Έχει γίνει συνήθεια στους κυβερνώντες να προκαταβάλλουν τα πορίσματα των ΕΔΕ και τις αποφάσεις της δικαιοσύνης !!!
Μόλις προχθές για ιατρικό λάθος κάνει λόγο ο υπουργός Υγείας στο θέμα του θανάτου του μοντέρ Κώστα Κοσμίδη στο Κέντρο Υγείας Σαλαμίνας.
Μιλώντας την Τετάρτη στην ΕΡΤ, ο Άδωνις Γεωργιάδης σχολίασε πως δεν τηρήθηκε το σχετικό πρωτόκολλο, αναφέροντας αναλυτικά τα εξής:
"Έχω διατάξει ΕΔΕ από χθες, είναι προφανές ότι εδώ έχουμε ιατρικό λάθος,
αυτό δεν συζητείται. Που έγκειται το ιατρικό λάθος; Στο ότι δεν τηρήθηκε το πρωτόκολλο. Τι λέει το πρωτόκολλο σε αυτή την περίπτωση; Ότι ο ασθενής πρέπει να ξαπλώσει, να μείνει ακίνητος και να έρθει ασθενοφόρο να τον παραλάβει.
Ο γιατρός ισχυρίζεται ότι ο αποθανών επέμενε να φύγει και υπέγραψε - κακώς - το παραπεμπτικό για να φύγει. Αυτό αποτελεί παραβίαση πρωτοκόλλου και είναι μοιραίο. Αν είχαν καλέσει το ΕΚΑΒ, θα πήγαινε σε 20-25 λεπτά και θα τον είχε μεταφέρει".
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή
ΕίσοδοςΆρα ποιος ο λόγος να γίνονται ΕΔΕ για πιθανά ιατρικά λάθη ? Ποιος ο λόγος να λενε εμπεριστατωμένα την άποψη τους τα θεσμικά όργανα?
Ποιος ο λόγος -αν χρειάζεται- να παραπεμφθεί η υπόθεση στην Ελλ. Δικαιοσύνη και να έχουμε απόφαση ?
Θα αποφασίζει για ολα το υπουργείο υγείας βρε κουτά……