Θέματα Εργασίας > Εργασία στο δημόσιο τομέα

Εφημερίες ΕΣΥ -ΥΥ-ΚΑ και Ε.Ε.

<< < (93/295) > >>

flone:
11 ναυτικά μίλια...

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

Δημήτρης Μακρέας:
Κάποιες φορές η σημειολογεία έχει μεγαλύτερη σημασία από όσα γράφονται.Πέντε σελίδες συμφωνία κ οι τέσσερις είναι για το αίτημα που προσωπικά με βρίσκει παγερά αδιάφορο.Η εφαρμογή του 48ωρου σε μισή ψωροσελίδα. Τέτοια λεπτομέρεια για την¨"εξέλιξη "κ για τη διασφάλιση του 48ωρου τίποτα!!!Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια.Να διερευνήσουμε άμεσα τη δυνατότητα επιμονής στο48ωρο παρά την κλαδική σύμβαση .Νομίζω ότι η γνωμοδότηση του Μιχαήλ αφήνει αρκετά περιθώρια για κάτι τέτοιο.προσωπικά είμαι διατεθειμένος να παραιτηθώ και από τα όποια οφέλη της συμφωνίας.

Υ.Γ.Εξακολουθώ να πιστεύω ότι όλα αυτά συμβαίνουν επειδή δεν υπήρχε καμμία άλλη οργανωμένη πρόταση ,ακριβώς γιατί το" κίνημα "δεν ήταν ΚΙΝΗΜΑ
Υ.Γ.2Μόλις σκέφτηκα ότι έχουν σκεφτεί κ την πιθανότητα προσωπικών διεκδικήσεων 48ωρου.Θα μας περιμένουν στις κρίσεις!Πρέπει να ομολογήσουμε πάντως ,ότι η σύλληψη είναι μεγαλειώδης!!!

Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Συγνώμη για την διακωμώδηση του πράγματος:

Τελικά είναι casus beli ή cadus beli  ???

flone:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΣυγνώμη για την διακωμώδηση του πράγματος:

Τελικά είναι casus beli ή cadus beli  ???

--- Τέλος παράθεσης ---

Για άλλους casus beli και για άλλους cadus me meli

mandreou:
Αυτό ήταν λοιπόν; Γι αυτό μάλωσα με το διευθυντή μου γι αυτό ξεσήκωσα τους συναδέλφους μου και όλο τον πληθυσμό της περιοχής ; Για να γυρίσουμε πιο πίσω από κει που ξεκίνησε το ΕΣΥ; Ομόφωνα ; Ομόφωνα; Αλήθεια που είναι η αγωνιστική παρέμβαση σαν πολύ καιρό δεν έχουμε να ακούσουμε νέα της :;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση