Καλώς ήρθατε στην διαδικτυακή μας κοινότητα.
Εδώ μπορείτε να συζητήσετε και να ενημερωθείτε για θέματα που αφορούν την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας.
Για να συμμετέχετε και να μπορείτε να κατεβάσετε αρχεία και εικόνες που βρίσκονται στα μηνύματα πρέπει να εγγραφείτε.
Η εγγραφή είναι δωρεάν και θα σας αποσταλεί άμεσα ένα e-mail για την ενεργοποίηση της εγγραφής σας.
Εάν δεν το λάβετε σε λίγα λεπτά ελέγξετε το φάκελο ομαδικής αλληλογραφίας ή το φάκελο SPAM ή το φάκελο ανεπιθύμητης αλληλογραφίας καθώς μπορεί να βρεθεί εκεί από λάθος του λογισμικού ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
Εάν έχετε ξεχάσει τον κωδικό σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας ξανασταλεί από εδώ.
27 Απριλίου 2024, 14:25:24

Αποστολέας Θέμα: (Παλαιοχριστιανοί) κοπανατζήδες τεμπέληδες.  (Αναγνώστηκε 2707 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

22 Φεβρουαρίου 2024, 09:21:53
Αναγνώστηκε 2707 φορές
Αποσυνδεδεμένος

Argirios Argiriou

Moderator
21/02/2021 Πηγή: protagon.gr
Δημήτρης Ευθυμάκης


Τελικά, ο δήθεν παλαιοχριστιανός της Κορινθίας δεν ήταν παρά ένας κοπανατζής που ζούσε εις βάρος όλων ημών των υπολοίπων. Επαιρνε μισθό 1.018 ευρώ από τον δήμο, δίχως να δουλεύει, και την είχε αράξει στο λαγούμι του κατασκευάζοντας θεωρίες απομάκρυνσής του από τον πολιτισμό, εις υγείαν των κορόιδων

Ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευταίος είναι που πληρωνόταν από τη δουλειά του στον δημόσιο τομέα δίχως να εμφανίζεται καν στον χώρο εργασίας. Ειδικά στους δήμους, γίνεται της κακομοίρας. Στις δε υπηρεσίες καθαριότητας των δήμων, το θέμα ξεφεύγει. Ρωτήστε ειλικρινείς δημάρχους, όχι δημόσια, διότι δεν θα το ομολογήσουν ποτέ, αλλά κατ’ ιδίαν. Θα φρίξετε. Πρόσφατα μου έλεγε δήμαρχος που έχασε, ότι η υπηρεσία καθαριότητάς του είχε ονομαστική δύναμη 270 άτομα, αλλά σε καθημερινή βάση δεν δούλευαν ούτε τα μισά. Οι υπόλοιποι ήταν μονίμως άρρωστοι, αναξιοπαθούντες, προβληματικοί, με οικογενειακά θέματα, με ψυχικά προβλήματα και πάει λέγοντας. Πήγε να το φτιάξει (μαζί με άλλα) και στις εκλογές τον πήρε ο διάολος. Τελικά, ο δήθεν παλαιοχριστιανός της Κορινθίας δεν ήταν παρά ένας τεμπέλης κοπανατζής που ζούσε εις βάρος όλων ημών των υπολοίπων. Επαιρνε μισθό 1.018 ευρώ τον μήνα από τον δήμο, δίχως να δουλεύει. Την είχε αράξει στο λαγούμι του και κατασκεύαζε θεωρίες απομάκρυνσής του από τον πολιτισμό, πίνοντας τα γάργαρα και άκοπα νερά των ορεινών Τρικάλων εις υγείαν των κορόιδων.

Θα έπρεπε κάθε πρωί να ακολουθεί το απορριμματοφόρο και να βγάζει τίμια το ψωμί των παιδιών του, πλην αυτός μας φλόμωσε με αρλούμπες περί Γραικών και Ρώσων παλαιόπιστων και Αμις. Μόνο τους χριστιανούς στυλίτες δεν επιστράτευσε. Ο δήμαρχος Ερέτριας-Αμαρύνθου βγήκε στα κανάλια, το ίδιο και η αρμόδια αντιδήμαρχός του. Τη γλίτωσαν αμφότεροι διότι έχουν αναλάβει πρόσφατα και κανένας δεν μπορεί να τους κατηγορήσει ότι ο κοπανατζής παλαιοχριστιανός δεν ήταν η πρώτη τους προτεραιότητα. Τον έψαξαν εξάλλου, τον πήραν και τηλέφωνο, του θυροκόλλησαν και κλήση σε κάποια διεύθυνση, έπραξαν τα τυπικώς δέοντα.

Βεβαίως, αυτό που άκουσα, ότι «μας ήταν δύσκολο να ξέρουμε αν παρουσιάζεται ή όχι στη δουλειά του», δεν το καταλαβαίνω. Δεν υπάρχει αυτό σε καμιά υπηρεσία, ούτε δημόσια ούτε ιδιωτική. Εκτός και αν αυτοί που δεν παρουσιάζονται κάθε μέρα είναι τόσο πολλοί, που χάνει η μάνα το παιδί και το παιδί τη μάνα. Τότε πάω πάσο. Καλά έκανε η Κεραμέως και διέταξε έρευνα. Αν μη τι άλλο, να μη μας κοροϊδεύει κατάμουτρα ένας τύπος που σούφρωνε κανονικά τον μισθό του Δημοσίου δίχως να δουλεύει ούτε μία εργατοώρα και να μας θεωρεί και ηλίθιους, λέγοντας ότι δούλευε στην αποκομιδή σκουπιδιών με τηλεργασία. Ή ότι έκανε γραφική δουλειά με το κομπιούτερ του από τη σπηλιά. Η οποία σπηλιά δεν είχε ηλεκτρισμό λόγω ιδεολογικής απάρνησης της τεχνολογίας, αλλά wi-fi είχε για να συνδέεται ο ιδιοκτήτης της με τις υπηρεσίες.

Η Κεραμέως θα βρει τώρα αφορμή και θα αρχίσει να ψάχνει. Καλά θα κάνει, αλλά ας μην αυταπατάται. Οι κοπανατζήδες είναι τόσο πολλοί και τόσο καλά διαπλεγμένοι με το πολιτικό προσωπικό του κράτους και των δήμων, που πάντα θα ζουν και θα βασιλεύουν. Αν καταφέρει να τους μειώσει λίγο και για κάποιο χρονικό διάστημα, πάλι άθλος της θα είναι.


Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος
« Τελευταία τροποποίηση: 22 Φεβρουαρίου 2024, 09:24:09 από Argirios Argiriou »
Before ordering a test decide what you will do if it is (1) positive, or (2) negative. If both answers are the same, don't do the test. Archie Cochrane.

Λέξεις κλειδιά:
 

Σχετικά θέματα

  Τίτλος / Ξεκίνησε από Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
11 Απαντήσεις
5029 Εμφανίσεις
Τελευταίο μήνυμα 3 Απριλίου 2016, 21:06:06
από Denominator