Καλώς ήρθατε στην διαδικτυακή μας κοινότητα.
Εδώ μπορείτε να συζητήσετε και να ενημερωθείτε για θέματα που αφορούν την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας.
Για να συμμετέχετε και να μπορείτε να κατεβάσετε αρχεία και εικόνες που βρίσκονται στα μηνύματα πρέπει να εγγραφείτε.
Η εγγραφή είναι δωρεάν και θα σας αποσταλεί άμεσα ένα e-mail για την ενεργοποίηση της εγγραφής σας.
Εάν δεν το λάβετε σε λίγα λεπτά ελέγξετε το φάκελο ομαδικής αλληλογραφίας ή το φάκελο SPAM ή το φάκελο ανεπιθύμητης αλληλογραφίας καθώς μπορεί να βρεθεί εκεί από λάθος του λογισμικού ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
Εάν έχετε ξεχάσει τον κωδικό σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας ξανασταλεί από εδώ.
19 Απριλίου 2024, 15:12:54

Αποστολέας Θέμα: Πώς ψάχνουμε κάποιο παλιό κείμενο σε αυτό το φόρουμ.  (Αναγνώστηκε 72316 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

14 Δεκεμβρίου 2015, 00:34:57
Αναγνώστηκε 72316 φορές
Αποσυνδεδεμένος

Argirios Argiriou

Moderator
  Tο μεγάλο πλεονέκτημα αυτού του φόρουμ σε σχέση με το facebook ή το twitter είναι ότι είναι πολύ πιο εύκολο να ψάξει κανείς παλιές αναρτήσεις.

  Αυτό με έχει διευκολύνει πολύ και στην καθημερινή κλινική μου πράξη. Π.χ. πάω στην αναζήτηση του φόρουμ γράφω " αόριστη υποψία " και μου βγάζει το " Αόριστη Υποψία Καρκίνου σε ασθενή της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας. Διερεύνηση; " που το χρησιμοποιώ αρκετές φορές κάθε μήνα. Ή δεν θυμάμαι π.χ.πως λέγεται το πιο cost effective γενόσημο του Pariet. Πάω τότε στην αναζήτηση γράφω " pariet " και μου βγάζει το " Έσπασε η πατέντα της ραμπεπραζόλης ( Pariet ) και έχουν ήδη βγει γενόσημά της. " και όλα τα σχετικά. Αυτά τα πράγματα δεν μπορώ να τα κάνω ούτε με το facebook ούτε με το twitter. Έχω ακούσει επίσης από έναν σχεδόν άγνωστο σε εμένα ειδικευόμενο Γενικής Ιατρικής σε γειτονική μου πόλη, ο οποίος δεν συμμετέχει και ενεργά στο Φόρουμ, πως πάρα πολλά πράγματα που χρειάζεται στην καθ'ημέρα πράξη του, τα έχει ψάχνοντας στο Φόρουμ.

   Επίσης αυτό το πλεονέκτημα του φόρουμ κάνει δυνατόν να ξαναπιάνει κανείς μια συζήτηση ακριβώς από κει που την άφησε πριν από χρόνια, αν στο μεταξύ προκύψει κάτι καινούριο, με ότι πλεονεκτήματα μπορεί αυτό να συνεπάγεται.
   

Πώς ακριβώς ψάχνουμε;

1) Είναι σημαντικό να εγγραφούμε στο Φόρουμ και να κάνουμε log in. Αλλιώς δεν μπορεί κανείς να χρησιμοποιήσει κανείς την λειτουργία της αναζήτησης.

2) Πάμε στο κουτάκι που υπάρχει δεξιά από την Αναζήτηση, πάνω αριστερά στο φόρουμ, και γράφουμε μια λέξη ή λέξεις που θυμόμαστε να υπάρχουν στον τίτλο του κειμένου που ψάχνουμε ή και μέσα στο κείμενο αυτό καθ' αυτό.

3) Κάνουμε μετά κλικ πάνω στο γκρίζο κουτάκι που γράφει Αναζήτηση, ακριβώς δεξιά από εκεί που γράψαμε την λέξη ή τις λέξεις.

4) Αν είμαστε τυχεροί (και συχνά είμαστε) μας βγάζει ένα ή περισσότερα κείμενα με τις λέξεις που ψάχνουμε, οπότε ξεκινάμε ανοίγοντας αυτό που μας φαίνεται να ταιριάζει περισσότερο εναλλακτικά τα ανοίγουμε ένα ένα μέχρι να βρούμε αυτό που μας ταιριάζει.


Μια άλλη τεχνική είναι να πάμε στο Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος να γράψουμε την λέξη/λέξεις που μας ενδιαφέρουνε και να προσθέσουμε, αφού πρώτα αφήσουμε ένα κενό, και Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος αλλά τότε πιθανώς να μας βγάλει το κείμενο/κείμενα που ψάχνουμε αλλά όμως αν θέλουμε να ανεβούμε στην αμέσως γενικότερη θεματική ενότητα του φόρουμ αυτό δεν είναι δυνατό.
« Τελευταία τροποποίηση: 29 Απριλίου 2018, 22:51:17 από Argirios Argiriou »
Before ordering a test decide what you will do if it is (1) positive, or (2) negative. If both answers are the same, don't do the test. Archie Cochrane.

26 Μαρτίου 2018, 16:55:35
Απάντηση #1
Αποσυνδεδεμένος

Argirios Argiriou

Moderator
Πώς βρίσκουμε παλιές δημοσιεύσεις (όχι αναγκαστικά ντροπιαστικές όπως λέει στο συγκεκριμένο άρθρο) στο facebook:

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

Before ordering a test decide what you will do if it is (1) positive, or (2) negative. If both answers are the same, don't do the test. Archie Cochrane.

Λέξεις κλειδιά:
 

Σχετικά θέματα

  Τίτλος / Ξεκίνησε από Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
6 Απαντήσεις
86943 Εμφανίσεις
Τελευταίο μήνυμα 22 Μαΐου 2013, 08:38:38
από Argirios Argiriou
0 Απαντήσεις
71992 Εμφανίσεις
Τελευταίο μήνυμα 14 Φεβρουαρίου 2015, 22:06:34
από Argirios Argiriou
1 Απαντήσεις
72855 Εμφανίσεις
Τελευταίο μήνυμα 16 Φεβρουαρίου 2015, 11:24:36
από Ορθοπαιδικός
0 Απαντήσεις
68292 Εμφανίσεις
Τελευταίο μήνυμα 23 Ιουνίου 2019, 10:03:52
από Argirios Argiriou
0 Απαντήσεις
40812 Εμφανίσεις
Τελευταίο μήνυμα 14 Οκτωβρίου 2021, 09:56:58
από Argirios Argiriou