Άλλες κατηγορίες μηνυμάτων > Χαλαρή κουβέντα

ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΙΑΤΡΙΚΗ

<< < (43/44) > >>

Denominator:
Πολύ ενδιαφέρον το "εναλλακτικό" φόρουμ. Thanks, medicus.

Rose:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΕάν σας ενοχλεί η *Ορθόδοξος Χριστιανική διδασκαλία(βλέπε εικόνες παρακάτω από δείγμα δηλώσεών σας σε άλλο φόρουμ) μπορείτε να την προσπεράσετε, να την αγνοήσετε και να ακολουθήσετε τη σωστή, για εσάς, **θρησκεία-μαγεία, ως φορέα φωτός(=Εωσφόρος).

Τουλάχιστον σεβαστείτε, όπως σας σέβονται, όσους πιστεύουν στο χριστιανισμό. Ή μήπως σας φοβίζουν τόσο πολύ που δεν θέλετε ούτε να τους ακούτε; Γιατί δεν ασχολείστε, με τόσο μίσος και απέχθεια, και με άλλες "απάτες" και "απατεώνες"; Υπάρχουν μυριάδες ανάμεσά μας.
--- Τέλος παράθεσης ---

Φίλτατε Medicus,

όσον αφορά την ΑΜΡΑ, και τον Ροδόκηπο των Φιλοσόφων, δεν προάγεται καμία θρησκεία, ή θρησκειολογία, ή θρησκευτική αίρεση, (προσωπικά είμαι άθρησκη), αλλά μία Ροδοσταυρική Φιλοσοφία, έχοντας ως βάση την Αρχαία Ελληνική μας Παράδοση.  Επίσης στα πλαίσια της ανεξιθρησκίας που προάγουμε, σεβόμαστε το δικαίωμα του κάθε συνανθρώπου μας, να θρησκεύεται ελεύθερα, όπως επιθυμεί.

'Ομως, λόγω του ότι βρισκόμαστε σε πολύ ακραίες εποχές, καταστροφής όλης της ανθρωπότητας, διότι έχουμε ξεφύγει ως είδος, και καταστρέφουμε και τον εαυτό μας, αλλά και όλο τον πλανήτη, γίνεται ένας Απολογισμός, βρισκόμαστε σε Εποχή Εσωτερικής και Κοινωνικής Κρίσης, και ο λόγος μας μπορεί να φαντάζει ακραίος, αλλά ας μη συγχέουμε τον χαρακτήρα της Δημόσιας Καταγγελίας, με συναισθήματα μίσους και απέχθειας, που δεν ταιριάζουν σε φιλοσοφημένους νόες, αλλά καλύτερα σε δογματισμένους και φανατισμένους νόες1.

Η αλήθεια είναι πως, για να επέλθει ουσιαστική και ολιστική θεραπεία σε όλη την ανθρωπότητα, που περιλαμβάνει όλους τους τομείς της ζωής μας, ή ακόμα όλες τις διαστάσεις της ύπαρξης, στον πλανήτη Γη, χρειάζεται να αγγίξουμε την ρίζα του κακού, την βαθύτερη αιτία μιας Παγκόσμιας Δυσαρμονίας2, που στις μέρες μας, φαντάζει ως μία βαθιά κρίση αξιών και θεσμών, μία γενική κατάρρευση του δυτικού κοινωνικο-πολιτικού μοντέλου, αλλά και ταυτόχρονα αναδύεται και μία δημιουργική αντίδραση, ή επανάσταση3 ενάντια σε ότι καταδυναστεύει τον άνθρωπο.

Γνωρίζοντας που θα οδηγήσει το κύμα της παρούσας εποχής4, προσπαθώντας να γεφυρώσουμε το χάσμα ανάμεσα στα ερείπια του παλιού κόσμου, και στη γέννηση ενός νέου κόσμου5, καταγγέλλουμε6 κακώς κείμενα, αλλά ταυτόχρονα αντι-προτείνουμε7 νέες λύσεις, θεσμούς, και κινήσεις.

Μέσα στα πλαίσια λοιπόν, του ανθρωπίνου δικαίου, και της προστασίας των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, καταγγέλλουμε απάτες8, διαφθορές9, και εγκλήματα10, και ασκούμε ακόμα και καυστική κριτική, όπου διαπιστώνουμε νοητικούς ή πνευματικούς ιούς11, που δένουν, ή καταδυναστεύουν την ανθρώπινη ύπαρξη.

Ειλικρινά το θέμα του χριστιανισμού, είναι ένα βαθύ τραύμα12, μία βαθιά πληγή, στην ψυχή του Ελληνισμού13, αλλά και ολάκερου του Δυτικού κόσμου, και είστε ειλικρινά ευπρόσδεκτος να συμμετέχετε στο φόρουμ της ΑΜΡΑ, και να συζητήσουμε περαιτέρω, επί του θέματος.

Πριν 11 χρόνια περίπου είχα περάσει την εμπειρία της χριστόνυμφης14, και κατανοώ το πως αισθάνεται ένας θρησκευόμενος στον χριστιανισμό, όμως ειλικρινά, θα ήθελα να σας προειδοποιήσω, πως αν συνεχίσετε να σκαλίζετε τον Διαφωτισμό που προτείνουμε, κινδυνεύετε, να βρεθείτε σε μία παράλληλη διάσταση, κινδυνεύετε να αλλάξετε τελείως τις απόψεις σας, περί χριστιανισμού15, αλλά ταυτόχρονα ίσως έχετε την ευκαιρία, μια μέρα, να βρείτε, τον πραγματικό παράδεισο16.

Οι περισσότεροι από εμάς που ξεκινήσαμε, κατηχημένοι από τα σχολειά μας, ως χριστιανοί17, και τυχαία ίσως ανακαλύψαμε μία απόκρυφη (κρυφή) πραγματικότητα, που δίδασκαν σε κάποια ίσως κρυφά σχολειά18, εν΄ μέσω πνευματικής κατοχής, πάθαμε ειλικρινά σοκ, μείναμε άναυδοι, παραλήσαμε αρχικά, μπροστά σε αυτή τη διαχρονική απάτη και πλεκτάνη εκμετάλλευσης, που είχαν στήσει μερικοί επιτήδειοι, πίσω από την πλάτη μας, απομυζώντας και ελέγχοντας την ζωή μας.

Γι' αυτό το λόγο αγαπητέ Medicus, έχουμε χρέος να λέμε την αλήθεια, όσο οδυνηρή και αν είναι αυτή, και έχει ως μοναδικό στόχο την αφύπνιση, και την κάθαρση κάθε μορφής απάτης, εξαπάτησης, διαφθοράς, εκμετάλλευσης ή ακόμα και ψυχικής ή διανοητικής νόσου.

Στοχεύοντας λοιπόν, σε μια επιστροφή πίσω σε μία Χρυσή Εποχή, σε μία Ενάρετη και Ευημερούσα Κοινωνία, έναν Αληθινό Παράδεισο, δημοσιεύουμε τις έρευνές μας, είτε ως καταγγελίες είτε ως προτάσεις.
 
Είναι σημαντικό επίσης να ξεκαθαριστεί πως έχουμε δεχτεί αρκετές προσωπικές επιθέσεις από δογματισμένους ή φανατισμένους συνανθρώπους μας, ενώ η δική μας θέση είναι πάντα ο καυτηριασμός ιδεών και όχι προσώπων. Με άλλα λόγια δεν είμαστε κυνηγοί χριστιανών, όπως πολλοί χριστιανοί έπρατταν επί εκατοντάδες χρόνια, σε αλλόδοξους, μέχρι προσφάτως, είμαστε όμως κυνηγοί της απάτης, της διαφθοράς, και του εγκλήματος.

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΤελικά, λύστε μου μία απορία, για εσάς η Ομοιοπαθητική είναι "φορέας φωτός"; Γιατί δεν νομίζω ότι όσοι ασχολούνται με την Ομοιοπαθητική, έχουν αυτή την άποψη. Μπορείτε, ως γνώστες της Αλήθειας, να με διαφωτίσετε;
--- Τέλος παράθεσης ---

'Οσον αφορά την Ομοιοπαθητική, δεν έχει καμία σχέση με θρησκείες, ή θρησκειολογίες, αλλά είναι μία ολιστική επιστήμη, που αντιμετωπίζει ολοκληρωμένα τον άνθρωπο, όπως έχουμε αναφέρει και στα προηγούμενα μηνύματά μας, δηλαδή, και ως υλικό φορέα αλλά και ως ψυχικό.

Επίσης είναι σημαντικό να ξεκαθαριστεί αγαπητέ Medicus, ως Φιλοσοφία και όχι θρησκειολογία, που προάγουμε, ο "Εωσφόρος" ή "φορέας φωτός", είναι ένα επίθετο που προσδιορίζει την ιδιότητα, ή ακόμα ένα αρχέτυπο, και όχι κάποιας μορφής οντότητα.
______________________________________________________________________________________________

1 Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

2 Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

3 Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

4 Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

5 Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

6 Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

7 Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

8 Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος, Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος, Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος, Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

9 Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

10 Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος, Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

11 Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος, Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος, Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος, Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος, Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

12 Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος, Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος, Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος, Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος, Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος, Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

13 Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

14 Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

15 Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος, Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος, Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

16 Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος, Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος, Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

17 Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

18 Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

Δ. Κουναλάκης:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΕγω παντως θελω να μαθω τη λογικη εξηγηση της ομελετας πανω στις αμυγδαλες   :D

--- Τέλος παράθεσης ---
Έχεις δοκιμάσει να αφαιρέσεις τα βύσματα από τις αμυγδαλές χωρίς να ματώσουν και ταυτόχρονα να αυξήσεις την αιμάτωση τους;

Σχετικά με την Rose και τα όσα γράφει, εγώ διασκεδάζω και γελάω με τους ανοιχτόμυαλους υποστηριχτές της από το παρελθόν....
Τέτοιο μαργαριτάρι....θα νιώθει μοναξιά κλεισμένο σε forum μόνο με ροδόσταυρους.

Rose:
Μην κρίνετε εξ΄ιδίον τα αλλότρια κ. Κουναλάκη.  Από τον ελάχιστο χρόνο που μας έχει απομείνει προσπαθήσαμε από την μεριά μας να καταθέσουμε στο θέμα της Ομοιοπαθητικής, παρά τις αντιδράσεις, αντιστάσεις, και χλευασμούς που δεχτήκαμε, αλλά εδώ σας αποχαιρετούμε.  Καλή συνέχεια.

Denominator:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΜην κρίνετε εξ΄ιδίον τα αλλότρια κ. Κουναλάκη.  Από τον ελάχιστο χρόνο που μας έχει απομείνει προσπαθήσαμε από την μεριά μας να καταθέσουμε στο θέμα της Ομοιοπαθητικής, παρά τις αντιδράσεις, αντιστάσεις, και χλευασμούς που δεχτήκαμε, αλλά εδώ σας αποχαιρετούμε.  Καλή συνέχεια.

--- Τέλος παράθεσης ---
Όχι και να το παίζουμε και θύματα...
Αυτά που είπατε μετά τις αποκαλύψεις του @medicus ήταν βαθειά προσβλητικά για μένα προσωπικά - που δε σας προσέβαλλα - και εκτιμώ και για αρκετούς άλλους.
Δε φταίει ούτε ο Κουναλάκης, ούτε ο Ζαχαριάδης για το ότι επιτέλους καταλάβαμε τι πρεσβεύετε.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση