Καλώς ήρθατε στην διαδικτυακή μας κοινότητα.
Εδώ μπορείτε να συζητήσετε και να ενημερωθείτε για θέματα που αφορούν την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας.
Για να συμμετέχετε και να μπορείτε να κατεβάσετε αρχεία και εικόνες που βρίσκονται στα μηνύματα πρέπει να εγγραφείτε.
Η εγγραφή είναι δωρεάν και θα σας αποσταλεί άμεσα ένα e-mail για την ενεργοποίηση της εγγραφής σας.
Εάν δεν το λάβετε σε λίγα λεπτά ελέγξετε το φάκελο ομαδικής αλληλογραφίας ή το φάκελο SPAM ή το φάκελο ανεπιθύμητης αλληλογραφίας καθώς μπορεί να βρεθεί εκεί από λάθος του λογισμικού ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
Εάν έχετε ξεχάσει τον κωδικό σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας ξανασταλεί από εδώ.
17 Μαρτίου 2018, 14:39:16

Τελευταία μηνύματα

Σελίδες: [1] 2 3 ... 10
1
Αντιγράφω από την ομάδα Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ στο facebook στις 17/03/2018:

Ο συγκεκριμένος οδηγός εμβολιασμών για τους γονείς (1) πήρε Εθνικό Βραβείο Ενημέρωσης σε θέματα Υγείας το 2016. Θα έκανα bookmark και όλο το τμήμα ενημέρωσης για τα εμβόλια σε γονείς του CDC (2).

1) Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

2) Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος
2
15-03-2018
Προς κατάρρευση η παράδοση μακροβιότητας των Ελλήνων - Μας προσπέρασαν Ιταλία, Ισπανία, Πορτογαλία.

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος
3
Και το χιουμοριστικό μέρος της παραπάνω ανάρτησης:

4
Μήπως είναι κάτι για την αναμονή του Ιατρείου;

Οι συνομήλικοι (επίτομο μικρό)
Συγγραφείς:   Αρκάς
Σελίδες:  256

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος
5
Χαλαρή κουβέντα / Απ: Γελοιογραφίες.
« Τελευταίο μήνυμα από Argirios Argiriou στις Σήμερα στις 12:15:16 »
Η πολυφαρμακία στην Ελλάδα.

6
Και ολοκληρώνω την απάντηση
Είμαι από αυτούς που από την αρχή υποστήριζαν στοχευμένες περικοπές στο Κράτος π.χ. η Ελλάδα δε μπορεί να έχει 7 Ιατρικές Σχολές που να βγάζουν ανέργους Ιατρούς ,δε μπορεί να έχει κάθε κωμόπολη το ΤΕΙ ή  το στρατόπεδο της!Θυμάσαι μήπως από ποιους προήλθαν οι σφοδρότερες αντιδράσεις σε τέτοιους σχεδιασμούς; Μήπως από τους ιδιώτες που κλαούριζαν ότι θα κλείσουν τα μαγαζιά τους και ότι το κακό Κράτος υποβαθμίζει τη τοπική οικονομία;Ο δ.υ.  έχει δύο επιλογές: ή θα πάει όπου του πει η υπηρεσία ή θα παραιτηθεί( το πολύ-πολύ να κυνηγήσει νέα βυσματική θέση)Και θυμάσαι πολύ καλά ότι κάτω από το βάρος ΚΑΙ αυτών των αντιδράσεων αποφασίστηκε αυτό το άθλιο γαιτανάκι: οριζόντιες περικοπές σε μισθούς - συντάξεις - δαπάνες - αυξάνουμε φόρους και θα δείτε ότι θα΄ρθει η ανάπτυξη, και σε λίγο " ξέρετε πήρε τηλ. η ανάπτυξη και είπε ότι δε μπορεί να έρθει φέτος αλλά θα έρθει σιιιιιιίγουρα του χρόνου αν κόψουμε κι άλλο τους μίσθους και τις συντάξεις .Αυτό το πράγμα έχει πιάσει ΠΑΤΟ το λένε ΟΛΟΙ οι οικονομολόγοι( τελικά δε σου χαρίζω το ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ )Αυτή την αποτυχημένη συνταγή υποστηρίζεις και εσύ με το να λες "έντάξει να μειωθουν κι άλλο οι μισθοί στο ΕΣΥ ( έλα μωρέ λίγο, τόσο δα ) αφού όμως μειωθούν και σε όοοοολους τους άλλους υπαλλήλους
Και κάτι άλλο: το Κράτος ως δομή και ρόλο δε παράγει κανόνες , το κράτος ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ κανόνες ( νόμους )που παράγονται από τους κυβερνώντες οι οποίοι ψηφίζονται από την πλειοψηφία και όχι μόνο από τού δ.υ αλλά και από τους ελεύθερους επαγγελματίες- επιχειρηματίες( if you know what i mean ), αλλά μη σε ρίχνω από τα σύννεφα!
Λέω και ξαναλέω για τη φοροδιαφυγή γιατί δε χωράει στη δική μου λογική και ηθική επιχειρήματα του τύπου"συμβαίνει και εις Παρισίους" Ναι, συμβαίνει αλλά όχι σε αυτό το γελοίο βαθμό που γίνεται εδώ!
Δε χωράει στη δική μου ηθική το να προσπαθούν να τη παρουσιάσουν σαν ηρωική πράξη αντίστασης στο κακό βαμπίρ-Κράτος( εξού και οι ξυλοδαρμοί-τραμπουκισμοί όταν πάνε να τους ελέγξουν) Αυτές τις λογικές υποστηρίζεις; Στον επαγγελματία που δε θα κόψει 2-3 αποδείξεις στις 15 δε θα του κάνουν τίποτα, πίστεψε με
7
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος
Το Κράτος είναι υποχρεωμένο από το Σύνταγμα να βρει πόρους είτε με φορολογία είτε με δανεισμό είτε με περικοπές δαπανών να παρέχει ένα μίνιμουμ επίπεδο αυτών των παροχών.

