Θέματα Εργασίας > Εργασία στο δημόσιο τομέα

Εφημερίες ΕΣΥ -ΥΥ-ΚΑ και Ε.Ε.

<< < (130/295) > >>

Harper:
Σωστά όλα όσα είπατε κύριε Κτιστάκη.Αλλά αναρρωτιέμαι τι θα κάνουμε μετά τις 10 Ιανουαρίου?Θα ζητήσουμε εφαρμογή του 48ωρου?Μα αυτό το ξεπουλήσαμε και υπογράψαμε για αυτό.Ξέρετε τι θα έλεγα αν ήμουν ο νέος υπουργός?(μετά ανασχηματισμό?)..."Με συγχωρείτε αλλά δεν θέσατε θέμα 48ωρου με τον προκάτοχό μου.Και λυπάμαι αλλά δε μπορώ να σας δώσω αυτά που ζητήσατε λογω οικονομικής κρίσης.Αλλά αφού δεν ζητήσατε πριν 48ωρο γιατί ζητάτε σε μένα τώρα?Έχετε κάτι μαζί μου ή με την κυβέρνηση?"

Ποιός θα φανεί αλλόκοτος σε αυτή την προσέγγιση?

Αλλά δε συνεχίζω γιατί η γκρίνια από μόνη δε βγάζει πουθενά.Ας περιμένουμε...Που ξέρεις,μπορεί και να ισχύσει η σύμβαση

Δ. Κουναλάκης:
Ανακοινώθηκε ο ανασχηματισμός. Όπως είχα πει και Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος ο υπουργός στο υγείας παραμένει ο ίδιος για να εφαρμόσει και το έργο που "ολοκλήρωσε". Το ίδιο και για το εσωτερικών.
Δεν ξέρω εάν η αλλαγή υπουργού στο οικονομίας περιπλέξει τα πράγματα αλλά ισχύουν μάλλον και τα υπόλοιπα που είχα πει, απλά θα πάρει 2-3 μήνες το ψήσιμο...

Αγωνιστική Παρέμβαση:
Contrast....
Από την πύλη  medvoi365 (Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

Επικοινωνιακή η σύνθεση της νέας ηγεσίας του υπουργείου Υγείας
Ποιες είναι οι αντιδράσεις των συνδικαλιστών της Υγείας, τι δηλώνουν Τσούκαλος, Βαγιωνάς, Λουράντος, Κουτσιουμπέλης.
Ο πρόεδρος των εργαζομένων στα δημόσια νοσοκομεία ( ΠΟΕΔΗΝ)
κ. Σταύρος Κουτσιουμπέλης,

« Αυτά είναι αστεία πράγματα. Ένας  υπουργός , λίγες μέρες πριν , είχε πει ότι έχει ολοκληρώσει το έργο του και θέλει να φύγει, σήμερα  ο πρωθυπουργός τον  αφήνει και πάλι στο υπουργείο Υγείας. Δυστυχώς, ο  κ. Αβραμόπουλος θα κάνει αγγαρεία. . Όσον αφορά την τοποθέτηση νέου προσώπου στο υπουργείο Υγείας , ως υφυπουργού υγείας πιστεύω ότι και σε αυτή τη περίπτωση δεν πρόκειται να υπάρξει καμία αλλαγή. Άλλωστε οι υφυπουργοί ακολουθούν την τακτική και τη γραμμή του υπουργού»

Ένωση Νοσοκομειακών Ιατρών Αθήνας Πειραιά (ΕΙΝΑΠ)
Στάθης Τσουκαλος

«Είναι ένα θετικό στοιχείο η παραμονή του κ. Αβραμόπουλου στο υπουργείο Υγείας. Γνωρίζει τα προβλήματα που αφορούν το     Εθνικό Σύστημα Υγείας αλλά και τα προβλήματα που άπτονται του εργασιακού καθεστώτος. Τα αιτήματα των εργαζόμενων και γιατρών ο κ. Αβραμόπουλος τα έχει αντιμετωπίσει θετικά και απομένει  με τη συμμετοχή του νέου υφυπουργού να ολοκληρώσει το έργο του. Η παραμονή του κ. Αβραμόπουλου είναι ένα θετικό μήνυμα από το υπουργείο Υγεία και από την κυβέρνηση γενικότερα».

ΥΓ:
Τι είπατε  γιατρέ μου;
Περιμένετε να... προκόψετε ; ;D ;D
Αμ ...δε!!!

Γ.Κτιστάκης:
Ο Αβραμόπουλος μένει στο υπουργείο και Κατά την εκτίμηση μου οι λόγοι είναι οι εξής:
•   Πρέπει να ολοκληρώσει το έργο του που τελικά δεν έχει ολοκληρωθεί (δες ΠΦΥ -προμήθειες- προσλήψεις- συλλογική σύμβαση κτλ)
•   Πρέπει να μείνει γιατί είναι ο μόνος που μπορεί και κοροϊδεύει τόσο εύκολα και αποτελεσματικά τους εργαζόμενους στο χώρο της υγείας.
•   Πρέπει να μείνει γιατί υπάρχει «κυβερνητική» δέσμευση για την υπογραφή της συλλογικής σύμβασης που μάλλον δεν ισχύει και πρέπει να το αντιμετωπίσει αυτός που το άνοιξε και όχι άλλος υπουργός(έτσι που τα έκανες λούστα τώρα) 
•   Πρέπει να μείνει γιατί τον συμπαθούν πολύ οι ιατροί, αφού ενώ μπορούσαν να κλείσουν τα Νοσοκομεία από το 2007, δεν το έκαναν για να μην πέσει από υπουργός (καλά να πάθουμε)
•   Πρέπει να μείνει γιατί αύξησε κατά πολύ της δαπάνες στον ιδιωτικό τομέα και αναπτύσσει την ιδιωτικοποίηση της υγείας (και δεν το έχει ολοκληρώσει ακόμα)
•   Πρέπει να μείνει γιατί ενώ δεν έκανε απολύτως τίποτα θεωρείται επιτυχημένος αφού δεν υπάρχουν ουσιαστικές κινητοποιήσεις των εργαζομένων (δες ιατροί)
•   Κτλ κτλ κτλ ……………..

Μήπως τελικά θέλαμε να μείνει ο Δημητράκης στο υπουργείο και θέλαμε να τον κάνουμε επιτυχημένο υπουργό??? 
Εάν πράγματι αυτό θέλαμε μου φαίνεται ότι το καταφέραμε άψογα.........

flone:
Βουλή των Ελλήνων - Διεύθυνση Νομοθετικού Έργου
EBΔOMAΔIAIO ΔEΛTIO των κατατεθέντων στη Βουλή νομοσχεδίων και προτάσεων νόμων
(09/01/2009)

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

Διαβάστε στην πρώτη σελίδα (μόνο, για να μην χάνετε άδικα χρόνο):

Το επόμενο της κατάθεσης στάδιο της διαδικασίας για την προώθηση των νομοσχεδίων προς συζήτηση και ψήφιση είναι η αναπαραγωγή και η εκτύπωσή τους στο Τυπογραφείο της Βουλής, η διανομή του νομοσχεδίου στους κ.κ. βουλευτές και η εισαγωγή του για επεξεργασία και εξέταση ή για συζήτηση και ψήφιση στην αρμόδια διαρκή επιτροπή

Μπα, εμείς μάθαμε ότι πρώτα κυκλοφορούν φήμες από βουλευτές της αντιπολίτευσης ότι παίρνει το νομοσχέδιο σειρά για την επιτροπή και μετά όλα τα άλλα.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση