Θέματα Εργασίας > Εργασία στο δημόσιο τομέα
Εφημερίες ΕΣΥ -ΥΥ-ΚΑ και Ε.Ε.
Αγωνιστική Παρέμβαση:
Από την ιστοσελίδα Υγείας MEDVOI365 διαβάστε την Κλαδική Σύμβαση:Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδος
πρώτη & καλύτερη:
Βοήθειαααα!!! Δεν μπορώ να καταλάβω:
Η ΟΕΝΓΕ έχει αποφασίσει ότι αρνείται να εφαρμόσει την Κοινοτική Οδηγία, γιατί δε θέλει το 48ωρο, γιατί φέρνει την ελαστική εργασία, γιατί φτου κακά κλπ. Η ΟΕΝΓΕ υπογράφει με τον Υπουργό κλαδική σύμβαση εργασίας, που στο πρώτο άρθρο αναφέρει ότι "δεν θα εφαρμοστούν ελαστικά ωράρια και ελαστικές σχέσεις εργασίας". Και ο πρόεδρος της ΟΕΝΓΕ πανηγυρίζει ότι "αποτελεί μια πραγματική τομή και από την επόμενη ημέρα, θα έχουμε να κάνουμε με ένα άλλο Εθνικό Σύστημα Υγείας".
Ωραία ως εδώ? Ωραίαααα....Μια χαρά...Τέλεια...
Αυτό που λέει ο υπουργός, δίπλα στον πρόεδρο της ΟΕΝΓΕ στις δηλώσεις "Με την κλαδική συλλογική σύμβαση εργασίας....εξασφαλίζεται η εφαρμογή του Κοινοτικού και Εθνικού Δικαίου..", ΤΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟ ΘΕΛΕΙ?
Όχι εξηγείστε μου... Τί είναι αυτό τώρα? Είναι δόλος? Είναι ειρωνία? Μας τη λέει πλαγίως? Μήπως δεν κατάλαβε τί θέλουμε? Μήπως του ξέφυγε? Μήπως υπάρχει κρίση? Μήπως δεν καταλάβαμε τι έγινε? Μήπως...ποιός κοροϊδεύει ποιόν? Μήπως....
D-Michalis:
Βρέ παιδιά ξέρει κανείς τι έγινε? Εγώ ήξερα από e-mail του Βαρνάβα ότι αύριο έχουν σχετική συνάντηση.
Πότε υπεγράφη η σύμβαση?
Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Το περιστατικό είναι αληθινό:
Πριν λίγο μου τηλεφώνησαν οι γονείς μου που έβλεπαν τις ειδήσεις στη ΝΕΤ και μου ανακοίνωσαν: «Πήρατε αύξηση! Το ξέρεις;»
Τι να απαντήσεις τώρα; ???
Κι άλλη απορία: "ώστε την 1/7/09 να μην υπάρχουν γιατροί που θα υποχρεώνονται να κάνουν περισσότερες από 7 ενεργείς εφημερίες το μήνα ή 11 (έντεκα) εφημερίες παντός τύπου. Ρητά προβλέπεται η απαγόρευση μετατροπής των ενεργών εφημεριών, σε εφημερίες ετοιμότητας."
Θα μπορεί κάποιος (να υποχρεώνεται) να κάνει οποιοδήποτε συνδυασμό; Π.χ. 2 ενεργές και 9 ετοιμότητας, 1 ενεργή και 10 ετοιμότητας, 0 ενεργές και 11 ετοιμότητας;
Τι σημαίνει η μετατροπή ενεργών σε ετοιμότητας; Να έχει βγει πρόγραμμα με ενεργές και μετά να μετατραπούν σε ετοιμότητας;
Γιατί an από την αρχή το πρόγραμμα έχει ετοιμότητας, τότε δεν προκύπτει καμιά μετατροπή!
Harper:
Αφιερωμένο:"Φοβάμαι όλα αυτά που θα γίνουν για μένα χωρίς εμένα..."
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση