟΝΤΙΝΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΔΙΚΛΙΝΑ ΔΩΜΑΤΙΑ ΜΕ ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ 100€

Το δικαίωμα συμμετοχής έχει οριστεί σε 50 € για τα μέλη τoυ Ελληνικού Κολλεγίου Γενικών Ιατρών και 100 € για τα μη μέλη και περιλαμβάνει: παρακολούθηση του επιστημονικού προγράμματος, τσάντα με συνεδριακό υλικό, καφέ στα διαλείμματα, CD με πρακτικά του συμποσίου,παραλαβή μοριοδοτημένου πιστοποιητικού παρακολούθησης.
 
Το Δ.Σ. του Ελληνικού Κολλεγίου Γενικων Ιατρών (Ε.ΚΟ.ΓΕΝ.ΙΑ.) λαμβάνοντας υπόψη τη δύσκολη οικονομική συγκυρία, προσφέρει ΔΩΡΕΑΝ την εγγραφή σε όλους τους ειδικευόμενους και φοιτητές.
 
Επίσης αποφάσισε ότι οι Γενικοί Ιατροί που θα εγγραφούν στο συνέδριο δεν θα χρειαστεί να καταβάλουν την ετήσια συνδρομή τους στο Ε.ΚΟ.ΓΕΝ.ΙΑ.


ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ- ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Ελληνικό Κολλέγιο Γενικών Ιατρών (Ε.ΚΟ.ΓΕΝ.ΙΑ.), Λεωφ. Βασ. Σοφίας 54, 115 28, Αθήνα
τηλ.2117809001, φαξ 2117809007
e-mail : congress@collegegp.gr, www.collegegp.gr



Τίτλος: Απ: ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΟΛΛΕΓΙΟΥ ΓΕΝΙΚΩΝ ΙΑΤΡΩΝ (Ε.ΚΟ.ΓΕΝ.ΙΑ.),ΜΑΙΟΣ, COSTA NAVARINO
Αποστολή από: G.C.G.P. στις 15 Μαΐου 2012, 07:27:54
Σας επισυνάπτω το τελικό πρόγραμμα του συνεδρίου.

Εκ της γραμματείας
Τίτλος: Απ: ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΟΛΛΕΓΙΟΥ ΓΕΝΙΚΩΝ ΙΑΤΡΩΝ (Ε.ΚΟ.ΓΕΝ.ΙΑ.),ΜΑΙΟΣ, COSTA NAVARINO
Αποστολή από: timex στις 22 Μαΐου 2012, 20:07:31
Πήγε κανείς στο συνέδριο αυτό;
Αν ναι, ας μας πει τις εντυπώσεις του.
Τίτλος: Απ: ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΟΛΛΕΓΙΟΥ ΓΕΝΙΚΩΝ ΙΑΤΡΩΝ (Ε.ΚΟ.ΓΕΝ.ΙΑ.),ΜΑΙΟΣ, COSTA NAVARINO
Αποστολή από: amorfati στις 24 Μαΐου 2012, 11:00:19
Το συνέδριο είχε πολύ κόσμο αλλά στις αίθουσες προσήλθαν όταν είχε ενδιαφέροντες ομιλητές. Ένα φροντιστήριο που παρακολούθησα είχε μεγάλη προσέλευση. Εντύπωση μου έκανε ότι οι εργασίες βραβεύθηκαν από ανεξάρτητη επιτροπή από καθηγητές πανεπιστημίου. Στη συνέλευση ακούστηκαν πολλά παράπονα από ειδικευόμενους για τους συντονιστές και γενικά για την εκπαίδευση. Γενικά απ έπνεε ένας αέρας φρεσκάδας και ζωντάνιας.