Είτε με δανεισμό...

Αυτά είναι.

( Στην Σουηδία είχα διαβάσει κάποτε ότι ο δανεισμός είναι σαν να κατουριέσαι πάνω σου. Ανακουφίζεσαι προς στιγμήν αλλά καθώς περνά η ώρα το πράγμα γίνεται όλο και πιο άβολο ).
8
Καλησπέρα,
Επιμένω να λέω ότι οι μισθοί τόσο στο Δημόσιο όσο και στον Ιδιωτικό Τομέα δε μπορούν να συμπιεστούν άλλο! Δε θα υπάρξει κανένα όφελος στην Οικονομία! Το λένε ΟΛΟΙ οι οικονομολόγοι! ( άντε να σου κάνω το χατήρι ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ )
Όταν υπάρχει το πάγωμα των προσλήψεων και η υποχρηματοδότηση στην αστυνομία και στα νοσοκομεία , αυτό δεν είναι η υποβάθμιση που λέω; Το θεωρείς λογικό άλμα;
Επίσης το Κράτος δεν είναι η μαμά μας! Μεγάλα παιδιά είμαστε
9
Όπως ξαναείπα ας συμφωνήσουμε ότι διαφωνούμε.

Αυτά που αναφέρεις έχουν τόσα λογικά άλματα, που δεν μπορούν να είναι βάση διαλόγου. Δεν χρειάζεται προφανώς να συρρικνωθεί η αστυνομία ή άλλοι σημαντικοί κλάδοι, ποιός το είπε αυτό; Μερικές άχρηστες υπηρεσίες όμως θα μπορούσαν να κλείσουν τελείως ή να ελαττώσουν το προσωπικό τους (όπως θα έκανε ο "μαγαζάτορας" δηλαδή) και σίγουρα μπορούν να μειώσουν τους μισθούς αναλογικά με την κατάσταση της αγοράς εργασίας. Αυτό δεν θα ήταν ευχάριστο ούτε για τους ιδιώτες γιατί θα μειωνόταν η δυνατότητα των πελατών τους για έξοδα.

Ο ιδιωτικός τομέας κάνει ό,τι τον συμφέρει. Το κράτος βάζει τους κανόνες και -κυρίως- το κράτος τους εφαρμόζει. Το παιδί θα τρέξει να περάσει απέναντι και μπορεί να το πατήσει αυτοκίνητο, αν οι γονείς του δεν του κρατούν το χέρι. Ποιός θα φταεί; Το παιδί; Αν το επιχείρημά σου είναι ότι χρεωκοπήσαμε επειδή είχαμε κάποιους που φοροδιέφευγαν, μάλλον πρέπει να το ξαναδείς το πράγμα. Η φοροδιαφυγή υπάρχει σε όλες τις κοινωνίες και είναι τόσο μεγαλυτερη όσο περισσότερο είναι το ποσοστό του εισοδήματος που ζητείται. Η σπατάλη είναι όμως δικό μας άθλημα γιατί όσο λαϊκιστές κι αν είναι οι ξένοι πολιτικοί εμείς παίζουμε σε άλλη κατηγορία. Από την εποχή που όποιος είχε ασπρόμαυρη τηλεόραση ήταν προνομιούχος μέχρι την εποχή που 5 κλιματιστικά δεν μας φτάνουν έχει μεσολαβήσει τρελό φαγοπότι χωρίς -όπως δείχνει το αποτέλεσμα- η οικονομία μας να το δικαιολογεί...

Για να είμαι και στο πνεύμα του thread, αναρωτιέμαι τι θα γινόταν αν ένας παλιός ΕΣΥτης διεκδικούσε δικαστικά μισθούς από την εποχή Γεννηματά που μπήκε μέχρι σήμερα με το σκεπτικό ότι οι μισθοί των κλητήρων πολλαπλασιάστηκαν ενώ οι μισθοί των γιατρών έμειναν ουσιαστικά στάσιμοι.
10
June 2012, Canada.

Practice Guidelines for Anticoagulation Management.

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος
Σελίδες: [1] 2 3 ... 10