Θέματα Εργασίας > Εργασία στο δημόσιο τομέα

Εφημερίες ΕΣΥ -ΥΥ-ΚΑ και Ε.Ε.

<< < (136/295) > >>

Αγωνιστική Παρέμβαση:
Από τη συνάντηση πού είχε η ΟΕΝΓΕ με τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Υγείας προκύπτει ότι πρόθεση του Υπουργείου είναι να προωθηθεί η συλλογική συμφωνία την επόμενη εβδομάδα στην Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής και ότι η υπήρξε κατηγορηματική διαβεβαίωση του Γενικού Γραμματέα ότι η σύμβαση θα ψηφιστεί όπως υπεγράφη.
Για περισσότερα στο ενημερωτικό του Δ.Βαρνάβα στο Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Δεδομένα:
- Η συλλογική δεν έχει ψηφιστεί από τη Βουλή.
- Η απόφαση της Ολομέλειας του Ελεγκτικού ισχύει.
- Δεν έχει υπάρξει ρύθμιση αναστολής του Προεδρικού διατάγματος για το 48ωρο, τουλάχιστον για φέτος. (όπως γινόταν στο παρελθόν που το πήγαιναν από αναστολή σε αναστολή)

Απορία:
Οι εφημερίες, από την ημερομηνία έκδοσης της απόφασης της Ολομέλειας του ελεγκτικού έως σήμερα, με ποιο καθεστώς προγραμματίζονται και πραγματοποιούνται; Θα πληρωθούν όσες υπερβαίνουν το 48ωρο; Κι αν ναι, με ποιο τρόπο; (Υπογραφή δηλώσεων παραδοχής υπέρβασης του 48ωρου από τους γιατρούς; )

Loumakis:
   Εν αναμονή της υπογραφής της Συλλογικής Σύμβασης να σας ενημερώσω οτι η υπόθεση μου είχε αίσιο τέλος. Ο Διοικητής του Νοσοκομείου Τρίπολης έδειξε κατανόηση και ανακάλεσε την απόφαση του για "πειθαρχική" μείωση του αριθμού των εφημεριών μου. Θέλω να ευχαριστήσω τον Κων. Ζαχαριά, πρόεδρο της Ενωσης Γιατρών ΕΣΥ νομού Αρκαδίας και τον Δημ. Βαρνάβα, γιατί με τις ενέργειες τους συντέλεσαν να ανακληθεί η απόφαση. Επίσης όλους όσους με βοήθησαν με υποδείξεις για το πως να ενεργήσω μεσα απο αυτό το forum, καθώς και όσους εξέφρασαν τη συμπαράσταση τους με προσωπικά μηνύματα.

Αγωνιστική Παρέμβαση:
Ούτε την επόμενη εβδομάδα (τουλάχιστον μέχρι και την Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2009) κατατίθεται στην Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής η συλλογική συμφωνία των νοσοκομειακών γιατρών (ΟΕΝΓΕ) και του Υπουργείου Υγείας.

Τουλάχιστον αυτό φαίνεται εδώ:Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος
ή μήπως κάνουμε λάθος;

Gatekeeper:
Δεν υπάρχουν λεφτα για τους ιατρούς ...μόνο για τους αγρότες.

Βάλτε λουκέτο στο Ε.Σ.Υ και θα δειτε πόσο γρήγορα λύνονται τα θέματα.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση