Άλλες κατηγορίες μηνυμάτων > Πολιτική και Κοινωνικά Θέματα

επάγγελμα ο αριστερός....

(1/7) > >>

Δ. Κουναλάκης:
το πιο προσοδοφόρο επάγγελμα είναι ο αριστερός...

"Σύμφωνα την Ελευθεροτυπία, οι διαπραγματεύσεις που κάνει ο Μέγας Αριστερός (με την 735 BMW) και υπερασπιστής(?) των Απανταχού φτωχών Λάκης Λαζόπουλος με τον Alpha έχουν ως εξής:
Ζητάει για τη νέα σεζόν........ 5.100.000 για 30 εκπομπές. Δηλαδή 170.000... ευρώ ανά εκπομπή.
Με δεδομένο ότι ο καθαρός χρόνος (εκτός διαφημίσεων) είναι περίπου 2 ώρες, αυτό σημαίνει ότι το "ταλέντο" Λάκη του Αριστερούλη εκτιμάται από τον ίδιο σε 1.416 ευρώ ανά λεπτό!
Χωρίς να υπολογίζεται το added value και τα "παράπλευρα έσοδα" όπως π.χ. η τζάμπα διαφήμιση του θεάτρου του, ή οι πωλήσεις δικαιωμάτων. Υπενθυμίζεται ότι πρόσφατα ο Λάκης ο Αριστερούλης πούλησε τα δικαιώματα προηγουμένων εκπομπών σε εκδοτικό οίκο για ...μόλις 7.000.000 ευρώ (Επτά Εκατομμύρια Ευρώ!!!)

Υγ: Κι εσύ Έλληνα (μακάκα όπως σε λέει ο Λάκης ο Αριστερούλης) κάθεσαι και βλέπεις το "φίλο" του λαού και την προπαγάνδα του..και το χειρότερο όλων... τον πιστεύεις..."

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

iGP:
Το πιο προσοδοφόρο επάγγελμα είναι ο "αριστερός"...

Δ. Κουναλάκης:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΤο πιο προσοδοφόρο επάγγελμα είναι ο "αριστερός"...

--- Τέλος παράθεσης ---

Αυτός δηλώνει αριστερός και όχι "αριστερός". Εγώ γιατί δεν πρέπει να τον πιστέψω; Ποιος είναι ο αριστερός, που δεν είναι "αριστερός";

iGP:
Η ουσία της δημοσίευσης δεν είναι ότι ο Λάκης είναι ψευτο-αριστερός; Ότι άλλα λέει στα λόγια και άλλα πράττει στη ζωή του;Για να αναδημοσιεύσεις την είδηση, θεώρησα ότι συμφωνείς, εκτός και αν το έκανες για εγκυκλοπαιδικούς λόγους και δε συμφωνείς με την ουσία της.
Η είδηση που αναδημοσιεύεις λοιπόν, λέει ότι ο Λάκης είναι "αριστερός", αν την αποκωδικοποιήσεις. Η είδηση που αναδημοσιεύεις, δεν αναφέρει την άποψη του Λάκη για τον εαυτό του, αναφέρει την άποψη των συγγραφέων της σε σχέση με την άποψη του Λάκη και αυτό έχει μία διαφορά.
Εξ ορισμού, από τη στιγμή που αναδημοσιεύεις την είδηση, αν θεωρήσουμε ότι συμφωνείς, τότε δεν τον πιστεύεις, όταν λέει ότι είναι αριστερός.Δεν τον πιστεύουν οι συγγραφείς και κατ΄επέκταση εσύ.Επικριτική είναι η είδηση, δεν τον επικροτεί.Τον μέμφεται, ότι είναι δήθεν αριστερός, με δεξιά τσέπη. Η είδηση λέει ότι "πουλάει" αριστερισμό, ότι δηλαδή δεν είναι αριστερός, αλλά "αριστερός". Νομίζω ότι αυτή την είδηση αναδημοσίευσες.

Δ. Κουναλάκης:
χμμμμ ......
Δεν ξέρω τι σημαίνει αριστερός και βρήκα μια παλαιά είδηση που δεν γράφει "αριστερός" αλλά αριστερός.
Έχω δει το Λαζόπουλο να τα χώνει τακτικά σε ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΚΚΕ, ΛΑΟΣ αλλά πολύ σπάνια στο ΣΥΡΙΖΑ, επίσης έχει δηλώσει ο ίδιος αριστερός.
Η είδηση τον κατηγορεί για τις οικονομικές του απαιτήσεις και ο προηγούμενος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ήταν αυτός που δήλωνε τα περισσότερα εισοδήματα.
Δες και το Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος από τον Παπαδόπουλο που επίσης δηλώνει αριστερός και λέει τα εξής:
«Οντως, γιατί ξέρετε αν ο άλλος σε έχει σταθμίσει να πάρεις δέκα δραχμές και του ζητήσεις 70 θα πει ότι είσαι ψώνιο, τρελός ή οτιδήποτε άλλο. Μετά θα αρχίσει να το σκέφτεται. Μέχρι να το μάθει θα το πληρώσει».

-Κάποιοι αναρωτιούνται πώς συνδέεται όλο αυτό με την αριστερή ιδεολογία σας;

«Είναι λάθος προσέγγιση αυτή. Εγώ δεν το πίστευα ακόμα και τότε που δεν είχα να φάω. Δεν ήμουν από τους αριστερούς που έλεγαν ότι όλοι οι πλούσιοι πρέπει να πεθάνουν. Αυτές οι γενικεύσεις με έβρισκαν πάντα αντίθετο, και κυρίως στο χώρο όπου κινόμουν».

-Παραμένετε αριστερός;

«Βεβαίως, εννοείται. Δεν μ' αρέσει επίσης η λογική που λέει "κανονικά παίρνω 100 δραχμές αλλά επειδή είμαι αριστερός δώστε μου 30". Γιατί; Για να κερδίσει τα υπόλοιπα το MEGA; Συγγνώμη. Αριστερός είμαι, όχι ηλίθιος».

Έψαξα να βρω τι σημαίνει αριστερός και μπερδεύτηκα.... Τελικά, τι σημαίνει να είσαι αριστερός;

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση