Θέματα Εργασίας > Εργασία στο δημόσιο τομέα

Εφημερίες ΕΣΥ -ΥΥ-ΚΑ και Ε.Ε.

<< < (119/295) > >>

Αγωνιστική Παρέμβαση:
Όπως είχαμε αναφέρει και σε προηγούμενο post η "κλαδική" πάει .... από χρόνου !
Σε συνέντευξή του σήμερα ο Υπουργός Υγείας ανέφερε σχετικά:" ....Επίσης η Νομοπαρασκευαστική Επιτροπή ενέκρινε εχθές το απόγευμα τα κείμενα των σχεδίων νομοθετικών παρεμβάσεών μας, που επειδή πλέον όπως γνωρίζετε η Βουλή κλείνει την Κυριακή το βράδυ θα έρθουν στις αρχές του χρόνου ενώπιον της αρμόδιας Κοινοβουλευτικής Επιτροπής, για να ψηφιστούν στη συνέχεια από την Ολομέλεια. Πρόκειται για πάρα πολύ σοβαρές νομοθετικές πρωτοβουλίες και για πολύ σοβαρές παρεμβάσεις".
Επίσης από την συνέντευξη του Υπουργού προκύπτει ότι σήμερα επρόκειτο να δώσει συνέντευξη η ΟΕΝΓΕ αλλά ...ανεβλήθη!
Πρόκειται για συνέντευξη αποχαιρετιστήρια από το Υπουργείο Υγείας!
Διαβάστε τη συνέντευξη εδώ:Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

Ευτυχές το νέο έτος ...σύντροφοι.

Harper:
Τώρα αν τολμήσω να πω κάτι θα βγούν κάποιοι καλοί συνάδελφοι και θα με κακοχαρακτηρίσουν και πάλι.

Πρσωπικά θεωρώ πως η κλαδική ήταν εξοικονόμηση χρόνου και δυσκολεύομαι να πιστέψω πως σε περίοδο ισχνών αγελάδων θα παίρναμε τόσα πολλά

Για αυτό ρωτώ ευθέως και παρακαλώ για απάντηση όσων ευαισθητοποιημένων εδώ μέσα:
ΑΠΟΥΣΙΑ ΥΠΟΓΕΓΡΑΜΜΕΝΗΣ ΚΛΑΔΙΚΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ,ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΜΕΣΑ ΧΡΗΣΗ 48ΩΡΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΝΑ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ?ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΟΧΥΡΩΜΕΝΟΣ?

ΠΑΡΑΚΑΛΩ,επειδή συντάσονται προγράμματα εφημεριών αυτές τις ημέρες ας μου απαντήσει κάποιος συνάδελφος.Μα αφορά όλους νομίζω και ελπίζω να μην αντιμετωπίσουμε διοικητές-εκδικητές όπως ο κος Λουμάκης

Δ. Κουναλάκης:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΤώρα αν τολμήσω να πω κάτι θα βγούν κάποιοι καλοί συνάδελφοι και θα με κακοχαρακτηρίσουν και πάλι.
--- Τέλος παράθεσης ---
Όχι αγαπητέ Jack,δεν είσαι γκρινιάρης....

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΠρσωπικά θεωρώ πως η κλαδική ήταν εξοικονόμηση χρόνου και δυσκολεύομαι να πιστέψω πως σε περίοδο ισχνών αγελάδων θα παίρναμε τόσα πολλά
--- Τέλος παράθεσης ---
εξοικονόμηση χρόνου μέχρι τον ανασχηματισμό, τίποτα άλλο

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΓια αυτό ρωτώ ευθέως και παρακαλώ για απάντηση όσων ευαισθητοποιημένων εδώ μέσα:
ΑΠΟΥΣΙΑ ΥΠΟΓΕΓΡΑΜΜΕΝΗΣ ΚΛΑΔΙΚΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ,ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΜΕΣΑ ΧΡΗΣΗ 48ΩΡΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΝΑ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ?ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΟΧΥΡΩΜΕΝΟΣ?
--- Τέλος παράθεσης ---
Υπάρχει υπογραμμένη συλλογική σύμβαση με την ΟΕΝΓΕ. Το γεγονός ότι δεν έχει πάει στη βουλή, δεν επιτρέπει τις προσλήψεις με τον νέο τρόπο, τις αυξήσεις, τις αλλαγές στους βαθμούς, τα νέα συμβούλια . Καταργεί όμως το 48ωρο. Συνεπώς, η μόνη λύση για 48ωρο είναι να πας να ζητήσεις να ανήκεις στην ΠΟΕΔΗΝ και στην ένωση εργαζομένων του  νοσοκομείου (που κάνει την αυριανή απεργία και δεν ισχύει για τους ιατρούς ΕΣΥ γιατί ανήκουν στην ΟΕΝΓΕ) και φυσικά νομικά δικαιούσαι 48ωρο.

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΠΑΡΑΚΑΛΩ,επειδή συντάσονται προγράμματα εφημεριών αυτές τις ημέρες ας μου απαντήσει κάποιος συνάδελφος.Μα αφορά όλους νομίζω και ελπίζω να μην αντιμετωπίσουμε διοικητές-εκδικητές όπως ο κος Λουμάκης
--- Τέλος παράθεσης ---
Δεν υπάρχει πιθανότητα να μην συναντήσεις φουρκισμένους, εκδικητικούς, και παρανομούντες διοικητές. Ο εισαγγελέας μπορεί να σου χρειαστεί, αλλά υπάρχουν και συνάδελφοι που το απαίτησαν και το πήραν από τον προηγούμενο μήνα.

Και το ανεπανάληπτο από τον αγαπητό flone:
Οι συνεχείς στροφές 180 μοιρών προς τα αριστερά...  ...προκαλούν νυσταγμό με ταχεία φάση προς τα δεξιά.

Loumakis:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΌσο για την περίπτωση του συνάδελφου κ. Λουμάκη, θέλω να ρωτήσω τις ημέρες που υπάρχουν 2 αγροτικοί σε ενεργή εφημερία υπάρχει ειδικευμένος σε ετοιμότητα;
Οι υπόλοιποι ειδικευμένοι γράφεις ότι κάνουν από 7 ενεργές εφημερίες ενώ υποθέτω (αφού δεν έχει ψηφιστεί η συλλογική σύμβαση στη Βουλή) θεωρητικά μπορούν να κάνουν παραπάνω. Γιατί δεν κάνουν; Γιατί δεν θέλουν; Γιατί δεν θέλει ο διοικητής να πληρώσει παραπάνω;
Η περίπτωση αποκτά ιδιαίτερο ενδιαφέρον, αφού στην περίπτωση του συγκεκριμένου Κ.Υ. βλέπω (αν περάσει το «έτσι θέλω» του διοικητή), τα γενικευμένα μελλοντικά πρότυπα εφημέρευσης για όλα τα Κ.Υ. και Π.Ι. στην Ελλάδα.

--- Τέλος παράθεσης ---

Οχι, τις ημέρες που υπάρχουν 2 αγροτικοί, δεν υπάρχει ειδικευμένος γιατρός σε ετοιμότητα.
Οι υπόλοιποι ειδικευμένοι δεν κάνουν περισσότερες απο 7 εφημερίες απλά γιατί δεν θέλουν.
Το σχόλιο σου με βρίσκει σύμφωνο και πρέπει να μας βάλει όλους σε σκέψεις.

orfeo:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

2) Το σύνολο του χρόνου εφημερίας θεωρείται χρόνος εργασίας.

Το τελευταίο μοιάζει πολύ ενδιαφέρον. Κάθε μορφή εφημερίας;
--- Τέλος παράθεσης ---
Αναφέρεται πιο κάτω ότι "Ο χρόνος εφημερίας, είτε αυτός περιέχει ενεργό χρόνο εργασίας είτε ανενεργό, θεωρείται χρόνος εργασίας."
Εγώ καταλαβαίνω ότι αυτό αφορά τις ενεργές, τις εφημερίες ετοιμότητας και επίσης τις μεικτές. Εσείς πώς το ερμηνεύετε;
Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω αν ο χρόνος αυτός, ως χρόνος εργασίας, θα μπορούσε να θεωρηθεί συντάξιμος.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση