Θέματα Εργασίας > ΕΟΠΥΥ

ΕΟΠΥΥ

<< < (247/491) > >>

Denominator:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΠάντως υπο νόμιμες και νορμάλ συνθήκες είναι πρακτικά αδύνατον να ζήσει ιατρός με της αμοιβές ΕΟΠΥΥ.

--- Τέλος παράθεσης ---
Συμφωνώ και προσκαλώ κάποιον από αυτούς που θα συνεχίσουν να επιχειρηματολογήσει πρί του αντιθέτου.

Argirios Argiriou:
Σε αφίσα που είδα σήμερα (06/04/2012) τοιχοκολλημένη στην ΥΠΑΔ Καβάλας, ο Πανελλήνιος Σύλλογος Φυσικοθεραπευτών δηλώνει ότι ο φυσικοθεραπευτές του ΕΟΠΥΥ αναγκάζονται από 1/4/2012 να παρέχουν υπηρεσίες για φυσικοθεραπεία με Δελτίο Παροχής Υπηρεσιών (ΔΠΥ):


Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

Γιώργος Κανελλόπουλος:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΟ INJ. ARANESP ΜΕ ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΗ  ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΟΥ ΓΙΑ ΜΥΕΛΟΔΥΣΠΛΑΣΤΙΚΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟ ΤΟΥ ΕΟΠΥΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ?

--- Τέλος παράθεσης ---
Δεν υπάρχει περιορισμός στη συνταγογράφηση ερυθροποιητίνης από μη αιματολόγο/νεφρολόγο, αν υπάρχει η γνωμάτευση και η αγωγή έχει ξεκινήσει σε αντίστοιχη κλινική, (σύμφωνα με αποκωδικοποίηση του θετικού καταλόγου) Είναι όντως εκτός ενδείξεων ΕΟΦ το MDS, αλλά υπάρχει πρόβλεψη (καθώς και για χορήγηση μεγαλύτερης δόσης από τις ενδείξεις, για αιμοκαθαιρόμενους).

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΕΡΥΘΡΟΠΟΙΗΤΙΝΕΣ ΣΕ M.D.S.
1. Γνωμάτευση θεράποντος Αιματολόγου γιατρού
2. Πόρισμα μυελογράματος ή οστεομυελικής βιοψίας
3. Πρόσφατη γενική αίματος
4. Συνταγή γιατρού του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ

Από τον Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

Θα το αναρτήσω και στο θρεντ "Συνταγογράφηση εκτός ενδείξεων", για εύκολη πρόσβαση.

Δ. Κουναλάκης:
Κατατακτήριες για στρατεύσιμους στον ΕΟΠΥΥ.....

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

Είναι θέσεις για το ιδιωτικό ιατρείο και όχι για τις μονάδες του ΕΟΠΥΥ

Ορθοπαιδικός:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΚρίνοντας και απο τον εαυτό μου ,προβλέπω μαζική αποχώρηση ιατρών απο τον ΕΟΠΥΥ,κυρίως με την μή
υπογραφή της νέας διετούς σύμβασης
Παρακαλώ πολύ ,άν υπάρχει ιατρός που προτίθεται να υπογράψει την νέα σύμβαση με τον ΕΟΠΥΥ να μου πεί
πώς θα τα βγάλει πέρα. ( Αν σκέφτεται να καταστρατηγήσει με κάποιο τρόπο την σύμβαση ή να  παρακάμψει τις ρητές
δεσμέυσεις της ,ασ μου στείλε προσωπικό μήνυμα  ;)
Πάντως υπο νόμιμες και νορμάλ συνθήκες είναι πρακτικά αδύνατον να ζήσει ιατρός με της αμοιβές ΕΟΠΥΥ.

--- Τέλος παράθεσης ---
Για τους μη παθολόγους - γενικούς ιατρούς - παιδιάτρους ίσως έχει κάποιο όφελος με την ελπίδα (...) κάποιου χειρουργείου (αν και αυτά έχουν ελαττωθεί υπερβολικά). Επίσης δεν ξέρω αν καλύπτονται οι ιατρικές πράξεις που δεν αναφέρονται στον ΕΚΠΥ του ΕΟΠΥΥΥΥΥ. Αμα χρεόνονται στον ασθενή (όπως γινόταν στον ΟΑΕΕ μέχρι προ τριμήνου) είναι ένας τρόπος extra νόμιμου εισοδήματος... Επίσης σημαντικό είναι ότι θα καλύπτεται το ΤΣΑΥ (αφού θα παίρνεις μηνιαία αντιμισθία).
   Να συμπληρώσω πάντως ότι τα φούμαρα που έλεγε κάποιος προ 3/52 (3 εβδομάδων) για αμοιβή και για πράξεις (όπως και για εμβόλια παιδιάτρων extra 1000 ευρώ)  -δυστυχώς δεν έχω το σχετικό link αλλα μπορώ να το βρώ- αποδείχτηκαν μπαρούφες (...) αφού οι αμοιβές είναι σύμφωνα με το capitation του ΕΚΠΥ του ΕΟΠΥΥΥ και δραχμή παραπάνω. Επίσης οι 5000 γιατροί είναι περίπου σαν του ΟΑΕΕ (αν θυμάμαι καλά είχε 4500) και μάλλον με αυτούς (+τους μόνιμους του ΙΚΑ) θα παραμείναι ο ΕΟΠΥΥΣ σε 9 μήνες (έτσι κυοφορείται στο εννιάμηνο...).

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση